Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה תעזרו לי בבקשה לבחור מערכת מלאה במחיר סביר עד 4500-4000שח גג (רצוי אפילו פחות מזה)

בינתיים סמתי עין על הסט-אפ הנל (ח"ד בבקשה) -

מערכת 830שח

PIONEER DEH3750MP

קומפוננט 500שח

6.5 Morel PULSE 6 120w rms

סאב 435שח

Pioneer TSW306C 400w rms

תיבה 300שח

70 ליטר פתוחה

מגבר 1300שח

VIBE416 Lanzar 4*125w rms

מגבר לסאב 800שח

VIBE226 Lanzar 2*200w rms

----

סהכ 4165שח

פורסם
טוב חברה תעזרו לי בבקשה לבחור מערכת מלאה במחיר סביר עד 4500-4000שח גג (רצוי אפילו פחות מזה)

בינתיים סמתי עין על הסט-אפ הנל (ח"ד בבקשה) -

מערכת 830שח

PIONEER DEH3750MP

אם בא בחשבון יד שניה תקנה סידרה 7 של פיוניר ב1000 ש"ח בערך או פיוניר 6850 ב1400 ש"ח חדש.

קומפוננט 500שח

6.5 Morel PULSE 6 120w rms

טוויטרים 235שח

Morel Pulse tw1 120w rms - 235

לידע כללי הטוויטרים זה חלק מהקומפ' (מיד וטוויטר) ולכן רק 580 ש"ח על הקומפ' שיבוא לקדימה.

סאב 435שח

Pioneer TSW306C 400w rms

לך על קיקר C12 ותיבה אטומה:

סאב - 420 ש"ח

תיבה (בהנחה שיד שניה או בניה עצמית) - 150 ש"ח

תיבה 300שח

70 ליטר פתוחה

מגבר 1300שח

VIBE416 Lanzar 4*125w rms

מגבר לסאב 800שח

VIBE226 Lanzar 2*200w rms

במקום שני אלה מגבר אחד MAC-AUDIO Z4200, או אם יש גישה לדיוטי פרי JBL 75.4 שניהם בסביבות ה1100 ש"ח

התקנה במידה ותצטרך אם לא תתקין לבד עוד 500 ש"ח נגיד.

----

סהכ 4400שח

סה"כ - 3750-4150 ש"ח למערכת סבבה בעיניי

התגובות בכתום בציטוט

רותם

פורסם

זה מה שאני רוצה לקנות, אבל אני עוד לא סגור על זה ו בגלל זה אני מבקש את עזרתכם פה.

המערכת תשב איזה חודש שתיים על הלדה של ההורים ו עז תעבור לרכב שאני הקנה (רכב קטן עוד לא סגור איזה)

אני מחפש מערכת איכותית ו חזקה שאני לא הצתרך למשכן את הבית בשבילה אבל עם זאת לא מוכן להתפשר על איכות הצליל... ההםם משהוא בעמצע בין ה sq לבין ה spl שהאיכות תיהיה גבוה אבל שתיהיה לי גם אפשרות לפוצץ למישהו את העוזניים אם הצתרך.

פורסם

לא נכנס כרגע למחירים, יש לי לעיתים השגות (גם אם קטנות) לגבי המחירים שרשומים כאן, בכל אופן מצטרף באופן כללי להצעתו של rreiss ובמיוחד לעניין הרדיו ( HU ) ובהערות הבאות:

1 . אל תתקין באוטו לחודשיים, המתן לאוטו שלך, חבל על הכסף של ההתקנה, והסיכוי גם הקלוש של נזק לחיוט או לפריט בזמן פירוק והעברה מרכב לרכב.

2. אל תקנה כרגע קומפוננט , כי לא בטוח שזה הגודל הפיזי שאתה תצטרך בסופו של דבר, אלא אם אתה ממתין לאוטו מסויים וספציפי, וגם אז לא הייתי בונה על זה ב100 אחוזים, ולכן לדעתי המתן עד שיהיה לך אוטו.

3. אני אישית ממליץ על הJBL 75.4 . ישנם כאלה שממליצים, ויש כאלה שממליצים על אחרים כפי שהציע קודמי.

4. כשתקנה, אני יותר ממליץ על סט קומפוננט של הדוטק (מורל) אם כי יש להוסיף כמה מאות שח.--

לחילופין , לקנות (וכולם יקפצו עלי) סט רמקולים 1WAY רגילים של פיוניר /קנווד, אבל טוויטרים של מורל- MT22 ,במצב כזה יש לוודא כיוונים מאוד מדויקים על ידי מי שיודע לבצע זאת, התוצאה מפתיעה (לטובה) , אם אין מי שיבצע התקנה נכונה וכיוונים מדוייקים ו/או שיש לו נסיון ב"החלאות" כאלה, רד מזה, ולך על הPULSE .

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
במקום שני אלה מגבר אחד MAC-AUDIO Z4200, או אם יש גישה לדיוטי פרי JBL 75.4 שניהם בסביבות ה1100 ש"ח

התקנה במידה ותצטרך אם לא תתקין לבד עוד 500 ש"ח נגיד.

אתה בטוח שהמגבר ירים לי סאב של 150וואט רמס + קומפוננט 120וואט רמס + טוויטר 120וואט רמס?

ד"ה מצאתי את ה MAC-AUDIO Z4200 ב 1700שח... המחיר מנופח בקצת נכון?

להתקין אני יודע לבד זאת לא בעיה, צריך רק לקנות חוטים ש זה עוד כמה מאות שקלים...

פורסם

גם לי ניראה סופר מנופח.

לפי המחיר שתיארו חברי הפורום ולפי זכרוני, שקנו אותו בעבר, יתכן והספקים, ראו שיש פתאום "ביקוש" למגבר והחליטו לייקר את מחירו.

זוהי דעתי לאפשרות של התיאורים המצטברים כאן, ואין לי הכרות של הסטורית המחירים שלו.

או שאתם פשוט מחפשים אותו במקומות הלא נכונים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חבל להביא HU כזה בישביל מערכת רצינית, הוא בעל יציאת RCA אחת ובישביל עוד 400 שקל שתביא מכשיר כמו ה6850, איפשהו ה400 שקל האלה ילכו מתישהו על קרוסאובר אז עדיף להשקיע ת400 שקל האלה ולקנות HU כמו שצריך

פורסם
חבל להביא HU כזה בישביל מערכת רצינית, הוא בעל יציאת RCA אחת ובישביל עוד 400 שקל שתביא מכשיר כמו ה6850, איפשהו ה400 שקל האלה ילכו מתישהו על קרוסאובר אז עדיף להשקיע ת400 שקל האלה ולקנות HU כמו שצריך

מה בקשר ל DEHP480MP Pioneer הוא בעל 3 יציאות rca ו המחיר דיי נמוך גם כן... (950שח)

מה ההבדל המשמעותי בינו לבין ה 7750 חוץ מהמחיר?

פורסם

הבדל עצום בכיוונים וזה, תשמע עדיף להשקיע בחלק אחד ארוך טווח שתלך איתו ותוכל לשדרג הכל מסביב והוא עדיין ישאר, HU (אפילו שיש כאלה שיחלקו עליי) זה החלק המרכזי במערכת. אל תתפשר או שאם אתה כמוני דל בתקציב תביא יד שניה, לא חסר "מציאות" כאלה עדיין עם אחריות וזה, או שתוסיף 400 שקל ותקנה 6850, תאמין לי לא תתחרט.

ובקשר למגבר הוא יחזיק יפה מאוד סאב 150 ארמס וקומפ' של מורל, זה שכתוב 120 ארמס אל תצפה להגביר אותו באמת ב120, כמו שאמרו גם ב50 הוא נותן אחלה תוצאות.

תבוא למפגש תשמע כמה מערכות לפני שתקנה..

רותם

פורסם

מה אתה מחפש? (לפי התיבה הפתוחה של הסאב אז בטח sq)

אתה צוחק נכון?

בקשר לשרשור הטויטרים והמיד באים כחבילה אחת בשם קומפוננט, במקרה הנ"ל הקומפוננט של מורל פולס נע בין 500 ל 600 ש"ח ולכן המחיר שהציעו לך למיד של מורל פולס בעלות 500 ש"ח וטויטרים של מורל פולס בעלות של 235, קרי 735 ש"ח לקומפוננט של מורל פולס הינו יקר באופן ניכר ממחיר השוק.

בקשר להספקים, לפי דעתי כל אחד מהמגברים שהציעו לך, גיביאל ו מאקאודיו יוכלו לנצל בקלילות את המורל פולס (גם אני ההיתי יורד מהלאנזר), לטעמי המורל פולס הוא קצת מנופח בהקשר ליכולת הספיגה שלו ואני בספק גדול אם הוא לא יישבר אם תספק לו אכן 120 WRMS, ומניסיון אישי אפשר לנצל אותו כפי שאמר קודמי ב 50WRMS מעל ומעבר, גם את הסאב פיוניר שהציעו לך לא יהיה לאף אחד מהגברים האלה בעיה להוציא תפוקות נחמדות ואף יותר משום שהסאב הנ"ל של פיוניר ידוע בנצילותו, ואם תחבר אותו לאחד מהמגברים הנ"ל בגישור לא תצטרך יותר, למרות שאם רצונך כפי שכתבת הוא איזה שהוא סוג של דיוק בין sq spl לדבריך, כלומר sql אני ההיתי ממליץ לך לחשוב בכיון אחר, אני חושב שתוכל להתרצות בסאב קיקר C12 או אולי רוקפורד p1 וגם למגבר יהיה יותר נוח עם אחד מהסאבים הנ"ל.

בסה"כ אם אתה רוצה להסתכל שניה במחירים אז ככה:

מגבר - 1100 ש"ח מאק אודיו 4200, גיביאל 75.4 .

קומפוננט- 550 ש"ח מורל פולס (בשבילך כולל טויטרים).

סאב - 700 ש"ח c12/p1/306 - המחיר כולל תיבה.

אתה על 2350 כ 1500 ש"ח פחות מהתקציב שתכננת, מה שמשאיר לך להביא ר"ד יותר טוב ואולי לשדרג את הקומפוננט.

פורסם

כמו שדני אמר תוסיף עוד כמה מאות ותקבל קומפוננט הרבה יותר טוב...רדיו דיסק תוכל לימצוא בסביבות ה1000-1400 שקל יש שנייה או חדש תלוי באיכות ובחברת המכשיר..

• תוכן חדש...