Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

גם לי יש פורד פוקוס וגם אני הייתי מאד רוצה להתקין רמקולים 6/9 מאחורה....אבל הבנתי שזה מאד בעייתי (משהו עם החגורות שלא מאפשר התקנה...) - אתם בטוחים שיש דרך ושאפשר להתקין שם רמקולים? (לי לא נראה...)

פורסם

כן כי החגורה של המושב האמצעי מאחורה נמצאת על המגש...

אבל אפשר לשים 2 רמקולים אחוריים שם.. למרות שזה נראה קצת מוזר המיקום שלהם..

פורסם

טוב אני כבר לא יכול לשמוע את העיניין על הרמקולים בגודל 6X9 של פיוניר , לי יש עכשיו את הרמקולים האלה באוטו,

ולאחר שניתקתי את הסאב שהיה לי (L7) הם אלו שנותנים לי את הבאס , והם עושים עבודה לא רעה בכלל !

בטוח שיחסית לרמקול שעולה 350 ש"ח + - , ולכל ה"מפרגנים" אתם מוזמנים לבוא לשמוע את הרמקולים האלה

עם הגברה צנועה של 50 RMS .

ועוד אני בטוח שאם אני נותן עכשיו לכל ה"מפרגנים" לשמוע רמקולים של קנווד \ פיוניר \ JBL

ללא הגברה אתם בכלל לא מבדילים בניהם.

• תוכן חדש...