Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר האחרון שאני חושב עליו שיכול להוות את הבעיה כרגע הוא שהכבל רמקול שעובר מהמגבר לקרוס אובר מקדימה עובר ביחד עם החוט + והרימוט למגבר.

הגיוני שאם אני יעביר את הכבל רמקול לצד השני ששם נמצאים הכבל אר סי איי והכבל רמקול השני יעלם הרעש ??

תודה מראש דביר

פורסם

הגיוני

את הכבלי אר סי אי, חייוט לרמקולים תעביר בצד ימין (יותר נוח)

את הכבל מתח (הפלוס) והרימוט תעביר בנפרד צד שמאל (אצלי המצבר יושב צד שמאל ! אני לא יודע אם בכל רכב זה ככה, פשוט נוח יותר לעבודה)

פורסם
הדבר האחרון שאני חושב עליו שיכול להוות את הבעיה כרגע הוא שהכבל רמקול שעובר מהמגבר לקרוס אובר מקדימה עובר ביחד עם החוט + והרימוט למגבר.

הגיוני שאם אני יעביר את הכבל רמקול לצד השני ששם נמצאים הכבל אר סי איי והכבל רמקול השני יעלם הרעש ??

תודה מראש דביר

Dvir Impreza,

בדרך כלל כבל רמקול לא מושפע מכבל מתח שעובר ליידו, לכן הסיכוי שהרעשים יפתרו, ברגע שתפריד את הכבל של הרמקול מכבל המתח, הם סיכויים נמוכים ביותר.

האם הרעש קיים רק בצד אחד, בצד שהכבלים של המתח והרמקול עוברים ביחד?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא, טוב גם אני חשבתי על זה ובטח הבעיה לא נובעת מזה.

אבל מה עוד אני יכול לנסות ?!? ניסיתי כבר הכל לקצר כבל מינוס חיבור טוב והכל ולא עוזר. החלפתי כבל אר סי איי לכבל חדש ולא עוזר.

אולי כבל באיכות גבוהה יותר יעזור ?!

פורסם

Dvir Impreza,

אם אתה יכול תפרט בבקשה איזה HU יש לך, יצרן? דגם? איזה מגבר/ים יש לך ברכב, יצרן? דגם? באיזה רכב מורכבת המערכת? בסובארו אימפרזה?

בכל מקרה תהיה בטוח שיש פתרון לבעיית הרעשים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי HU של Explotion מגבר Rockford Punch 200ix הדגמים הישנים וכן המערכת מורכת על סובארו אימפרזה שנת 94.

מקווה באמת שאני ימצא את הפתרון ויצליח לתקנו כי מי שחווה את הצוויחות האלה זה ממש לא נחמד.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אולי יציאות אר סי אי לא תקינות בר"ד (לא נראה סביר אבל אולי)

ולדעתי כמעט בטוח זה מהמגבר...

אולי היציאות שלו דפוקות

תנסה להנמיך קצת את הרמקולים במגבר נראה לי שזה יפסק (או לא ישמע)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...