Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה החלפתי את הגולף הישנה שלי באופל אסטרה שנת 2006

החברה מהסוכנות של יו.אם.אי המליצו לי ללכת למתקין שעובד איתם - אדי מערכות,

אז ככה? אם האם ההמלצה שלהם באמת אמינה?

או שכדאי ללכת למתקין אחר?

ובעניין המערכת עצמה אחרי הרבה בלבולי מוח, מחשבות רבות, וחסכנות רבים..

הצלחתי לארגן 4 אלף שקל, שזה לא כולל HU פיוניר 6850 חדש שכבר קניתי וJBL 75.4 שהיה במערכת הקודמת שלי.

עכשיו נשאר לי 4 אלף לשאר הרכבים, בהתחלה חשבתי על דוטק וסאב וי-מקס של סיראין ווגה. אבל מאז התקציב שלי עלה פי 2.

(אם זה עוזר, יש לי עוד מגבר 4 ערוצים של סאונדסטורם מהמערכת הראשונה שלי + זוג 6X9 של פיוניר 420 וואט)

ואין לי מושג מה לעשות, אשמח לקבל עצות מהחברה התותחים פה.. מה לעשות עם ה4 אלף?

שבוע טוב.

פורסם

המגבר של הסאונדסטורם,כמה RMS הוא לערוץ?

את הפיוניר(רמקולים) אתה יכול למכור כדי להגדיל את התקציב הם מאוד בסיסיים ולא נחוצים אם באיכות חשקה נפשך.

יש לך כבר בסיס די טוב בשביל מערכת טובה,2 מגברים ממותגים וHU מצויין.

איזה מוסיקה אתה שומע? ואיזה סוג של צליל אתה אוהב? מעניין אותך איכות נטו או שאתה מעדיף מערכת עוצמתית יותר?

את ה4 אלף הייתי מחלק ככה-

300 כבלים איכותיים שכולל פלוס 4 גייג',מינוס תואם,חוטים לרמקולים וRCA מסוככים-זה שווה את ההשקעה המינימאלית יחסית.

500 התקנה סטנדרטית של קומפוננט,סאב,2 מגברים וHU לא אמורה לעלות יותר מזה אם אין חריגות מסויימות בעבודה.

נשאר לך בערך 3000 לסאב וקומפוננט.

קומפוננט-הייתי ממליץ לך לחפש את המורל הייבריד הישן אם תצליח,תמורה מעולה לכסף בסביבות 1400 שקל. אם לא הייתי ממליץ על דוטק עם טוויטר של הייבריד (MT22) שילוב מאוד נפוץ בזמן האחרון. אם אתה לא אוהב מורל אז תוכל לנסות לשמוע חברות אחרות-פוקל פוליגלאס V2 מומלץ,עולה בערך באיזור של ההייבריד.

סאב-שיבה של אדירה אודיו,סאב מצויין בכלום כסף יחסית,עולה בסביבות 1000 שקל סאב מצויין.

אחוריים-אם אתה אוהב 6X9 אז הייתי ממליץ לך ללכת על סט 6X9 שתואם לקומפוננט שקנית מאותה חברה. לא הייתי מקציב לזה יותר מ600 וזה גם המון. עדיפות להשקיע את כל הסכום בקומפוננט.

• תוכן חדש...