Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשנות את הבניה בקורות של הרכב שיראו חלק מן הקורה,ופה אני נתקל בכמה בעיות בגלל שיש לי עדיפות לON AXIS ואני לא מוצא פתרון לכמה בעיות לפני שאני מתחיל לעבוד.

בכל אופן קניתי כבר קורות כדי לערוך עליהן ניסויים.

1.הכי אהבתי שהטוויטר מכוון ממש בצורה ישירה לאוזן בשתי הצדדים,מה שאומר שיראו את החוסר סימטרייה בבירור,וזה בעיה שאני לא מוצא לה פתרון.

2.אין לי את התושבות של הטוויטרים יש לי רק את הטוויטרים עצמם,בצד הימני לנהג לא אמורה להיות בעיה במיקום,טבעת עץ שאליה מחוברת 'ח' אלומניום לצורך הכיוון המדוייק ומשחק בזויות.

הבעיה היא בצד שמאל,בגלל שאין לי את התושבת,והכיוון יוצא שהטוויטר כמעט שוכב על הצד כדי שהוא יהיה מכוון בצורה ישירה לאוזן שלי.חשבתי על זה שלא אמורה להיות בעיה לקבע אותו בזוית הזאת בעזרת טבעת עץ בלבד אבל בגלל הצורה שיוצאת בסוף-הימני עומד והשמאלי שוכב אז המרווח שלהם לא שווה מהקורה.

יש למישהו רעיון לפתרון?

פורסם

יש רצוי ויש מצוי..

המצב האידיאלי הוא on axis אבל בגלל חוסר הסימטריה בין צד ימין לצד שמאל נאלצתי להתפשר ולשים את הטוויטרים כך שאני לא בדיוק 0 מהטוויטר השמאלי הכל בשביל לשמור גם על אסטטיקה של הרכב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

את האמת שחשבתי על זה בזמנו אבל הרעיון פרח לו בגלל שלא היו לי את הכוחות...

חשבתי על ליצור לטווירים מעיין מסילה קטנה כזאת שעליהם הם יזוזו קדימה ואחורה ויעמדו בתוכו על מן זרוע קטנה שיהיה אפשר גם לכוון זוויות...

יכול להיות נחמד ומתי שתרצה תוכל ליצור סימטריה בין הטוויטרים

הדבר גם יוכל לפתור את עיניין מיקום בטוויטרים בשביל מערכות ה-sq ומי שסתם הטוויטר שלו צורם לו באוזן במיקום הנוכחי

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מי אומר שהתקנה חייבת להיות סימטרית???

לפי דעתי התושבות הקטנות האלה של הטוויטרים זה אחד הדברים הכי "חמודים" בהתקנה - וזה שהטוויטרים לא מותקנים סימטרית זה דווקא מראה על זה שמישהו השקיע בתחום האקוסטי וזה הופך את העניין למסקרן ומעניין יותר מהרגע הראשון שנכנסים לרכב.

מכמה נסיונות שעשיתי ON AXIS נותן מהטוויטר את המקסימום שלו - אבל זה גם יכול להיות די כואב

כשהטוויטרים מכוונים ככה שהימני פונה לראש של הנהג והשמאלי פונה למרכז הבמה הקדמית - זה גם נותן אפקט יפה. זה גם פחות כואב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל בשורה התחתונה אין כמו ON AXIS במיוחד כשהטוויטר הוא מורל,והוא לא מכאיב לי בכלל

כנראה שנלך על זה וזהו...

פורסם

אתה תראה שזה יצא יפה - זה יתן לרכב שלך א-סימטריות, מי שבא מעולם של עיצוב יודע טוב מאוד שסימטריות זה דבר מאוד יפה אבל מאוד שליו ורגוע. א-סימטריות תמיד מעניקה תחושה של תנועה, דינמיות מסיבה מאוד מאוד פשוטה שצורה א-סימטרית שוברת לך את האיזון בתמונה הסופית שאתה מקבל - אתה תבין על מה אני מדבר אחרי שתעשה את זה.

לפי דעתי זה ישבור את האסטטיות של סלון הרכב שלך - אבל ממש בצורה שלא תפריע ומעבר לזה זה יתן לך משהו "צעיר" ו"חצוף" ושונה או מעניין שבסופו של דבר - מאוד הולם אותך ואת הרכב הספורטיבי שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צעיר וחצוף אני מוכן להסכים....אבל ספורטיבי?:roflmao: :roflmao: :roflmao: תודה על המחמאה בכל אופן.

אני כנראה יילך על ON AXIS מובהק וטהור

פורסם

בכיף - ולרכב שלך יש מראה מאוד ספורטיבי - לא בהכרך בכוונה למנוע...

וכן - זה לא רכב ספורט אמנם אבל יחסית למשפחתיות - האופי שלו די ספורטיבי... (סליחה, שלה - מכונית בשביל גבר זאת תמיד גברת...)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...