Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספק האישי שלי מספק כ 20 אמפר ב 12 וולט . תעשה את החשבון לבד , ספק של מחשב נדיר שהוא ירד במתח אם תצליח לחבר מספיק ספקים שיתנו את כמות הזרם הדרושה .

אם תיתן את כמות הזרם הדרושה המתח לא ירד .

מצבר - תוריד מהפרק חביבי ! לא מתעסקים עם חומצות

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
תמיר מה בקשר להטענה של המצבר?

(כמה הודעות למעלה..)

אפשרי אבל מיותר, ככול שמצבר יעבוד יותר זמן ככה תפוקתו תרד. ועדין תצטרך ספק חזק של 20A לפחות. ב14V ספק של מחשב לא יטעין מצבר.

יש ספקים (בעיקר של שרתים)

שמספקים מספיק מתח (ראה מספר הודעות למעלה)

ספק של שרת הוא לא עולה 150 שקל, וכמו שאמרתי בגלל קפיצות המתח\זרם והמתח הנמוך יחסית שהוא מוציא הוא לא יתן למגבר להפיק ביצועים טובים.

הספק האישי שלי מספק כ 20 אמפר ב 12 וולט . תעשה את החשבון לבד , ספק של מחשב נדיר שהוא ירד במתח אם תצליח לחבר מספיק ספקים שיתנו את כמות הזרם הדרושה .

אם תיתן את כמות הזרם הדרושה המתח לא ירד .

מצבר - תוריד מהפרק חביבי ! לא מתעסקים עם חומצות

ספק של מחשב לא נדיר שמתח שלו יורד, כאשר הוא מפיק 12V בעומס של 1A ותעלה את העומס ל10A המתח שלו ירד לכמעט 10V אבל תוך כמה מילי שניות הוא יתייצב והמתח יחזור ל12V אבל שמדובר לחיבור למגבר הוא לא יהיה מספיק מהר כדי לייצב את הנפילות מתח, לכן המתח עדיין ירד.

מצבר אפשר להתעסק - ג'ל ולא חומצתי.

תמיר

פורסם

אלוהים ישמור אותנו.

3 עמודים,32 הודעות על שטות מוחלטת שכל פעם עולה פה מחדש...

לשים מצבר בבית? מחובר לספק מפלצתי?? מה נהיה!

עזוב!

תביא מנוע מפירוק,תחבר אותו בתושבת קאסטום על החלון או על הגג, תשים סוויץ בבית, תחזק את האלטרנטור ותמשוך מהאלטרנטור את ה+ ותוכל להתקין הכל בבית על האלטרנטור!!

גאוני!!

וכל פעם שתרצה לשמוע מוזיקה תניע את המנוע!- יותר זול מחשמל!

אולי מספיק עם כל הרעיונות המטופשים הללו?

יש רסיברים ביתיים עד 1000 ש"ח, מה רע בהם?

יש אתרי מכירות יד שניה , מה רע בהם?

בשביל להפעיל מגבר של רכב בבית, צריך ספק של כ50-60 אמפר וזה רק בשביל מגבר 4 ערוצים טוב.

ספק כזה יעלה כ1500-2000 ש"ח מינימום.

ולא ספקים של מחשב,מחוברים בטור או כל רעיו מגוחך אחר ...לא יתפוס פה.

וב2000 ש"ח אפשר לרכוש אחלה של רסיברים לבית, עם אחריות גם ל5 שנים.

under construction..

פורסם

עזוב!

תביא מנוע מפירוק,תחבר אותו בתושבת קאסטום על החלון או על הגג, תשים סוויץ בבית, תחזק את האלטרנטור ותמשוך מהאלטרנטור את ה+ ותוכל להתקין הכל בבית על האלטרנטור!!

גאוני!!

וכל פעם שתרצה לשמוע מוזיקה תניע את המנוע!- יותר זול מחשמל!

אין עלייך ניר, הפעם קרעת לי תתחול:roflmao:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...