פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מאחר וראיתי ששאלה זו נשאלה פעמים רבות במהלך השנים האחרונות, ומאחר שהקורולה בה ביצעתי את ההסבה חזרה לליסינג לפני זמן מה, החלטתי לצלם את התהליך ההפוך ולנסות להציג אותו בכיוון הנכון , כדי לעזור לאלו שתמיד שאלו. נתחיל מכך שהחיווט של הקורולה איננו תמיד בצבעים סטנדרטיים : Pin 1, green: front right speaker (+) Pin 2, pink: front left speaker (+) Pin 3, grey: +12V only when ignition switch is at ON or ACC Pin 4, blue with yellow stripe: +12V, always on Pin 5, blue: front right speaker (-) Pin 6, violet: front left speaker (-) Pin 7, brown: ground The rear speaker connections are on the smaller harness: Pin 1, red: rear right speaker (+) P…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין הדגמים האלה של אלפיין? alpine cde 9845 alpine cde 9845rb ועוד שאלה העם שניהם יכולים להשלים אחד את השני מבחינת פאנל.. כלומר עם נגנב לי הפאנל של הדגם הספציפי 9845 הרגיל אז האם הפאנל 9845RB יכול להכנס במקומו? תודה מראש עידן!
הודעה אחרונה מאת idan707, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי היבואנים של focal ו boston acoustics אם ביכלל! ואם אין יבואן מסודר איפה אפשר להשיג תודה!
הודעה אחרונה מאת treo, -
- 0 תגובות
- 943 צפיות
קודם כל תודה על העזרה עכשיו ניגש ישר לעניין אני יש לי סוזוקי בלאנו עכשיו לא מזמן שדרגתי את המערכת שמתי רמקולים אחוריים של פיוניר 6X9 מודל TSA6971 מקדימה 4 אינטש של קנווד kfc1059 ויש לי סתם רדיו דיסק מעפן של קנווד ישן נראה לי מודל 2020 משהו כזה קיצור אני פה בארצות הברית עכשיו איכשהו הישגתי מגבר וסאב מגבר סאב אני רוצה לחבר את הרמקולים כולל הסאב למגבר הזה ואני יודע שזה לא אופטימלי אבל בכל זאת.... ואני גם צריך המצלות לתיבת תהודה לסאב קיצור כמה דברים קודם כל מה אתם אומרים??? ( כבר קניתי אז זה מה שיש חח יצא לי הסאב והמגבר יחד 145 דולר בקומבינה וזה חדש מהקופסא) קיצור אני צריך המצלות להתקנה פלוס המלצות לתיבה שתתאים לסאב הזה של רוקפורד …
הודעה אחרונה מאת ory9, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 962 צפיות
קודם כל תודה על העזרה עכשיו ניגש ישר לעניין אני יש לי סוזוקי בלאנו עכשיו לא מזמן שדרגתי את המערכת שמתי רמקולים אחוריים של פיוניר 6X9 מודל TSA6971 מקדימה 4 אינטש של קנווד kfc1059 ויש לי סתם רדיו דיסק מעפן של קנווד ישן נראה לי מודל 2020 משהו כזה קיצור אני פה בארצות הברית עכשיו איכשהו הישגתי מגבר וסאב מגבר סאב קיצור כמה דברים קודם כל מה אתם אומרים??? ( כבר קניתי אז זה מה שיש חח יצא לי הסאב והמגבר יחד 145 דולר בקומבינה וזה חדש מהקופסא) קיצור אני צריך המצלות להתקנה פלוס המלצות לתיבה שתתאים לסאב הזה של רוקפורד אני גר בחולון
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
חזרתי לפני שבועיים מארה"ב וראיתי ושמעתי את המערכת הזאת אחד על אחד האמנם ברכב לא כמו שלי אבל סאונד שעדיין לא שמעתי. 1.הHU יהיה של קלריון דגם DXZ956GMC www.clarion.com/sg/en/products/2006/audio/source_units/cd/DXZ956MC/sg-en-products-pt_1135794080267.html 2.המגבר יהיה 4 ערוצים לקומפוננט קידמי וסאב. המגבר יהיה של זאפקו מהסדרה REFERENCE הדגם 360.4 שהוא נותן RMS50*2 לקומפוננט ו RMS360*1 לסאב 2 ohms 3.הקומפוננט גם יהיה של זאפקו מהסדרה של REFERENCE הדגם RH-16.2 הסט נותן RMS100 www.zapco.com 4.הסאב יהיה של קיקר הדגם הוא S10L5 www.kicker.com החוות דעת שלכם מאוד חשובה לי למרות ששמעתי את המערכת כבר דרך אגב היא תותקן בגולף GTI קופה תודה רבה מראש. **אנא …
הודעה אחרונה מאת treo, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישו מכיר את הסאב הזה יכול להגיד עליו כמה דברים טוב לא טוב ממליץ לא ממליץ... חברת ברוקס סטריאו לרכב בע"מ מציעה למכירה: סאאבוופר "1000W , 12 מבית לאנזאר USA מימברנת קרטון בהזרקה בצבע שחור סראונד גומי רחב וגמיש הנותן את הצליל הנכון ולאורך זמן סליל פנימי של "2 עם חור לאוורור, לעמידות בחום גבוה תדר הענות מ- ZH32 עד ZHK 5 SPL: 91.9 dB 4 אום.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
חשבתי על לבנות מערכת לחדר שלי עם רמקולים של רכב קופוננט משהו חזק ומגבר של רכב השאלה היא איך אני מצליח לתפעל את המגבר אשמח לתגובות וחשבתי על אפשרות של להחזיק מצבר בחדר ולהטעין אותו זה נשמע נורמלי?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה קצת מוזר אבל הייתי רוצה פתרון (אם למישהו יש)... איך אפשר להעביר סאב במווודה בלי שהוא יפגע כשהוא בלי הקופסת אריזה שלו? האם כדאי לקחת את הסיכון הזה בכלל? כנ"ל לגבי מגבר, האם כמה בגדים שמכסים אותו יספיקו ומה יכול להיות הנזק? בתודה מראש, סם.
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.autos-sound.net/shop/index.php?p=productMore&iProduct=209 האם זה משתלם ועושה את העבודה..?
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עד שכמה שניתן להגדיר "טובה" אני מחפש משהו שיתן עוצמה טובה אבל התקציב שלי נמוך (סביבות ה2000 למערכת) אני רוצה לשים קומפוננט סאב ו6x9 רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו 323 ש"ח קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו 500 ש"ח סאב וופרו12ואינטשוKickerוCVR12ו 719 ש"ח מגבר לרכב BA2900 Pulse Audio 588 ש"ח בקשר למגבר אין לי מושג איך הוא ומה הוא שווה אבל בתקציב הזה אין כ"כ בחירה אם מישהו יכול להמליץ לי על מגבר יותר טוב אני יודה לו. בקשר לזה שהמגבר לא מספיק לכל האלמנטים אני צריך עצות מה אפשר לעשות ???? הכל יוצא בסביבות ה2100 איך המערכת ? שווה לקנות או לחסוך ולהביא משהו יותר טוב? (אני רוצה מערכת טובה ולא להתפשר [עד כמה שאפשר בתקציב נמוך]) …
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 8 תגובות
- 895 צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על העסקה הבאה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754428 האם היא שווה 1000 שקל?ואיך הרמקולים? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אז ככה התחילו לי לפני חודש לערך רעשי מנוע . הרדיו דיסק הוא של פיונייר דגם Deh-p90HDD - היה במעבדה של עוזי רדיו תוקן - היו ל בפנים קצרים הוחלפו ג'וקים והבעייה נפתרה . יש לי ברכב שני מגברים של MB QUART - אחד מהם שוהה עכשיו במעבדה כי גם לו יש רעשי מנוע - פתחו אותו במעבדה וגילו שגם לו יש קצרים . שאלתי היא ממה יכולה להיגרם קצרכזה ? אני פשוט חסר אונים - האם יתכן שזה בגלל שיש לי אלטרנטור חלש יחסית ברכב מותקנים שני מגברים( הרכב הוא דהייטסו שרייד שנת 93 - מנוע 1000 סמ"ק ) - אלטרנטור סביב 40 אמפר לערך אולי טיפה יותר . מצפה לשמוע תגובות מבעלי ניסיון או עיצות חכמות - אגב הפיוז שמורכב לכבל במצבר לא נשרף - איך יתכן הוא לא אמור להגן על המגבר ? …
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הרדיו דיסק שיש לי ברכב לרדיו דיסק קורא MP3 מה שחשוב לי ברדיו דיסק זה 1. איכות סאונד ואמינות 2. קריאה של דיסקים צרובים ללא קפיצות 3. פשטות הפעלה 4. תמיכה במגבר (להתקנה עתידית עם סט קומפוננט ללא סאב) 5. תמיכה בתחנות רדיו בארץ 6. לא מושך את העיין, ללא אנימציות. תקציב 1000-1300 , אבל אם תוספת של 200 ש"ח נוספים היא כדאית, אז אני מוכן להגיע ל 1500. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך אני מוצא את ההבדלים ביניהם? תודה מראש לכל המשיבים!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנשים שלום. יש לי מכשיר של PIONEER מדגם: deh-p770mp ראיתי פעם באיזה תוכנית בטלויזיה מכשיר דומה לשלי (העיצוב דומה אבל לא ראיתי את הדגם עצמו!) שתומך בדיבורית בלותות' - יעני אפשר דרך הHU עצמו ליראת מי מיתקשר ולהישתמש במכשיר למענה, היתקשרות וכו'. עכשיו השאלה היא כזאת: מאיפה אני יכול להביר דיבורית כזאת (ואיזו) ואיך אני בידיוק מתקין אותה? תוכנית ב': אם אני קונה דיבורית בלותות' איך אני יכול (אם אני יכול ביכלל) לחבר אותה כך שאני אשמע דרך הרמקולים של המערכת? דבר זה נועד להימנע מחיבור רמקול דיבורית ברכב תודה לעוזרים. יבגני.
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש לקנות מגבר לסאב שלי, אחרי ששמעתי כמה מערכות, וחיברתי את הסאב שלי לכמה מגברים החלטתי ללכת על מגבר של LIGHTING AUDIO הייתי בכיוון של B2.150.2 אבל ראיתי שיש משהו יותר חזק שנקרא B2.300.2 אחרי שנכנסתי לזאפ כדי לברר מחירים ואיפה הכי כדי לקנות ראיתי שהמגבר החזק יותר, בעצם יותר זול מהדגם היותר חלש! מאיזו סיבה מישהי יכול לפרט? האם הוא לא מוצלח כמו ה-150?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין במערכת לרכב שלי הייתי שמח לשמוע את דעתכם בקשר למפרט הבא אלפיין 9854R לגבי הרמקולים: לא סגור, 1. FLI (איך הם ב3 WAY, ובקומפוננט) 2. INFINITY (רפרנס\קאפפה\סיריוס?) 3. BOSTON, יקרים, אך האם הם שווים את ההשקעה? 4. MOREL אני מציין שאני מחפש איכות גבוהה, ולאו דווקא "עוצמה" בנוסף אני חולה על "תדרים" נמוכים, הייתי שמח לקבל המלצה לסאב תואם וכמובן מגברים שיתאימו למערכת (אשמח לקבל הצעות בכל התקציבים) בנוסף, את הבניה אני יעשה בעצמי (יש לי לא מעט ידע וכלים)
הודעה אחרונה מאת arkadur, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 936 צפיות
מחפש HU-MP3 עד 1000 ש"ח ויש לי דרישה אחת שיהיה הכי עוצמתי ואיכותי שאפשר (כמובן במסגרת התקציב) , לא אכפת לי מתצוגה או צבע או חברה, אני מחפש איכות ועוצמה בלבד. יש לי מגבר 4X50 וסאבC12 וקנווד 350 6 על 9. DEH5800MP Pioneer חיפוש הזאפ מצא לי את המכשיר הנ"ל, השאלה עם הוא הכי עוצמתי ואיכותי שיש? כלומר כמה הPRE-AMP שלו? יש משהו אחר מומלץ ? בתודה שי.
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר מזמן לא היה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום.. אני קצת חלש בכל התחום הזה של אודיו לרכב, אז סליחה עם השאלה קצת טפשית... יש לי פורד פוקוס 2003... ורציתי להתקין בה פיוניר 6X9 מאחור.. אבל מתחת למגש מאחור יש משטח מתכת... האם יש אופציה אחרת מלבד קידוח? האם יכולות להווצר בעיות במקרה אחר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
6X9 במחיר של עד 350 שקל... חשוב לי שתהיה אחריות לפחות לשנה ואיכות (הם יהיו מחוברים למגבר) תודה!
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך המלצה בבקשה למגבר 2 ערוצים לחבר אותו לסאב בזוקה JBL. בגדול יש לי מערכת דיי פשוטה לא ברמה כל כך גבוה אבל זה זמני עד שאני בעזרת ה' יקנה אוטו חדש ומערכת חדשה ויוקרתית....ברצוני לשפר במעט את איכות הסאונד באוטו וכרגע יש לי מגבר 4 ערוצים... קומפננט... 9*6... וסאב. אני מחפש מגבר שיהיה טוב לסאב הנ"ל: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=JBL1200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 ואת שאר הערוצים אני אחבר לשאר הרמקולים באוטו... התקציב הוא בסביבות ה800 אפשר אולי טיפה יותר ושיפרק לי טוב את הסאב כדי שאוכל להנות מעוצמה ואיכות שמיעה טובה יותר....תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 1 תגובות
- 800 צפיות
אני מחפש כבר כמה זמן גריל לסולו באריק 10 אינץ' ולא מוצא. אם מישהו קנה או יודע איפה ניתן להשיג אשמח אם תגידו לי וגם כמה זה עולה. וגם אם למישהו יש והוא רוצה למכור אני אשמח שיפנה אלי בה''פ
הודעה אחרונה מאת liron27, -
הסתכלתי לי בנושא הזה, מה המכשיר הזה עושה בידיוק?(יותר פירוט בבקשה) יש הבדל משמעותי באיכות? תודה ויום טוב, חנן
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 891 צפיות
היי לכולם מה אתם אומרים על הפיוניר החדש? אני חושב שבעוזי רדיו היבואן השתגעו: 3800 ש"ח שתבינו מחירו בארה"ב 300$ בלחץ מה המצב בארץ אפשר להשיג במחיר נורמאלי?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
שלום. אני מחפש מערכת לרכב מזדה 323, כולל:קורא MP3+רמקולים לכל האוטו(4 רמקולים)+בס חיצוני. התקציב שלי עומד על כ1400 ש"ח +-. תודה מראש. דוד שובל.
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחבר שלי יש פיג'ו 306 שנת 2000 4 דלתות איפה אפשר להעביר כבל מתח דרך הקיר אש ? חיפשנו ולא מצאנו למישהו יש ניסיון עם 306 ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי פורד פוקוס 2001 ומהרגע הראשון שהתקנתי מגבר לפני ברכב לפני שנתיים היו לי רעשי מנוע ברמקולים, בהתחלה הותקן מסנן רעשים שפתר את הבעיה אבל מאיזושהי סיבה הוא נקרע ומאז לא מצאתי מסנן רעשים אחר שיוכל לפתור את הבעיה. זה לא בעיה במגבר ולא בעיה ברדיו דיסק!! זה משהו אחר ברכב,גם לא הכבלים...כבר היו לי בהיסטוריה כמה מגברים,וכמה רדיו דיסקים,עשיתי נסיונות,ואין מצב בעולם שזו הבעיה,הייתי גם אצל מלא מתקינים ואף אחד מהם לא הצליח בכלל לזהות את מקור הבעיה וממש לא לפתור אותה,ושהבעיה לכאורה נפתרה,אחרי כמה ימים של נסיעה הרעשים חזרו. יש לי דווקא סט לא רע ברכב של פיוניר 7750,דוטק,סאב פיוניר,ו2 מגברים רוקפורד מהסדרות הישנות והטובות... כל זה לא שווה בלי הגברה,ההגברה עו…
הודעה אחרונה מאת shauli, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם ניתן לחבר את הדיוידי הזה להד יונט, כך שאפשר לשמוע דרך המגבר עם סאב והכל? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8900313 בהנחה כמובן שיש להד יוניט כניסת AUX.
הודעה אחרונה מאת Rieno,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex