Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרגאמן אני מקווה שהכאפה שקיבלת צילצלה טוב :)

אחרי כמה בירורים מסביב שעשיתי למכשיר הוא די שימושי ברכבים שבו אנשים באמת לא רוצים להפטר מהמראה המקורי של הרכב\שלט הגה

וכל שאר ירקות.

בנוסף לכך, בניגוד למאטריקס של אודיוקונטרול [שרק מאפשר לך להפוך high level input ל rca מוגבר]

אתה מקבל עוד המון פיצ'רים ואפשרויות נוספות

תזכיר לי איפה עוד יצא לך לפגוש אקולייזר 1\3 אוקטבה לכל ערוץ בנפרד?

מעלה לי פרוססורים כמו אלפיין וDQX של אודיוקונטרול.

אני יכול לשער כמה המכשיר הזה אמור לעלות, אבל בשביל מכשיר שהולך איתך הלאה, והוא כל כך שימושי

הוא חוסך לך המון פרוססורים וחיבורים שונים

אם הייתי נתקל במודעה הזו לפני חודשיים הייתי קונה אותו בלי למצמץ

אבל יצא וקניתי את הפרוססור של אלפיין :)

אני כבר מת לשחק עם הרוקפורד הזה:)

שבת שלום.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הכאפה היחידה שקיבלתי היום ,קיבלתי מהK2P החדש שלי,כאפה על זה שהיה לי מורל

לעניינינו

לא אמרתי שהמכשיר לא טוב

אבל לקרוא לו קוסם?

המכשיר הוא אקולייזר לא יותר לא פחות

יש לו יציאות של 5V

ויש לו מפענח DSP שמחובר ל 6 יציאות שלו (סוג של DOLBY סראונד)

אבל בינה מלאכותית?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%94_%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA

אני אישית משנה 3 פעמים ביום את הכיוון ולא הייתי רוצה להיות תלוי באוטופרט בכל בעיה

מה המחיר המנופח מאוד של המכשיר?

פורסם

הכוונה של הבינה מלאכותית לפי דעתי זה חיבור מיקרופון למכשיר, אשר מריץ כל מיני צלילים וכל מיני דברים

ופשוט מאזן את הסאונד, כמו שאוטופרט ציינו, שיהיה FLAT. ומשם אתה מתחיל את המשחקים שלך עם הסאונד.

אופציה שימושית ביותר

היות ולכל רכב יש אקוסטיקה\מיקום רמקולים\אוזניים שונות :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ואני אשאל באותה נימה את אוטופרט מה מחירו של הDQXS של אודיוקונטרול.

כי בתור היבואן של אודיוקונטרול, אתה ודאי יודע שה3Sixty.2 מתחרה בDQXS.

סתם מעניינת אותי ההשוואה לרגע(למרות של3Sixty.2 יש יתרון עם הטיים אליימנט, אבל נניח את זה בצד לרגע).

under construction..

פורסם

לפי מה שאני מבין למכשיר אין מיקרופון מובנה לכוון האקולייזינג אלא פשוט מאגר מידע של הרבה מכוניות והאקולייזינג המתאים..

נשמע שווה למתקינים לקנות אותו רק בשביל לתת אינדיקציה לקונה קצת שמיים וארץ בנוגע לסאונד שיכול להיות ברכב שלו.. לאחר מכן להתחיל עם הצעות מחיר לאיטום/פרוססורים שונים וכו'..

המכשיר נשמע מפתה אבל אני עדיין בונה על הBREMEN החלומי של BLAUPUNKT:)

סך הכל כל הכבוד לאוטופרט שמביאים לנו את מבחר הפרוססורים האלה..

ד"א אם כבר, הDQS הוא הזה שיכול להתחרות במכשיר אבל חסרים לו הרבה פונקציות שיש בו..

אבל אם זכור לי נכון דווקא לפרוססורים של AUDIOCONTROL יש DELAY מובנה (TIME ALIGNMENT)

-נועם

פורסם

לא אמרתי שהמכשיר לא טוב אבל לקרוא לו קוסם?

המכשיר הוא אקולייזר לא יותר לא פחות יש לו יציאות של 5V

המכשיר הוא לא רק אקולייזר. אין טעם לחזור בפעם שלישית על המאפיינים שלו.

ויש לו מפענח DSP שמחובר ל 6 יציאות שלו (סוג של DOLBY סראונד)

אבל בינה מלאכותית?

DSP הוא לא סוג של דולבי סראונד. לגבי בינה מלאכותית, ראה שורה 6 בקישור:

http://carsound.com/articles/publish/article_771.shtml

פורסם

האם הוא בסגנון של ה AVM - P9000R של פיוניר? שהוא מקבל גכניסה אופטית מה HU ומוציא 6 ערוצים(יש לו DTS מובנה ועוד.. אה וגם TA-שינוי זמן)

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
הכוונה של הבינה מלאכותית לפי דעתי זה חיבור מיקרופון למכשיר, אשר מריץ כל מיני צלילים וכל מיני דברים

ופשוט מאזן את הסאונד, כמו שאוטופרט ציינו, שיהיה FLAT. ומשם אתה מתחיל את המשחקים שלך עם הסאונד.

אופציה שימושית ביותר היות ולכל רכב יש אקוסטיקה\מיקום רמקולים\אוזניים שונות :razz:

רוקפורד מגלים טפח ומכסים טפחיים. באתר שלהם מופיע הקישור הנ"ל:

http://www.installationexcellence.com/pro/installation_software/installation_software.asp

לדעתנו בכל 3Sixty יש את מאגר הנתונים שבקישור, 11,000 כלי רכב כפול 1900 נתונים על כל רכב.

אחד הדברים המעניינים במכשיר הוא היכולת לכוון את העומק של במת הצליל, פונקציה שלא נתקלנו בה עד היום.

פורסם
אני אישית משנה 3 פעמים ביום את הכיוון ולא הייתי רוצה להיות תלוי באוטופרט בכל בעיה

צר לי לבשר לך אבל אקולייזר מכוונים לפי הסביבה (ולא לפי השיר), ובהנחה שאתה לא מחליף רכב או אלמנטים במערכת שלך 3 פעמים ביום, אין לך צורך לגעת בכיוונים.

אני בהחלט מסכים שהתלות במכשיר Palm לא מוסיפה למכשיר.

שאלות לאוטופרט:

מה לגבי גרסה ל-PPC?

האם נעשו השוואות בין ה-Flat שהמכשיר טוען שהוא יוצר לבין בדיקה "אמיתית" עם RTA ?

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

ובהנחה שאתה לא מחליף רכב או אלמנטים במערכת שלך 3 פעמים ביום, אין לך צורך לגעת בכיוונים.

לא מדוייק.

יתכן ובאופן שאתה משתמש ומנצל ומפעיל את המערכת שלך ולפי סוג /סוגי מוסיקה שאתה שומע, ולפי היחידות המותקנות ברכבך, אין צורך בכיוונים כלשהם.

אבל:

מכיוון שעל טעם ועל ריח אין להתווכח, גם לא על צלילים ומה אוזנו של כל אחד אוהבת ואיך, אין טעם בוויכוח לעניין זה, שכן כל אחד יכול להיות צודק ובמיוחד לאור:

(גם לדעתי), עת החלפת דיסקים, שלא לדבר על סוג המוסיקה, ומי שאוהב לשמוע "על הקצה" מחד, ולא להזיק למערכת / לאוזנים מאידך /לכיף האישי של השמיעה, יש צורך לעיתים רבות לבצע שינוי לכל הפחות , בכיווני המכשיר עצמו, בבאס ובטרבל (ובאס וטרבל כולל גם לאודנס ועוצמות)

השינוי הנ"ל יכול בהחלט להקרא כיוון.

בכלל, ככל שהמערכת יותר מקצועית(ובדרך כלל לסוג מוסיקה אחד או יותר אבל מסוימים, ובטח לא לכל הסוגים) , ישמעו הבדלים בקצוות הנצילים שלה בין סוג מוסיקה אחד, לסוג מוסיקה אחר ובמיוחד אם הפריטים אינם תואמים את התפריט (סוג הפריטים המותקנים) של המערכת.

אפשרות שנייה, להתאים את הווליום (ככל שניתן) למגבלות הכיוון הקיימות.

(והכוונה היא הגברה או הנמכה.....) ואני לא חושב שרבים מוצאים בזה מפלט ראוי.

כפי שגם אתה רשמת, או כפי שהבנתי מדבריך, יתכן ומי שרוכש מכשיר כזה, צריך לחשוב על רכישת PALM בנוסף.

מכיוון שאין לי נסיון עם המכשיר הזה, יתכן ורכישת הPALM מיותרת, ומספיק כיוון אחד של אוטופרט,

השאלה, מה קורה שמנתקים את המצבר, ומקסימום ,עוד קפיצה לאוטופרט.

אני מניח שהתקפתך עלי קרובה....:wink:

בידידות:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...