Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר 4 ערוצים דגם R504D של קנווד וסאב פיוניר 10 אינטש שניהם יד שניה

אני צריך לקבל חוות דעת עליהם בעיקרון המגבר יהיה מחובר לסאב ולאחוריים שהם 70 RMS ואז את הקידמיים אני יחבר לשני היציאות מהHU ויקבל יותר הספק עבורם זה אפשרי ונשמע טוב כבר ראיתי מעכות מחוברות כך. בכל מקרה אני חייב חוות דעת על הציוד הנ"ל. תודה

פורסם

איזה דגם של סאב? בלי לדעת אפילו אני אומר בפומבי שסאבים של פיונייר הם סאבים בינוניים ומטה, חוץ מהסדרות הגבוהות כמובן.

איזה סוג מוסיקה אתה שומע? מה אתה מעדיף: עוצמה על חשבון האיכות או ההיפך?

בברכה.

פורסם

אני יחסית קצר במזומן לכן אני פונה ליד שניה בכל מקרה חשוב לי איכות אבל גם טיפב עוצמה אבל אוטו זה לא דיסקוטק לכן אני לא צריך משהו חזק מאוד, מבחינת באס אני רוצה להוא יתן צלילים נמוכים כמה שאפשר וקרנצ'י (אין לי שמץ איך לבטא את זה אחרת) ולא באס עמום ומעצבן שדופק את הראש.

אם יש לכם לתתת לי רשימה של מגברים וסאבים מומלצים לא במחירים בשמיים אני ישמח ואז אני ידע מה לחפש

• תוכן חדש...