Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JBL GTO 75.4 VS ROCKFORD P8004

ArIeL_sQ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי גי בי אל מהדגם המדובר ואני מעוניין לעבור לרוקפורד 8004 שגם הוא מוצהר 100 לערוץ כמו הגי בי אל. האם המעבר יהיה מורגש?

אני מוסיף לתענוג סכום רציני של כסף אז אם למישהו יש דעה בבקשה שינמק.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לדעתי עדיף לך לחפש קומפוננט טוב יותר ו HU ברמה גבוה כמו אלפיין או קלריון..זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי תקציב לשידרוג מערכת אני לא רואה צורך להחליף את המגברים הקיימים כי הם סבבה:idea:

פורסם

דבר אחד בטוח! אם אתה משקיע כזה סכום במגבר של 100RMS ליציאה אל תקנה את הרוקפורד הנ"ל!!!

יש כל כךךךךךךך הרבה אופציות יותר טובות ממנו באותו סכום וגם פחות לפעמים.

פורסם
לדעתי עדיף לך לחפש קומפוננט טוב יותר ו HU ברמה גבוה כמו אלפיין או קלריון..זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי תקציב לשידרוג מערכת אני לא רואה צורך להחליף את המגברים הקיימים כי הם סבבה:idea:

קומפוננט לצערי לא שמעתי משהו שיותר טוב ממה שיש לי ושמעתי את האוביישן ואת הדוטק ולאוזן שלי הם נשמעים רע יחסית לוויב שיש לי אפילו הקאפה רפרנס לדעתי לא מתקרב לדיוק של הטוויטרים שיש לי אתה מוזמן לשמוע לשנות את דעתך אני שמעתי לפחות 10 סטים לפני שלקחתי את הוויב שלי וקראתי המלצות מכל העולם.

אז Eddy אם לא שמעת את הסט הנ''ל אל תגיד סתם דברים ואם שמעת ולא אהבת זכותך.

רדיו דיסק של אלפיין עדיין לא רוצה לשדרג נוח לי עם הפיוניר אני מרוצה ממנו והאלפיין קשה לתפעול ואני לא בן אדם יציב אני כל הזמן משנה דברים ואין לי כוח לעשות תואר כל פעם שאני רוצה לשנות כיוונים.

פורסם
דבר אחד בטוח! אם אתה משקיע כזה סכום במגבר של 100RMS ליציאה אל תקנה את הרוקפורד הנ"ל!!!

יש כל כךךךךךךך הרבה אופציות יותר טובות ממנו באותו סכום וגם פחות לפעמים.

דבר ראשון יש סיבה שהמגבר הזה עולה חדש 3500 שקל ולא כמו כל שאר חבריו בקטגוריה כי הוא אוברטייד בדוק.

דבר שני הג'י בי אל נחמד אבל זה לא זה.

דבר שלישי איזה חברות יותר טובות מרוקפורד במגברים כאלה?

פורסם

שמע אחי בשוק אין רק את המורל אוביישן או מורל דוטק וה10 סטים האחרים ששמעת לפי הבניה האחרונה שלך בקורות אני לא יכול להגיד במדוייק כי לא שמעתי אבל לפי העין הבמה הקדמית שלך ניראת מבולגנת מאוד...נוחות זה עניין של זמן פעם גם לי היה פיוניר והיה לי נוח איתו אבל אלפיין ענה יותר על הדרישות שלי לכן קניתי אלפיין ולא היה לי נוח אבל עכשיו אני מכוון אותו(מכשיר שלי בלבד 9835-55 מצרכים קורס טייס) ב10 שניות כמו שצריך..

איטום עשית כדי שמידים ישמעו טוב יותר ועמוק יותר? לדעתי שווה כול שקל לעשות איטום

אולי תינסה לעשות פודיומים?

איטום באגז'?? מאוד עוזר..

להחליף שחור בשחור ניראה לי ביזבוז כסף רציני אבל זו דעתי.... מה כול חשוב לך לקבל 100 רמס של רוקפורד או של JBL ואם אפילו הגיביאל מוציא קצת פחות מהרוקפורד אז מה ניראה לך תישמע בהבדל? ומה אתה צריך במגבר של רוקפורד את הקרוס שלו?? למה? יש לך רדיו דיסק מצויין לדעתך תחתוך מי שם...

שמע ידידי אני הייתי במצב שלך לפני שנתיים כמעת והעדפתי להשקיע בקומפוננט וברדיו דיסק חדש שמתאם למערכת שלי ולא בהחלפת מגברים במגברים שהם בעצם דיי שווים..

אז קח כמה שעות עם איזה נרגילה ובירה ותעשה אחד פלוס אחד ותיראה איפה בא לך לשים את ה1000-2000 שקל הקרובים..

*** אגב אין שום סיבה חוץ יקרונות של אוטופרט ויבואנים אחרים שמגבר עולה 3500 שקל אך ורק בגלל זה זה לא מגבר היי אנד אלה מגבר מומצא בארה"ב...פתח אתרים אמריקאים תיראה כמה הוא עולה שם או אייבי

פורסם

אני לא יודע איזה סט קומפוננט אתה חושב שיש לי שאתה מזלזל בו.ולא אמרתי שיש רק מורל השוותי גם את האינפינטי קאפה פרפקט, פוקל, רוקפורד, ג'י בי אל, סאונד סטרים,ועוד ובסוף לקחתי את הוויב אודיו(שעוד לא ראיתי עדיין סט שהטוויטר שלו 90 RMS כמו שלי) שאין לו שום קשר ללאנזאר או לאודיובאן כמו שמישהו כבר זרק לי פה.

שיצא לך תלך לשמוע את הסט הזה מתישהו אין אותו כמעט בארץ כי לא מכירים אותו אז אני אזמין אותך לשמוע אותו. לא כל מה שהוא לא מוכר ואין אותו לכולם או לחברי הפורום ''המבינים'' עושה את המוצר פחות איכותי.VIBE היא החברה בין המוערכות באנגליה שמוציאה חידושים אודיופילים כל שני וחמישי אני ממליץ לך לברר עליהם לפני שאתה מגבש דעה מוטעית.והסט שלי זה הסדרה הגבוהה שלהם כמו האלייט של מורל.וכמו הטייפ אר של רוקפורד וכמו הפרפקט של אינפינטי אני חושב שהנקודה הובהרה. חבל שבארץ הולכים רק על אמריקאים יפנים והכי חבל על רמקולים שמיוצרים בקריית גת.או שאר זבל סיני.

בשורה התחתונה אל תעביר ביקורת על מוצר שלא היה לך נסיון איתו.כי זה לא חכם לתת דעות על סמך מה ששמעת משמועות וגרוע יותר אתה עלול להטעות אנשים.

לא מתאים לבן אדם שאני לפחות תפסתי מהדעה שלו פה בפורום.

איטום לא ביצעתי כי מתקין שאני סומך עליו(ברק מרדיו השרון) אמר לי במפורש שאני לא צריך ואם למתקין שיש לו אינטרס לבצע עבודת איטום אומר לי שאין צורך משום מה אני נוטה להאמין.

והוא גם הסביר את עצמו כי לוופר יש 40 ס'' מהפח של הדלת אז בגלל זה הוא אמר שאין צורך

באגאז' בודדתי עם אקרילן ואני מרוצה מזה ואני לא שומע פלסטיקים רוקדים באוטו.

וגם זה ברק אמר לי שדיינמאיט יהיה בזבוז.(ובאוטו הקודם שלי עשינו איטום כי היה בו צורך)

אולי בסופו של דבר אני יעבור לאלפיין או קלריון שנראה לי אופציה נחמדה יותר כי הוא פחות מסובך.

הגיביאל נחמד מאוד אבל המונו לא מספק את הסאב כמו שצריך אז צריך להביא משהו חזק יותר ואם אני כבר מחליף את המונו אני כבר יחליף את ה4 יציאות.וזה כי יש לי מציאה נחמדה.

פורסם

עד לא מזמן VIBE היתה חברה שייצרה תיבות מעוצבות לסאבים. אנשים בחברה רצו להרחיב את המותג לכיוונים אחרים והם החלו לשווק מוצרים אחרים תחת השם שלהם.

השם VIBE הוא בעצם: "Vented innovative Bass Enclosures"

מדובר במוצרים ממוצעים לחלוטין מבחינה אקוסטית שעברו מיתוג ועיצוב מתוך אסטרטגיה שיווקית שסוגדת לאודיובאהן - עתירת עיצוב ובחורות. בפועל ניתן להתייחס למוצרים שלהם כאל מוצרי מדבקה משודרגים עיצובית.

כל ניסיון לייחס לחברה זו מאפיינים "אודיופיליים" הוא כמו ניסיון לייחס לחיזבאללה מאפיינים של אירגון שוחר שלום ואחווה בעולם.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

ariel_opel,

מה שניסו להסביר לך כאן, שכנראה הפרש המחיר הנכבד (לטענתך) שתצטרך להוסיף על שידרוג המגבר לא יניב לך הפרש גדול באיכות הצליל, אם בכלל. לכן המליצו לך להחליף את הקומפוננטים ו/או לעשות איטום ו/או בניות, שכנראה שהם חשבו שזה יועיל יותר לשיפור איכות הצליל ברכב. זכותך המלאה לא להסכים עם הדברים שממליצים לך לבצע, בסופו של דבר הרכב הוא רכבך, והמערכת היא המערכת שלך. ההמלצה שלי היא שתבצע השוואה קטנה. תרכיב לצורך הבדיקה גם את מגבר הרוקפורד הנ"ל, צד אחד של המערכת תשאיר מחובר למגבר ה - JBL ואת הצד השני תחבר למגבר הרוקפורד. תדאג להשוות את ה - GAIN והחיתוכים של שני המגברים, ותראה אם ההבדל באיכות הצליל ו/או העוצמה, אכן שווים את ההוצאה הכספית שבשידרוג.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
עד לא מזמן VIBE היתה חברה שייצרה תיבות מעוצבות לסאבים. אנשים בחברה רצו להרחיב את המותג לכיוונים אחרים והם החלו לשווק מוצרים אחרים תחת השם שלהם.

השם VIBE הוא בעצם: "Vented innovative Bass Enclosures"

מדובר במוצרים ממוצעים לחלוטין מבחינה אקוסטית שעברו מיתוג ועיצוב מתוך אסטרטגיה שיווקית שסוגדת לאודיובאהן - עתירת עיצוב ובחורות. בפועל ניתן להתייחס למוצרים שלהם כאל מוצרי מדבקה משודרגים עיצובית.

כל ניסיון לייחס לחברה זו מאפיינים "אודיופיליים" הוא כמו ניסיון לייחס לחיזבאללה מאפיינים של אירגון שוחר שלום ואחווה בעולם.

אני מזמין אותך לשמוע אצלי את הרמקולים ואחרי זה תגיד את דעתך על איכות המוצרים.

ועוד ללא איטום פודים וכד'.

על ההיסטוריה הזאת לא שמעתי אני דווקה יודע משהו אחר שמהנדסיי הסאונד שלה חלקם באו מוורפידל שעל החברה הזאת לא תצליח להגיד משהו רע גם אם תתאמץ

ואם היא היתה חברת מדבקה לא היתה לה חברת בת איכותית כמו FLI AUDIO

פורסם

תקשיב ידידי אף אחד לא מעביר ביקורת על המוצרים שלך אני פשוט אמרתי שלפי העין שלי הבמה הקדמית ניראת מבולגנת ובאמת אולי אם אני ישמע אני יתלהב אבל אני לא מזלזל כי לא שעמתי..וכמו שידידי shalevho אמר אני כולה מנסה להגיד לך שאולי שווה להשקיע במשהוא אחר...גם לי היה מתקין שאני מאוד סמוך עליו עד היום ופעם הוא אמר לי שלא צריך איטום ובאמת לא עשיתי אבל אחרי חישובים כלכלים אמרתי בוא נינסה ובאמת היה הבדל משמעתי ולכן ממולץ לעשות איטום בכול רכב כי זה באמת מניב תוצאות...

פורסם

אני לא מבין את הכוונה שאתה אומר שהבמה הקדמית שלי מבולגנת.

מה מבולגן?

הטוויטר בקורה והרמקול במקום המקורי שלו. אשמח אם תסביר לי את הכוונה שלך.

• תוכן חדש...