Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני קצת חלש בכל התחום הזה של אודיו לרכב, אז סליחה עם השאלה קצת טפשית...

יש לי פורד פוקוס 2003... ורציתי להתקין בה פיוניר 6X9 מאחור..

אבל מתחת למגש מאחור יש משטח מתכת...

האם יש אופציה אחרת מלבד קידוח? האם יכולות להווצר בעיות במקרה אחר?

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה לא רוצה לחתוך את המתכת אפשר לעשות הגבהות...

אישית אני חושב שזה יוצא לא אסטטי. אבל זה פתרון לחיתוכים מיותרים.

פורסם

הגבהות בלי חיתוך עדיין ייצא לא טוב כי הרמקול מתוכנן לפרי אייר ואם תעשה הגבהה בלי חיתוך תצטרך ליצור לו תיבה וזה יעלים לך את הבאסים בצורה ניכרת..

רותם

פורסם

אם כל הכבוד הבחור אמר שהוא רוצה להתקין שש תשע של פיוניר... אז בכל מקרה אין לו באסים.

רמקולים פשוט זוועתיים.

פורסם

אני לא יודע מחיר מדויק לחיתוכים מאחורה כי אצלי חתכתי לבד, אבל בעיקרון עם חיבור והכל אני מעריך שלא צריכים לקחת יותר מ250 ככה ואפשר גם יותר בזול..

מומלץ זה דבר יחסי, אם אתה מתכנן להביא סאב ככה תחסוך את כל החיתוכים וזה ייתן תוצאה נכבדת, אפילו שלדעתי צריך גם רמקולים אחוריים.. אבל בחירה שלך (= אני הייתי קודם מביא סאב ואז חושב על 6*9

עריכה:

BUB אני חולק עליך, פיוניר רמקולים מאוד נצילים, זה היתרון שלהם, יש להם באסים חזקים.. זה מוכח..

רותם

פורסם

הגבהות אכן לא אסטטי, אבל אפשר למתוח בד אקוסטי בגובה של הרמקולים ואז כמעט ולא יראו אותם ואת הגובה שלהם.

אם יש לך שם מקום ל6.5 " אז תשקול את האפשרות... יש הרבה רמקולים 6.5" איכותיים עם באס טוב, שלא יורדים מרמה של 6/9.

בברכה.

פורסם

חשוב לוודא שהמתקין יודע להשתמש בכלי שבו הוא מתכוון לחתוך.

כבר היו מקרים מעולם.

תעבור על רשימת מתקינים מומלצים- חיפוש.

בברכה, שי.

פורסם
הבנתי... תודה

אגב, חשבתי שה 6X9 ה- 460W של פיוניר נחשבים למצויינים...

מה עדיף במקום לקנות?

אכן הדגם היחיד (חוץ מהסדרה הצהובה) הפחות או יותר נורמלי הוא 6991 460 וואט.

שים לב שהרמקול מאוד צעקני ומושך את הבמה אחורה.

בברכה.

פורסם

הפיוניר המדובר הוא רמקול מחריש אוזנייםיותר מידי טוייטרים על רמקול היה לי אותו כמה חודשים וזה פשוט היה מזעזע הוא היה בולע את הקופמפוננט ומאוד צורם באוזן.

חזק מאוד אבל איכות לא בשמיים

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...