Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה מראש על כך שנאי פותח נושא שני ביומיים פשוט זה קצת לחוץ לי אני רוצה עד סופשבוע כבר להתקין תמערכת.

איך המוצרים האלה? במספר חודשים שאני פה לא ראיתי המלצות עליהם אבל החברות האלה מוכרות לי אבל לא יצא לי להיפגש עם המוצרים האלה, אז אפשר לדעת איך הם?

1. קומפונט אוריון P-6.2

2. סאב A/D/S 12

3. מגבר מונו בלוק אוריון D-600

?

עכשיו קניתי אוטו אופל אסטרה, עכשיו מגיע עם האוטו רדיו דיסק אם פי 3 מקורי שממה שהבנתי הוא ממש לא רע.. וברוב טיפשותי.. קניתי פיוניר 6850 לפני שהתייעצתי עם מתקין..

עכשיו הייתי אצל מתקין שאני שומע עליו הרבה תגובות טובות פה וישבנו והרכבנו תמערכת הבאה.

עכשיו הוא המליץ לי לוותר על המכשיר שלי בגלל שהמכשיר שקיים ברכב הוא בסטנטרד גבוה וחבל להרוס תאסטיקה של הרכב והדשהורד.

הוא הציע לי לשים על המקורי שתי מנחתים של רוקפורד, לשים את הקומפונט אוריון על הJBL 75.4 שלי(!!) בפי-אמפינג, איטום לדלתות הקדמיות, להוסיף תמגבר מונובלוק של אוריון תסאב ADS.

המחירים הם:

קומפונט - 1700

סאב - 1400

מגבר מונו - 1800

התקנה+חיווט - 800

חומר אטימה - 380

סה"כ 6000

וסיכמנו שאם אני לא יאהב את הסאונד שהמכשיר המקורי מוציא הוא ישים לי את ה6850 שלי

ובמקרה הצורך קבל 1 פראד ב750 שקל.

עכשיו תאמת לא דע מה לעשות, 6000 שקל זה הוצאה כבדה בישבילי ואני לא יוצא כזה סכום בלי לדעת שאני שם משו דה באסט בסכום הזה, אז בבקשה תעזרו לי פה

פורסם

זהו תאור להתקנה מקצועית.

התקנה מקצועית עולה יותר כסף.

לגבי הפריטים, אם שמעת את סט הקומפוננט והסאב, ומצא חן בעינך , אז אין בעיה, ויאללה.

אם אתה בעניין של חסכון, אתה יכול לחבר מגבר אחד, זה שיש לך, וסאב ברמה שהמגבר מסוגל להזיז.

זה יהיה טוב, אבל פחות מהתיאור להלן, וממה שהוצע לך, כך שאם אתה מסוגל לעמוד בהוצאות ,לך על מה שהוצע לך.

בברכה

בהצלחה, ותעדכן

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סתם ניחוש פרוע:

המקום "אדי" והמתקין עופר:wink:

(אם כן ורוב הסיכויים שכן אז כול מילה מיותרת)

אבל אם אתה מעוניין לחסוך קצת חבר הכול על מגבר אחד (jbl),הסאב שלך לפי המחיר זה לא RS והוא 250w המגבר שלך יסתדר עם הכול.

פורסם

נראים רכיבים טובים מאד גם אני רוצה מגבר מונו כזה!

:)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
סתם ניחוש פרוע:

המקום "אדי" והמתקין עופר:wink:

(אם כן ורוב הסיכויים שכן אז כול מילה מיותרת)

אבל אם אתה מעוניין לחסוך קצת חבר הכול על מגבר אחד (jbl),הסאב שלך לפי המחיר זה לא RS והוא 250w המגבר שלך יסתדר עם הכול.

ניחוש יפה, רק ששם דיבר בחור בשם רונן.

פורסם

מה זה משנה מי זה?

אתם הולכים לישון איתם ?

תנו להם את טיפת הכבוד המינימלית והפרטיות כאדם .

יש מוצרים טובים+רעיון יפה למערכת + מתקין טוב+ איטום =שילוב מנצח.

בהצלחה, מידן.

ZZR

פורסם

תודה על התגובות, החלטתי כן ללכת השאלה הגדולה ביותר שלי

שלא קיבלתי תשובה מאף אחד היא:

האם להשאיר את הרדיו המקורי עם מנחתים או להתקין את ה6850 שנמצא ברשותי?

פורסם

noam segev,

לדעתי האישית, אם החלפת ה - HU המקורי לא יפגע במיכשור נוסף ברכב (לפעמים ה - HU קשור לעוד מערכות ברכב), אז הייתי מחליף את ה - HU המקורי ב - 6850. בכל מיקרה כדאי לך להתייעץ על זה עם עופר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...