פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי, קניתי לא מזמן רכב מסוג יונדאי אקסנט שנת 2000 מאחר ואני חובב מוזיקה מושבע (גם גיטריסט) קניתי מערכת לאוטו בשווי 5000 ש"ח קניתי אותה לפני שנה בערך ועכשיו אני רוצה להתקין אותה. אני צריך את שתכוונו אותי איך להתקין את המערכת? איזה רמקולים לאיזה מגבר? וכו... אני רוצה לדעת את ההרכבה שתיתן לי את התפוקה האופטימלית מהמערכת!!! זה ממש ממש חשוב לי, אני לא מבין כל כך בהתנגדויות והספקים וכו... כמו כן אם נראה לכם שחלק מהמערכת לא מתאים או משהו אתם מוזמנים לומר לי את החלופה הכי טובה(לדוגמה: להליף רמקולים אם הם לא מתאימים למגבר...) אני מאד אשמח לתשובה מפורטת ועוד יותר אשמח אם מנהל הפורום ייתן את הערותיו! המערכת כוללת: רדיו …
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
כמו שכתוב בהודעה מחפש מוסך באיזור המרכז (אני גר במודיעין) שאני יוכל להביא אליו את המכונית שלי (פורד מונדאו) ולשאול כמה שאלות בנושא הרדיו דיסק שמובנה בפנים חשוב שזה מוסך שיודע לעבוד עם מערכות אני אפילו לא יודע אם אני מחפש מוסך או סתם מקום שמתקין מערכות ומבין קצת במערכת שמותקנת בפורד מונדאו ופוקוס ford cd6000 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת avi333, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני עומד לקנות את המגבר הזה: http://www.localsale.co.il/product.asp?productid=2211&CatCode=170 ואני מוסיף אותו ל- פיוניר 6*9 -460 וואט קומפוננט- 480 וואט רמקולים דלתות אחרויות - 120 וואט קנווד
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי חברה, רכשתי את ה JBL המפורסם מהדיוטי - וכעת אני רוצה לקנות את הקומפוננטים - נראה לי שאני אלך על הדוטק יחד עם M22, ואני רוצה המלצה לאיזה סאב טוב ומדוייק שהמגבר יוכל להחזיק את הסאב + קומפוננטים, ועוד דבר שאני רוצה המלצה לגביו זה קיט של הכבלים שחבר שלי המליץ לי לקנות קיט טוב ולהגיד בהתקנה שאני רוצה להשתמש בקיט הזה(לא שבחנויות אין קיטים טובים פשוט גובים עליהם יותר מדי). תודה
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://zap.co.il/model.asp?model_id=21269 איך הוא, בתמורה לכסף, ראיתי שהוא נמכר ב250 ש"ח באתר אולסייל, האם שווה? לסאב של 150 RMS. גם שמעתי שSAGA היא חברת חסות של פיונר, ומהעודפים של פניונר מיצרים את המוצרים של SAGA מישהו יכול לאמת את זה?
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
מורכב אצלי 301X של רוקפורד שמוצהר- 40X4 ב4 אוהם 75X4 ב2 אוהם 150X2 ב4 אוהם אני רוצה חבר אליו אלמנט שהוא 6 אוהם, בגישור כמה המגבר יוכל לספק אז? חישבתי בערך אז אני חושב שאמור לצאת 100 RMS אני צודק?
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 921 צפיות
אני מעוניין לשנות את הבניה בקורות של הרכב שיראו חלק מן הקורה,ופה אני נתקל בכמה בעיות בגלל שיש לי עדיפות לON AXIS ואני לא מוצא פתרון לכמה בעיות לפני שאני מתחיל לעבוד. בכל אופן קניתי כבר קורות כדי לערוך עליהן ניסויים. 1.הכי אהבתי שהטוויטר מכוון ממש בצורה ישירה לאוזן בשתי הצדדים,מה שאומר שיראו את החוסר סימטרייה בבירור,וזה בעיה שאני לא מוצא לה פתרון. 2.אין לי את התושבות של הטוויטרים יש לי רק את הטוויטרים עצמם,בצד הימני לנהג לא אמורה להיות בעיה במיקום,טבעת עץ שאליה מחוברת 'ח' אלומניום לצורך הכיוון המדוייק ומשחק בזויות. הבעיה היא בצד שמאל,בגלל שאין לי את התושבת,והכיוון יוצא שהטוויטר כמעט שוכב על הצד כדי שהוא יהיה מכוון בצורה ישירה לאוזן שלי.חשבתי על זה שלא אמורה להיות ב…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם, הבאתי את הסאב הזה: http://adst.com/products/mobile/3seriessub/312rs4.asp ואני רוצה לדעת איזה תיבה אני צריך בשבילו בליטרים, נכנסתי לאתר של autosound לתת קטגוריה של אינדקס והגעתי למחשבון הזה: http://autosound.co.il/main.asp?url=content/closedbox/26-04-04-Theory-Closed-Box-design.html הכנסתי נתונים וקיבלתי 83 ליטר, הגעתי למסקנה שזה לא כ"כ יכול להיות. החישובים נעשו כך: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/v/i/v/0/0/7/7/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200309031503296995/200608091650453416/madida.jpg מישהו מוכן לעזור לי בחישוב? איך עושים אותו?
-
עזרה בשידרוג הסאונד ברכב
מאת Guest anakonda- 0 תגובות
- 850 צפיות
שלום לכולם, ברשותי כרגע מערכת המוגברת ע"י מגבר אוריון 4004 שמחובר לקומפוננט JBL 6506 וסאב קנווד W3009 . עכשיו אני מעוניין לשפר את הבמה הקדמית ברכב ומתכוון להשקיע אחת ולתמיד מבלי להחליף יותר. חשוב לציין כי הרמקולים שאני יקנה אני לא יעשה איטום ברכב(מדובר בפיאט פונטו שנת 2004) קיבלתי המלצות שונות בנוגע לסטים של קומפוננטים ואני תאמת מתלבט בין שניים אינפיניטי קאפה או מורל דוטק+השידרוג של הטויטרים.... השאלה הנוספת היא האם השידרוג של המערכת לקומפוננט שבשביל לנצל אותם צרכים 100 +RMS והאוריון מוציא מוצהר 75 השאלה היא האם למרות זאת אני ישמע הבדל?האם שווה לי לשדרג את המגבר ואם כן לאיזה.... תודה מראש יוסי
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה, בכיבוי יש מין פיק כזה מכל 4 הרמקולים במ"ע שלי. יש למישהו פתרון בעניין? בחיפוש לא מצאתי משהו שמתאים לבעיה שלי. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! בשעה טובה קיבלנו את האוטו החדש רנו מגאן 2! באוטו נכון לעכשיו יש קומפוננט קיקר סידרה K בגודל 6.5 אינץ', פאנל אלפיין 9855, סאב 12 אינץ של פיניקס גולד עם הספק של 350 רמס והכל מוגבר על מגבר 4 ערוצים. מה שאני רוצה זה להתקין בדלתות האחוריות רמקולים, הבעיה שאין לי מושג מה הגודל ואיזה צורה אפשר בכלל להכניס לשם! אני לא רוצה סתם לפתוח את הדלתות כי אני מפחד לשבור משהו או אלוהים יודע מה, אז חשבתי אולי מישהו כבר התנסה כאן בנושא הזה היות ואני רואה המון רנו מגאן 2 על הכביש! בשביל לא לפתוח שירשור נוסף אז אני אכניס עוד שאלה אני מתכנן להכניס מגבר נוסף בשביל להגביר את הסאב לחוד, איזה מונו או מגבר שתי ערוצים כך שיוציאו 350+ RMS. מה עדיף יותר המונו או …
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 944 צפיות
מישהו מכיר את החברה? מנוסה עם מוצריה? אני מעוניין לקנות דיוידי של החברה הזאת ורציתי לדעת אם שווה.
הודעה אחרונה מאת Rieno, -
- 5 תגובות
- 947 צפיות
יש לי באוטו כרגע: - קומפוננטים מקדימה 480 וואט - רמקולים בדלתות אחוריות 120 וואט - רמקולים אחוריים 250 וואט.. יש לי תקציב של בערך 1200 שקל +-... רציתי לקבל המצלמה על מה להוציא כדי להוציא את המקסימום מהמערכת.. תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב חברה תעזרו לי בבקשה לבחור מערכת מלאה במחיר סביר עד 4500-4000שח גג (רצוי אפילו פחות מזה) בינתיים סמתי עין על הסט-אפ הנל (ח"ד בבקשה) - מערכת 830שח PIONEER DEH3750MP קומפוננט 500שח 6.5 Morel PULSE 6 120w rms סאב 435שח Pioneer TSW306C 400w rms תיבה 300שח 70 ליטר פתוחה מגבר 1300שח VIBE416 Lanzar 4*125w rms מגבר לסאב 800שח VIBE226 Lanzar 2*200w rms ---- סהכ 4165שח
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי אבא רוסי ששומע תחנת רדיו מסויימת בתדר AM. שמתי לב שכאשר הרדיו ב-AM שומעים מן רעש טורבינה (כמו של מטוס) מהרדיו, הרעש משתנה לפי הסל"ד(כאילו שמאיצים את הטורבינה ) יש למישהו הסבר לתופעה? תודה נ.ב. בדקתי ולא, אין לי טורבינה ברכב :sad:
הודעה אחרונה מאת johny, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סליחה מראש על כך שנאי פותח נושא שני ביומיים פשוט זה קצת לחוץ לי אני רוצה עד סופשבוע כבר להתקין תמערכת. איך המוצרים האלה? במספר חודשים שאני פה לא ראיתי המלצות עליהם אבל החברות האלה מוכרות לי אבל לא יצא לי להיפגש עם המוצרים האלה, אז אפשר לדעת איך הם? 1. קומפונט אוריון P-6.2 2. סאב A/D/S 12 3. מגבר מונו בלוק אוריון D-600 ? עכשיו קניתי אוטו אופל אסטרה, עכשיו מגיע עם האוטו רדיו דיסק אם פי 3 מקורי שממה שהבנתי הוא ממש לא רע.. וברוב טיפשותי.. קניתי פיוניר 6850 לפני שהתייעצתי עם מתקין.. עכשיו הייתי אצל מתקין שאני שומע עליו הרבה תגובות טובות פה וישבנו והרכבנו תמערכת הבאה. עכשיו הוא המליץ לי לוותר על המכשיר שלי בגלל שהמכשיר שקיים ברכב הוא בסטנטרד גבוה…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 994 צפיות
שלום לכולם! רבותיי! אני רוצה לספר לכם עד כמה הופתעתי לטובה מסאב של דראגסטר מדגם dwh-107 זה הסאב עם הסראונד הענקי (ממברנה אדומה עם מרכז שחור וסמל של דראגסטר) חבר לעבודה מצא אחד כזה זרוק בצד הכביש - חבר אחר מהעבודה תיקן לו את החוט המוביל (זאת היתה התקלה) ואנחנו הולכים להרכיב אותו ברכב של חבר אחר מהעבודה... (הרבה חברים - עסק קטן) עד היום - לא היתה פעם אחת שיצא לי לשמוע סאב אחד של דראגסטר מנגן SQ בצורה נורמלית - בטח שלא מסדרת הDWH תמיד הסאבים האלה נשמעים מרוחים ופשוט הקשר בינם לSQ לא קיים. החלטתי להרכיב את הסאב הזה דווקא בתיבה קטנה ואטומה - 25 ליטר והסאב מנגן יפה! SQ ברמה סבירה, רך ונעים לאוזן. מסכנה - התיבות שמותאמות לסאבים האלה לרוב גדולו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שידרוג מגבר!
מאת eladbe- 3 תגובות
- 830 צפיות
אני מעוניין לשדרג את מגבר שלי שיוכל להוציא מקסימום מהסט קומפוננט שלי הסט הוא : Focal 270V3 אלה הפרטים של הסט: 270mm woofer - 40mm v.coil - 120mm magnet 130mm mid-range - 25mm v.coil - 84mm magnet TN 47 tioxid tweeter. 3-way separate crossover 12 dB/oct. (3.5kHz). Adjustable tweeter level. Max. power handling: 300W. Nominal, power handling: 150W. Sensitivity (2.83 V/1m): 94dB. Frequency response: 40Hz-20kHz. והמגבר הנוכחי הוא Hifonics ZX6400: http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=226 יש למישהו המלצה עד ל 3100 ש"ח עדיפות לכמה שפחות תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי, בגלל שאני לא מבין בתחום הרמקולים ראיתי פה הרבה מאוד נושאים שבילבלו אותי בקשר לשניי הקומפוננטים! לפי הנתונים המורל פולס מוציא 120 RMS והדוטק מוציא 125 RMS זה אומר שאין הבדל גדול בהספקים ביניהם, האם הבדל באיכות הצליל ביניהם גבוה? האם שומעים את ההבדל איכות של הצליל ביניהם?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אחרי הרבה מאוד שיחות שהעלתי פה על המערכת שאני רוצה החלטתי לבוא להתייעצות סופית!. טוב-ב10.8 נכנסת לי משכורת וזה משו כמו 3וחצי אלף. יש לי כרגע מגבר פלטינום אוודיו V12 דגם החדש+מגבר JBL GTO 75.4 ורדיו דיסק של פיוניר זהו מפה אני פונה אליכם התקציב הוא 3וחצי.. אני רוצה סאב,קומפוננט לבמה קידמית ו 6על9 כי אני אוהב את הצליל ההקפי שהוא נותן. תודה רבה אורפז
הודעה אחרונה מאת D i g, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי ברכב קומפוננט מורל פולס מקדימה שמחובר למגבר BOSS 2 ערוצים ומאחורה רמקולים 6*9 גם מורל פולס שלא מחוברים למגבר. בנוסף יש לי סאב קיקר CVR שמחובר למגבר מונו JBL GTO. הHU הוא PIONNER 4850 . עכשיו אני מעוניין לקנות מגבר 4 יציאות במקום המגבר 2 יציאות כדי שכל ארבעת הרמקולים יהיו מחוברים אליו. אני מבקש המלצות למגבר שיחזיק \ יפתח או איך שתקראו לזה את הקומפוננט והרמקולים כמו שצריך התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אם אני יצטרך אני ישיג עוד 100- 200 שח), עדיפות למגבר חדש . תודה
הודעה אחרונה מאת noam segev, -
- 6 תגובות
- 853 צפיות
הדבר האחרון שאני חושב עליו שיכול להוות את הבעיה כרגע הוא שהכבל רמקול שעובר מהמגבר לקרוס אובר מקדימה עובר ביחד עם החוט + והרימוט למגבר. הגיוני שאם אני יעביר את הכבל רמקול לצד השני ששם נמצאים הכבל אר סי איי והכבל רמקול השני יעלם הרעש ?? תודה מראש דביר
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי מגבר 4 ערוצים של מאק אודיו Z4200, מחובר אליו כעת רק קומפ' ובחודש הזה ב"ה יבוא גם סאב כנראה C12. רציתי לדעת אם יש מצב לחבר למגבר הזה שני מגברים בנוסף לקומפ'. אני מניח שזה יותר מדי בשבילו אבל הייתי שמח לדעת בוודאות. תודה, רותם
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
האם כל מגבר שיש לו 4 ערוצים ומעלה בהכרח יש לו גישור לסאב? אני מעוניין לרכוש מגבר בעל 4 ערוצים פשוט של mosfet ואינני מבין גדול במגברים לרכב לכן השאלה . תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת idb1, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאיפה אני משיג את הצמר גפן הזה ששמים בתוך תיבות של רמקולים ופודים למינהם? ראיתי בכל מיני תמונות של התקנות את המילוי הזה לפודים ועד כמה שאני יודע זה מדמה חלל גדול יותר ומונע החזר לא רצוי של צליל.. מאיפה אני משיג את זה?
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב! תכננתי לקנות מערכת מהחלקים הבאים: HU PIONEER 480MP COMP MOREL PULSE 6.5 SUB KICKER C12 AMP MAC AUDIO Z4200 או JBL GTO 75.4 וגם חיווט והתקנה. התקציב המקורי שלי היה כ3500 ש''ח החלקים +חיווט והתקנה. אך ראיתי שזה לא מספיק אז התקציב נהיה יותר גמיש והפך ל4200. כעת שוב התקציב לא מספיק בשביל לקנות את כל החלקים ולא בשביל להתקין את כולם. [1]האם התקציב הזה אמור להספיק למערכת כזאת עם התקנה וחיווט? [2]קיבלתי מחירים לחלקים במקום מסויים לא אפרט על המקום: 580 ש''ח MOREL PULSE 800 ש''ח KICKER C12 עם תיבה מקורית 1400 ש''ח JBL 580-720 ש''ח התקנה 250 חיווט את הפיוניר אני אביא לבד ב945 ש''ח. [3]האם המחירים נראים סבירים? [4]האם יש משהו שעולה יתר ע…
הודעה אחרונה מאת blind29, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעייה שקצת מציקה לי ...המפתח של ההנעה הוא גם של המכסה דלק ולכן כל פעם שאני הולך לתדלק אני צריך להוציא תמפתח ולתת למתדלק ואז המערכת נכבת ..רציתי לדעת איזה חוטים אני צריך להחליף כדי שיגיע חשמל למערכת לא דרך הסויץ' ואני יוכל לשמוע מוזיקה בלי מפתח ?
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך לחבר סאב של חבר למערכת ביתית ? האם עושים את זה בצורה הרגילה או שצריך ממירי מתח למיניהם ? אני יודע שזה קצת אוף-טופיק אבל לא מצאתי מקום ספציפי לשילוב של השאלה... תודה מראש.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 824 צפיות
שלום יש לי דיוידי של חברת פיילוט רציתי לשאול האם נין לחבר רק אותו ללא שום רדיו דיסק? לחבר לו רמקולים וזהו? זהו הדיוידי http://www.osale.co.il/Product.asp?Pid=23&Cat2Cat1ID=7422&Cat2ID=10135 יש לי 2 כבלים שיוצאים ממנו שזה הפלוס ומינוס וכל שאר היציאות אלה מן בננות כאלה. תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! סוף סוף מצאתי פורום שיכולים לעזור לי בו לבחור מערכת טובה לאוטו.. התקציב הוא 1600 בערך.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 החלקים: קדמיים: pulse 6 morel 6.5 קומפוננט פאנל: Pioneer DEH-P4800MP אחוריים: Pioneer TSA6971 זה כבר עובר תתקציב באיזה 200 שקל אבל נראה לי ששווה להשקיע בקומפוננט האלה במקום רמקולים רגילים.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 צריך גם מגבר בשבילהם.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אני צריך המלצה על מגבר טוב ושלא עולה יותר מדיי... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 רק שירים …
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex