Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו כרגע:

- קומפוננטים מקדימה 480 וואט

- רמקולים בדלתות אחוריות 120 וואט

- רמקולים אחוריים 250 וואט..

יש לי תקציב של בערך 1200 שקל +-... רציתי לקבל המצלמה על מה להוציא כדי להוציא את המקסימום מהמערכת..

תודה

פורסם

מהם הדגמים של הרמקולים?

רשמת שיש לך קומפוננטים, אין לך טויטרים בסט הזה או שאתה רוצה להוסיף/להחליף במערכת?

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

הקומפוננטים מקדימה הם של AudioTrack או משהו כזה...

מאחורה ה-120 הם של Kenwood

כך גם הרמקולים האחוריים

חוץ מהקומפוננט אין לי טויטר בדלת הקדמית...

אני מדבר על להוסיף

פורסם

טוב החלטתי להביא מגבר 1000W בסביבות ה-500-600 שקל 4 ערוצים ויש לי התלבטות בין כמה

1. USC9980 Platinum Audio

2. T18 Tornado

3. Opal OP-7400

4. PLA4150 Pyle

5. D7450 D-MAX

6. RBL1000 Redbox

כל האפשרויות נלקחו מהאתר זאפ....

מה לדעתכם הכי טוב?

פורסם

אל תעלב אבל אפחת מהן לא אופציה בעיניי.. ולמה להוסיף טוויטרים לקומפ' שקיים? כל ההנחת יסוד שלך דפוקה.

קומפ' עם מיד ו2 טוויטרים נראה דפוק בעיניי, אם אתה מאושר מהמיד שיש מקדימה ומהטוויטר שלו לא אז תעיף תטוויטר קנה MT22 של מורל או TW1 מה שיש לך תקציב אליו, קנה מגבר נורמלי ולא .זבל סיני וזהו

אם אתה מעוניין להחליף את כל הקומפ' במינ' כסף הייתי מביא את הJBL 75.4, הבנתי שהמחירים של המאק אודיו Z4200 כבר עלו ל1300 ככה שהם אותו כבר כמעט אותו מחיר (1400 בארץ או כ1000 בדיוטי פרי) ועדיף הJBL לדעתי, אז אותו ונגיד קומפ' מורל פולס 580 בערך. זה בהנחה שתחליף את כל הסט ולא רק טוויטר רק טוויטר צריך לעלות כ400 שח נדמה לי. לא בטוח!

רותם

רותם

פורסם

לדעתי המשורר התכוון שיש לו רמקול 6.5 רגיל והוא קורא להם קומפוננט

ובטח אין לו גם קרוס אובר אז לדעתי לא ממש משנה איזה טוויטר תביא הם ישמעו אצלך כולם אותו הדבר...

לדעתי תמכור את הרמקולים בדלתות האחוריות והקדמיות ותחסוף עוד קצת לקומפוננט אמיתי נורמלי ואחרי זה תביא מגבר 4 ערוצים לא מאלה שנתת אלה משהו מ-2 המפורסמים(jbl וממאק אודיו)...

תצטרך לזה בסביבות ה-1700 ש"ח (500 הקומפוננט ו1200 בערך המגברים)...וזה לא כולל חיוויט והתקנה שלא אמור לעלות יותר מידי

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...