פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 812 צפיות
שלום רב!!!! האם קיים מתאם שמצד אחד זה חיבור חשמל הכוונה שקע ומצד שני חיבור למציט באותו ??? מהסיבה שיש לי סאב לא בשימוש אבל יש לו חיבור לחשמל ואני לא יודע איך אני יכול להעבירו לאוטו ושיפעל גם אז חשבתי לחבר אותו למציט בעזרת מתאם נכון השאלה שלי אם קיים דבר כזה ???? ואם קיים היכן ניתן לרכושו ומה מחירו ??? תודה מראש הראל אסרף...
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יכול להיות שהרעשי אלטרנטור או הזרמים נובעים מחוט מתח דק מידי ?? ועוד שאלה... אם אני מכבה את ה HU ורק המגבר דלוק לבד אין רעשי אלטרנטור ואם שתיהם דלוקים יש זה אומר שהארקה של הHU לא טובה ?! זה הסיבות שאני חושב עליהם... תודה לכל מי שינסה לעזור לי... והמינוס של הגבר יוצא מאוד קצר עד לנקודה בפח של הרכב... והוא הרבה יותר עבה מהכבל פלוס... אולי עוד נקודה למחשבה וטיפול....
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
שלום רב לכולם שאלתי היא כזו עד עכשיו היה לי סאב 1 שחיברתי בגישור למגבר היום קניתי סאב נוסף ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בצורה הכי טובה לאותו מגבר (לנזר 4 ערוצים) האים כדי מפצלים או כבל RCAשיצא מה OUTPUT ומה הכיוונים שאני צריך לכוון במגבר ? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
aalan hevre ani bekarov hozer larez vetas shnit.im mishoo yodea eze subim esh bduty free ode lahem meod.toda raba yom tov
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 908 צפיות
שלום חברים בזמן פירוק הדש בורט(נקוי כללי)פירקתי את הרדיו דיסק וגיליתי שעל גבו יש מין מפסק כזה שעליו כתוב AI NET ובוא אפשריות NOU-EQ ועוד אחת שאני לא זוכר...בדקתי בספר הוראות ולא אמרו על זה כלום...יש לכם מושג למה הפונקציה נועדה?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה החלפתי את הגולף הישנה שלי באופל אסטרה שנת 2006 החברה מהסוכנות של יו.אם.אי המליצו לי ללכת למתקין שעובד איתם - אדי מערכות, אז ככה? אם האם ההמלצה שלהם באמת אמינה? או שכדאי ללכת למתקין אחר? ובעניין המערכת עצמה אחרי הרבה בלבולי מוח, מחשבות רבות, וחסכנות רבים.. הצלחתי לארגן 4 אלף שקל, שזה לא כולל HU פיוניר 6850 חדש שכבר קניתי וJBL 75.4 שהיה במערכת הקודמת שלי. עכשיו נשאר לי 4 אלף לשאר הרכבים, בהתחלה חשבתי על דוטק וסאב וי-מקס של סיראין ווגה. אבל מאז התקציב שלי עלה פי 2. (אם זה עוזר, יש לי עוד מגבר 4 ערוצים של סאונדסטורם מהמערכת הראשונה שלי + זוג 6X9 של פיוניר 420 וואט) ואין לי מושג מה לעשות, אשמח לקבל עצות מהחברה התותחים פה.. מה לעשות עם ה…
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם קיים יבואן למגברי ZAPCO בארץ? אם כן מי הוא ומה הוא טווח המחירים של המגברים בארץ?
הודעה אחרונה מאת dj sg, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
שלום רציתי לדעת מה יהיה לי יותר טוב מבחינת איכות וכיוונים... המערכת שלי קומפוננט קדימה מורל דוטק אחורה 6/9 פיוניר מגבר לאנזר 4 ערוצים מונובלוק קיקר 600.1 סאב L7 המכשיר של פיוניר פריימיר 770 או המכשיר של JVC KD-SHX700 תודה!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי שני מגברים, מגבר אחד כתוב לי בכיוונים X-OVER כאשר יש 3 פונקציות על זה והם: HPF LPF FULL אשמח לדעת על מה אני צריך לשים ומה ההשלכות של כל אחד מהם? מה זה: HPF LPF?? עוד מגבר יש לי MODE שיש בחירה HP LP FLAT מה לשים? כנ"ל לגבי ההשלכות לגבי כל דבר? יש גם FREQ כאשר זה נע בין 32-320 מה זה ה-FREQ?? והגיין של המגבר כתוב מ-6V עד 75MV עכשיו השאלה ככל שאני מתקרב ל-6 הוא מגביר את הגיין או מנמיך? כל השאלות נובעות מהעניין שהיו לי כבר מגברים אך לא הכי איכותים ואצלם יש כיוונים שכתוב, גיין, טרבל ובאס ושם ידעתי איך לעבוד עם הכיוונים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 760 צפיות
אנשים מה ההבדר העיקרי בצליל בין תיבה עתומה, פתוחה ו בזוקה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
שלום! רציתי לדעת כמה שווה המגבר של jbl יד שנייה (וגם כמה הוא שווה חדש) ואותו דבר עם לייטנינג אאודיאו תודה!
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום! אני מעונין לקנות מגבר יד שנייה והשאלה שלי מה צריך לבדוק לפני? תודה!
הודעה אחרונה מאת rotem.s, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר שלי מעוניין לקנות סאב לרכב שיפרק לו תרכב מבחינת עוצמה ראיתי סאב של חברת eton זה הדגם: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=946&CatCode= השאלה איך הסאב ואיך החברה ? או יש הצעות יותר טובות לסאב שיפרק לו תרכב עד 1300 ש"ח ? ההגברה שהוא ישב עליה זה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=169 ויש איטום לכל התא מטען עם זה עוזר במשהו תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב ושקט לכולם מותקנים אצלי ברכב 2 מגברים של RS4 PHASE EVOLUTION מגביר רמקולים קדמיים + אחוריים, RS2 מגביר סאב . כמו כן המערכת הותקנה עם חיווט של 2 כבלים נפרדים לכל מגבר בעובי 8 GAUGE , עקב שידרוג/ושיפור מתוכנן בחיווט המערכת שאלתי היא: עבור אספקת מתח למגברים הנ"ל באיזה עובי כבל יש/רצוי להשתמש 2 או 4 GAUGE , רצוי כבל אחד מפוצל או שני כבלים נפרדים לכל אחד?
הודעה אחרונה מאת sf_lotem199, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
והאם כדאי לקנות אותו בדיוטי פרי ב200$?? או שניתן להשיגו במחירים דומים גם בארץ?
הודעה אחרונה מאת samg, -
רציתי לדעת מי מבין המגברים יותר טוב jbl או lighning audio והאם מומלץ לקנות מגבר יד שנייה תודה!
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין הלחליף את הטייפ באוטו שלי לטייפ הזה. וקצת הסתבחתי עם החוטים , כן אני חדש בנושא ואשמח לצת עזרה. יש לי כבל צהוב שרשום עליו + (BATTERY) כבל אדום שרשום עליו AC וכבל שחור (שאני מתאר לעצמי שזה הארקה) כמו כן יש עוד ים כבלים , אני מניח שהם של ה רמקולים וזה אני יחבר בשלב מאוחר יותר כרגע אין לי חשמל למערכת החדשה . גיליתי את ה + שמגיע מתוך המחבר הישן של המערכת וחיברתי אותו וגם את הארקה אבל אין זה לא נדלק גם עם ה SW זה לא עובד (אני בטוח שהמערכת הדשה תקינה) כמו כן הנתיח נראה תקין. מה אני עושה לא נכון וכיצד אני יכול להשלים את המשימה ? תודה רבה!!!!
הודעה אחרונה מאת shpapy, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! האם קיים הדבר להתקנה בארץ? כדוגמת המכשיר של sony: http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1880245,00.asp פשוט "להוריד" מוסיקה למכשיר באוטו במקום להיסחב עם דיסקים כל היום... הכוונה למכשיר נייח ברכב, לא ipod עם חיבור.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חולה מוזיקה ורוצה לקנות רדיו דיסק לרכב ורמקולים טובים. חשוב לי שיהיה סאונד נקי ואיכותי אך אין לי צורך בהגברה, סאב וכו'.. אני מעונין לדעת מה לקנות - אני מרגיש אבוד. טווח מחירים - 3000 שח (אפשר פחות..) אני שומע מוזיקה בעיקר ממכשיר ה I RIVER שלי כך שאני צריך רדיו דיסק שיש לו חיבור RCA או שישי לו חיבור USB למכשיר כזה.. חוצמזה כמה רמקולים אני צריך? איזה? איזה גודל? (יונדאי אקסנט) בקיצור, אם משהו יוכל לעזור לי להרכיב מערכת פשוטה ואיכותית אני מאוד יודה לו יומטוב בינתיים ערן
הודעה אחרונה מאת G.O.D, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התצורה כיום בקצרה: קומ' PULSE 6.5 סאב KICKER C12 פאנל - PIONEER (הישן עם האנימציות של הפורמולה, לא זוכר ת'דגם בדיוק) מגבר - HIFONICS (שמחזיק את הסאב + קומ') אני מעוניין להוסיף לסיפור רמקולים 6X9 (יש לי מגבר נוסף שחזק מספיק כדי להחזיק אותם). אני חושב בכיוון של: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF9613I'&Ser=REF&Cat=MEL INFINITY 9613I - 100WATT RMS האם למשהו יש ניסיון עם הרמקולים הנ"ל או עם רמקולים 6X9 של אינפיניטי בכלל ? נ.ב אני מודע לזה שהתצורה העתידית פחות איכותית מבחינת SQ. תודה מראש לעונים, יוסי
הודעה אחרונה מאת G.O.D, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאיזה רדיו דיסק של פיוניר יש 3 יציאות אר סי איי שלכל יציאה יש לפחות 4 V
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בדקתי בכל הFAQ של הפורום בנושא ולא הבנתי. יש לי מונו של GBL GTO 300.1 שהוא 300 RMS ב4 אום והבנתי שהמגבר יכול לתפקד ב2 אום. האם יש קשר שיש בו 2 ערוצי מונו?(או שזה בשביל שיהיה יותר נוח לחבר סאב כפול?) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה(עושה שהמגבר יפעל ב2 אום ויתן 600 וואט ) ? והאם אני חייב לחבר גם את האלמנט שלי ב2 אום ? ואם זה בכלל אפשרי שהמגבר יפעל ב2 אום והסאב ישאר על 4 אום? הסאב המדובר הוא קיקר סולו באריק S10L5 450 RMS
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז כפי שפרסמתי קודם, הלך המגבר באוטו, אין לי כוח לתקן, אז אני אקנה חדש. אני לא רוצה משהו מפוצץ, לא מותג על גם כן, רק משהו שאפר יהי לנסוע באוטו, כי הסאונד עכשיו בלתי נסבל. אז אני מחפש משהו עד ה 500 ש"ח, שיהיה 75-80 וואט RMS שתי יציאות. הרמקולים מאחור הם של קנווד, 80 וואט 6*9
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי .. רציתי לבקש עזרה ממכם בבחירת מגבר 4 ערוצים אני מתלבט בין שני המגברים האלה.. רוקפורד סדרת פאנץ' החדשה P850.4 https://www.sonicelectronix.com/item_7533.html או קליף 40.4 https://www.sonicelectronix.com/item_5129.html חשבתי גם על אוריון 8004 וגם על קסנון 100.4 למי שמכיר ונקאמצ'י PA-4100 אני מחפש מגבר שיהיה מעל 100 RMS ב4 אום ו200 ב2 אום מיועד להגביר סט קומפוננט של אינפיניטי פרפקט ועוד סט קומפוננט של אינפיניטי דגם קאפה.. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת dannyg, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פיוניר 6*9 אחוריים וכתוב בכל האתרים שהם 80 RMS הייתי בטוח שהכוונה היא שכ"א מהם הוא 40 RMS והיום ראיתי שכתוב על המגנט של כ"א מהם 80 ואט, ככה שאני כבר לא יודע עם כ"א הוא 40 או 80 זה מאוד חשוב לי כי יש לי מגבר שנותן 75 לערוץ ואני רוצה לדעת אם אני יכול לתת להם עד הסוף או לא תודה !
הודעה אחרונה מאת idb1, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
שלום! מישהו יכול לעזור לי להרכיב מערכת בסביבות המחיר 1600 שקל שכוללת סאב מגבר ורמקולים 6X9..תודה! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124490
הודעה אחרונה מאת rotem.s, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני כמה ימים כיבלתי סאב 12inch של em phaser מדוד שלי בחינם, אין לי מושג באיזו עוצמה הוא אבל המגבר המסכן שלי לא סוחב אותו (bush bh-333 2*150watt) עכשיו אני רוצה לקנות מגבר עד 500שח שירים את הסאב. המלצות?
הודעה אחרונה מאת D-pox, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 880 צפיות
הלן חברים. אז ככה לאחר שרכשתי את רכבי החדש הלכתי לקנות (עוד לפני תיקוני הצבע והפח..) 2 רמקולים של פיוניר 260 וואט ,40 וואט rms (וואלה לא צריך יותר, אופל קורסה קטנה ולא מאלה שרוצה להחריש אוזניים אז בהחלט מספיק) וקניתי גם רדיו דיסק פיוניר את ה- 4850 שגם אחלה דבר , ממש מרוצה ממנו. עכשיו ככה, המגבר שהיה לי ברכב שנשאר לי כבר גמר את הקריירה , 10 שנים והסאונד לא בדיוק כמו יין שהשתבח עם השנים לכן אני מחליף אותו. רציתי לדעת איזה מגבר אני צריך בשביל שיחזיקו לי באיכות טובה את הרמקולים האחוריים וגם שיחזיקו לי סאב . עכשיו רציתי לדעת אם בשביל זה מספיק מגבר 2 ערוצים? למיטב ידיעתי ערוץ אחד מתחבר לרדיו וערוץ לסאב((?)) תקנו אותוי אם אני טועה ובאותו הזמן אם תוכלו להגיד לי מה אני צריך …
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
שלום! מישהו יכול לעזור לי להרכיב מערכת בסביבות המחיר 1600 שקל שכוללת סאב מגבר ורמקולים 6X9..תודה!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מסיבוב קצר ברשת ובעוד פורום שאני לא יודע אם אני יכול לומר תשם שלו..... המליצו לי על שני הסטים הנ"ל Dotech MKII 6 Morel ועל 165V1 Focal ועדיין לא יצא לי לשמוע אף אחד מהם (כניראה שבוע הבא אני יהיה לי זמן ואני יילך לבומב באס לראות מה יש לו) אז אם יש לכם המלצות אחרות בכיף..... התקציב אני חושב שלפי מה שראיתי ברשת יספיק 1400 +- לסט קומפוננט לא רע בכלל... וגם תמליצו לי על מגבר... ואם יש למישהו עוד חנויות בבאר שבע או אנשים אני ישמח להצעות.. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת avi333,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex