Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התצורה כיום בקצרה:

קומ' PULSE 6.5

סאב KICKER C12

פאנל - PIONEER (הישן עם האנימציות של הפורמולה, לא זוכר ת'דגם בדיוק)

מגבר - HIFONICS (שמחזיק את הסאב + קומ')

אני מעוניין להוסיף לסיפור רמקולים 6X9 (יש לי מגבר נוסף שחזק מספיק כדי להחזיק אותם).

אני חושב בכיוון של: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF9613I'&Ser=REF&Cat=MEL

INFINITY 9613I - 100WATT RMS

האם למשהו יש ניסיון עם הרמקולים הנ"ל או עם רמקולים 6X9 של אינפיניטי בכלל ?

נ.ב

אני מודע לזה שהתצורה העתידית פחות איכותית מבחינת SQ.

תודה מראש לעונים,

יוסי

פורסם

אני אישית לא מכיר את הרמקולים 6*9 שציינת אבל בתור אחד עם מורל פולס וממה שהבנתי על הסאב שלך (שכנראה גם אני אקנה אותו בעוד כשבוע) אז הייתי מפחד במקומך שרמקולים אחוריים חזקים מדי "יגנבו את ההצגה" אם אתה מעדיף עוצמה אז לא יודע לדעתי טעית בשאר החלקים של המערכת, אני במקומך הייתי הולך על פיוניר או רמקול אחר עם נצילות גבוהה שיהיה מחובר רק לHU.

זו דעתי האישית לפחות. תהנה בכל מקרה..

רותם

רותם

פורסם

אני מקבל את ההערה , אם כי (ותקן אותי אם אני טועה) ה6X9 לא יכולים לרדת נמוך כמו הסאב,

אז בעצם מה שאני מקבל פה זה עוד MID מאחורה וכן עוד BASS (שזה אף פעם לא מזיק :smile: )

מה שאתה אומר בעצם זה שה6X9 ברמה גבוהה יותר משאר המערכת?

פורסם

תמכור את הפולס כיד שנייה, קח את התמורה שתקבל, קח את הסכום שתכננת להוציא על ה6X9 , רכוש סט קומפוננט קדמי איכותי יותר,

השאר מצויין.

אם אתה רוצה אז כמו שכבר ענו לך, רמקול בסיסי שיחובר להד יוניט, יתן לך מין השלמה לחוסר מאחור וזה הכל, והכי טוב. (בתקציב הזה).

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הסיבה שאני רוצה 6X9 היא שלמרות הקומפ' (ששוב הוא באמת אחלה לטעמי) חסר לי סאונד מאחורה, האם אתה חושב שקומפוננט יותר איכותי יפתור את החסך מאחורה ?

ואם נשארים ברעיון של 6X9 אז כדאי משהו חלש יותר מאשר משהו בסגנון שציינתי?

פורסם
הסיבה שאני רוצה 6X9 היא שלמרות הקומפ' (ששוב הוא באמת אחלה לטעמי) חסר לי סאונד מאחורה, האם אתה חושב שקומפוננט יותר איכותי יפתור את החסך מאחורה ?

ואם נשארים ברעיון של 6X9 אז כדאי משהו חלש יותר מאשר משהו בסגנון שציינתי?

לא בטוח שהבעייה היא בעוצמה של הקומפוננט ושאחד חזק יפתור את זה ...יכול ליהיות שזוית אחרת של התקנה תפתור את הבעייה גם עם הקומפוננט הקיים

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

לא עדיף לך להוסיף עוד קומפוננט מאחורה?? ככה תקבל איכות שווה גם בבמה הקדמית וגם באחורית..

ואם אתה בכל מקרה רוצה שש על תשע אז הייתי הולך על מורל פולס שש תשע.

פורסם
תמכור את הפולס כיד שנייה, קח את התמורה שתקבל, קח את הסכום שתכננת להוציא על ה6X9 , רכוש סט קומפוננט קדמי איכותי יותר...

מסכים עם דני ... מגבר איכותי , סאב שמנגן יפה ...

מעבר לזה , שאולי לא ציינת , יש לך סט של 6" מקדימה ... מה שאומר שאם תשים סט קצת יותר איכותי אז תוכל גם להוריד את הסט הקדמי לנגן נמוך והוא עדיין ישמע טוב .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

וואלה אחי - שמע, אם כבר אטתה רוצה הוסיף אודיו גם מאחור - לא הייתי קונה במקומך 6*9, זה יקר בשביל משהו שלדעתי לא ממש שווה את הכסף, עדיף תקנה רמול 4" (אם אצתה מעוניין במיד) או רמקול 6" אם הינך מעוניין בתוספת באסב קלה (גם תלויי בבגאז' שלך...)

ואת שארית הכסף באמת עדיף ץשקיע הקומפ' קידמי איכותי יותר... :)

תהנה.

אל תתווכח עם טיפש אחרת הוא יוריד אותך לרמה שלו, ועם הניסיון שלו שם ינצח!

• תוכן חדש...