Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ALPINE9855\ALPINE9853


ROEE7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין השניים.

הם כמעט זהים במחיר ומאוד דומים גם, הבעיה היא שלמתקין שלי לא נשאר ה9855 אלא רק ה9853.

האם שווה לקנות את ה9853 או להתאמץ ולחפש בעוד מקומות את ה9855.

תודה.

פורסם

ההבדלים העיקריים בנהם הם :

 

1.ב9855 יש פריאאוט של 4 וולא לעומת 2 וולט ב9853

2.תצוגות שונות משמה ב53 אין תצוגות ודברים מעניינים

3.לדעתי אחרי התעסקות רבה (של כמה חודשים) ה53 עובד מהר יותר מאשר ה55

פורסם

טוב אני אנסה לחפש את ה9855

למרות שבאמת אי אפשר למצוא אותו, חוץ מבאפריל טקליין שם המחיר שלו מופקע

5000 שקל!

פורסם

יש באשדוד מתקין אחד שמוכר 9855 ב 2500 ש"ח, ראיתי אותה אתמול אצלו בחנות, אני לא זוכר את השם של המקום אבל אם אתה תרצה אני יכול להסביר לך איך להגיע אליו

פורסם

אכן אפשרי למצוא 9855 בחנויות במחירים של 2400-2600 ש"ח ואף יותר זול תלוי איפה מחפשים,הבעיה היחידה זה שהמכשיר לא מהיבואן(אפריל טק ליין) ואם תיהיה בעיה כלשהיא אז ככל הנראה תצתרך לחכות זמן מה עד שיתקנו לך את המכשיר וגם האחריות היא רק לשנה ולא ל שלוש כמו אצל אפריל.

כמו כן לפי דעתי שווה לקנות את המכשיר בסביבות ה 2500 ש"ח כי זהו מכשיר מאוד מאוד אמין וללא שום בעיות מיוחדות לכן הקטע של אחריות לא ממש משחק פה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
×
×
  • תוכן חדש...