פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לנו רכב קאיה פרייד ולאחרונה ה"מערכת" (רדיו טייפ ללא חברה וסתם רמקולים חח) המקורית שיש לנו התקלקלה, אני כביכול זה שאמור לחפש מערכת חדשה לאוטו רק בעיה אחת קטנה אין לי מושג קלוש באודיו לרכב חוץ מזה שאני אוהב לשמוע מוזיקה בנסיעה.. אני מחפש לקנות רדיו-דיסק MP3 ואולי אפילו להחליף את הזוג רמקולים ללא הוספה של מגבר ו\או סאב אז בדקתי פה ושם באתרים כמו זאפ,פומפה CNET.COM ואתרים אחרים עם סקירות של משתמשים אוקיי אז ככה ההתלבטות מבחינת פאנל היא בין KENWOOD ב 700+- (דוגמא: KDC-MP333) לבין ה- ALPINE דגם: CDE-9845 בסביבות ה1000 ש"ח מה כדאי לי? איך אני מקבל את המוצר? רק פאנל או האם אני גם מקבל את הקופסא שעליו מלבישים (הבלוק השחור)? רצוי לציין שאני שומע רוק בד"כ? לגבי רמ…
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה סורי על הבורות וכן אנייודע ששאלו את זה אלפיים פעם אבל אני קראתי ולא הבנתי כמה RMS יש במגבר הזה http://www.sjgreatdeals.com/tb-pzi175-4.html אני רוצה לחבר אליו שני אחוריים של פיניר 350 וואט שני קדמיים של קנווד 160 ואט וסאב וופר של רוקפורד300 וואט ( כתוב עליו 150 RMS) ואני יודע שזה לא יהיה כלכך חזק אבל אין לי כסף למגבר בשביל הסאב בעתיד אני אקנה הוא ירים לי בצורה סבירה??
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 4 תגובות
- 864 צפיות
אוקיי ההתלבטות שלי היא כזאת-אני משיג את שתיהם באותו מחיר, 100 שקל לפה או לשם. מה עדיף? אני מאוד נוטה לקלריון הוא נראה לי יותר איכותי וטוב, אבל עדיין מאוד חשובה לי דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 9 תגובות
- 920 צפיות
איזה מגבר צריך כדי להגביר קומפוננט מורל פולס? 120 RMS ראיתי את המגבר הזה במקרה.. http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=cc1410d8905a014eb4c37e4005eead07&productid=25 איך הוא? יש מגברים אחרים בסביבות המחיר הזה שיותר טובים מזה? תודה.
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זהו, אחרי הרבה נושאים שהציקו לכולכם החלטתי ללכת על מערכת הבאה... נגן - עוד לא הוחלט.. בינתיים אני נשאר עם הקראון הפשוט עם החיבור הזה לUSB דלתות קדמיות- קומפוננט מורל פולס 6.5 דלתות אחוריות - קנווד 120 וואט (מה שיש לי עכשיו, אני אשאיר).. מגש אחורי- 6X9 מורל פולס מגבר- JBL 75.4 סאב- לא קונה בינתיים איך המערכת לדעתכם? אגב- תודה לכולכם שעזרתם לי להבין פחות או יותר עם מה אני מתעסק P:
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש למישהו מושג אולי כמה שוקל מגבר 4 יציאות ממוצע? אם אפשר תווך מסוים של משקל. סם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
שבוע טוב לכול חברי הפורום חבר ביקש ממני את עזרתי כדי שארכיב לו מערכת הרכיבים שנקנו עד כה המגבר jbl הידוע מהדיוטי כמו גם רמקולים 6 על 9 של ג'י בי אל cs3196 לגבי שאר הרכיבים חשבנו בכיוון של פאנל dxz855mp סאב cvr מונובלוק Hifonics Brutus BX 1205D הרכיבים יותקנו בגולף א.מה הגודל של הרמקולים בגולף? ב.איזה קומפוננט מומלצ בסכום של 150 דולר ? (אגב כול הרכיבים מיובאים מארה"ב) ג.מה דעתכם על הסט אף והאם יש מקום לשינוי? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר חזק זה לא העניין עם מישהו שמע את שנייהם מי יותר איכותי בצליל וגם מבחינת החומר שהם עשויים מימנו (שניי סוגי הרמקולים הם 200RMS) אני יודע שהפוקל יותר יקר אבל מה שמעניין זה רק האיכות!!!!! תודה מראש!!!!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק לרכב ואני מסתכל על הרבה רדיו דיסקים ואני פשוט לא מבין בזה כלום אז רציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיעשה תעבודה יקרא צרובים mp3 התקציב הוא 500-600 שח
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם כולם בעוד חודש אני קונה רכב לרוב פג'ו 106/205 (אחד משני הדגמים) ואני רוצה מערכת טובה שאשים בו. חשבתי על: רדיו דיסק של פיוניר( או שלא!) בסביבות ה 1000 שקלים שיעשה את העבודה עכשו יש 2 יציאות ו 3 יציאות ..האם "באמת" אני צריך את היציאה השלישית..האם היא שימושית? אגב אל תמליצו לי על קלריון או משו כי הוא פשוט מכוער חח..אני יודע שהוא שווה אבל קצת יופי לא יזיק. קומפוננט של מורל דוטק ..בנוגע לטוויטרים האם שווה להחליף אותם ל-MT22? מגבר לרוב הגיביאל מהדיוטי פרי .. האם יש לו מתחרים במחיר זה??( בערך 900 שח) סאב תאמת אני פשוט מתקשה לבחור סאב שיתאים לי ושיתאים למגבר כמובן. כלומר שלא יהיה בעל 2 סלילים של 4 אוהם כמו הCVR כי הוא לא ינוצל על ידי המג…
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
או שזה טעות באתר או שזה איזה קומבינה כדי למכור יותר לא יודע ..סתכלו אתר 1: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=f39df43a03996b779d7ea2ac4666c977&productid=256 "הדגם היקר יותר עם 3 יציאות למגבר פנל נופל + שלט" אתר 2: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=599&lead_id=&look= "" - 2 יציאות למגבר - RCA - שולט על צנג`ר - רושם שמות שירים וספריות על גבי המסך - שולט על אנטנת TV (בעזרת מתאם) - שולט DVD (בעזרת מתאם) - יציאת AUX מובנת במכשיר ללא צורך במתאם - אפשרות לשליטה עם שלט אלחוטי - צמה אירופאית עם חיבור סטנדרטי למכוניות אירופאיות - תצוגה LCD צבעונית …
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי לשאול את דעתכם... מה אתם הייתם מעדיפים ולמה.. 1. Pioneer 6x9 460w 80 rms 2. Morel pulse 6x9 300w 120 rms המחירים זהים..
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לאחר יישור קו כלכלי מאז קניית האוטו, הגיע הזמן להשקיע במערכת סבירה פלוס. אני אפרט מה מצוי, אשמח אם תוכלו לפרט מה מומלץ להשאיר, מה מומלץ לזרוק ומה מומלץ לקנות. הרכב: פולקסווגן גולף דור 4 , בעל 3 דלתות. רכיבים מותקנים כרגע: HU של פיוניר DEH-7450MP . לא מעוניין להחליף אותו. קומפוננט מקורי שמגיע עם הרכב , של MBQ, כולל 6.5" קדמיים בדלתות וטוויטרים במראות. במגש האחורי: JBL CS396 בגודל 6X9 , עם 70 וואט RMS. את הרמקולים במגש האחורי מגביר מגבר ADM 2WAY 360W (תמונה מצורפת) שקניתי לפני כמה שנים וליווה אותי בשני הרכבים האחרונים שלי. התקנתי אותו בינתיים מכיוון שהרכב בא עם סלילות מקצועיות מוכנות ל2 מגברים כולל 2 חיווטי מתח. אופציות : ברכב שני חיווטים למ…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כשבועיים חזרתי מארה"ב וראיתי ושמעתי התקנה של מערכת ברכב, באמת סאונד שעוד לא שמעתי ורציתי לשתף אותכם במה שאני הולך לעשות בארץ. 1.ה-HU יהיה של קלריון דגם DXZ-956 שהוא מדהים סאונד מטורף. www.clarion.com 2.יהיה מגבר אחד 4 ערוצים של זאפקו מגבר אם סאונד מדהים מגבר חי מגבר אמיתי הנתונים שלו הם : 2 ערוצים לקומפוננט קידמי 50RMS*2 2 ערוצים מגשר לאחד לסאב 360RMS*1 3.הקומפוננט יהיה גם של זאפקו מהסדרה REFERENCE הדגם RH-16.2 הסט נותן 100RMS www.zapco.com 4.הסאב יהיה של קיקר והדגם שלו S10L5 www.kicker.com אשמח לקבל חוות דעת נוספות מכם למרות ששמעתי וראיתי את המערכת. תודה מראש TREO.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קניתי סאב בלי תיבה בארצות הברית P112S4 הדגם הזה עכשיו אני לא יודע איזה סוג של תיבה תתאים לי וגם מאיפה לקנות אולי למישהו יש את הסאב הזה ויוכל להגיד לי מה הוא ממליץ
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם חברים, רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המערכת הבאה שמצאתי במיקרה בדיפדוף באחד האתרים באינטרנט. חשוב לציין שערכתי חיפוש לפניכן בפורום על החברה HELIX וראיתי תגובות טובות על סאב והמגבר הנ"ל, אבל לא מצאתי שום דבר לגבי הקומפוננט+6X9. הקישור כאן http://cheaper.co.il/product.asp?productid=1019&CatCode=104 אם מישהו שמעה אותם אז אשמח לשמעו את דעותו ונוסף מה דעתכם על המחיר (וכן אני יודע שהמחיר ללא התקנה!). אגב אני מחפש מערכת בנונית ויותר בכיוון SQ. כבר יש לי HU של פיויניר 5850. נ.ב. באותה חנות יש גם "מבצעים" על סטים נוספים כמו של MAC-AUDIO למשל ושל PHASE שאותם כן שמעתי אבל בסדרות יותר גבוהות שרק הקומפוננטים עולים בסביבות 1000 ש"ח. אז אשמח לדעת מה אתם אומרים..…
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם מחברים רמקולים של בית שהם 8 אום באוטו בהתנגדות של 4 אום אז ההספק יורד בחצי נכון? אז אם מחברים רמקולים של אוטו בבית אז ההספק של הרמקול מוכפל?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
רדיו לא תקין
מאת yair9sh- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! ברשותי רדיו דיסק משומש jvc שהתקנתי אותו היטב (למיטב הבנתי) - שחור למינוס , אדום+צהוב לפלוס ורמקולים כמו שצריך. הרדיו עבד מעולה , עד שיום אחד הוא הפסיק לעבוד. הנורית האדומה שעל כפתור ה- on דולקת אבל לא מגיבה וגם שום דבר אחר לא עוזר. השערה שלי זה שאולי אין מספיר אמפר שמסופק מהרכב , אבל זאת רק השערה. מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי רציתי לשאול איך אני בודק סאב אם הוא שרוף או מתוקן או ריפרביש? לפי מה בודקים ? למרות שאני קונה מחנויות אבל בכל מקרה רציתי לדעת על הדרך ?
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ! אני רוצה לבנות תיבה לC12 אבל בחוברת יש מידות של תיבה אטומה והצורה שלה מלבנית. מהתמונה של התיבה המקורית אני רואה שהיא לא מרובעת , איזה עיצוב עדיף ? או שמבחינת האיכות באס זה לא משנה? האם בצד הימני זהו פורט בצורת צלבן או שזה טרמינל? והיכן אפשר למצוא צמר סלעים או פולי פיל באיזור הקריות וחיפה? וכמה אני צריך למלות את התיבה בוא?
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 5 תגובות
- 925 צפיות
המון זמן אני שואל את עצמי, הרי שיציאת למגבר של RCA מאחורה ברדיו דיסק יש זרם בערך 4-6V שזה זרם סיגנל, אז אני תוהה אם לחבר לאחד הRCA רמקול האם הוא יפעל? --------------- השאלה היא לידע בלבד, אני לא מתכוון לחבר רמקול, אז לא לשאול למה אני צריך לחבר רמקול. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 0 תגובות
- 797 צפיות
https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125177 ** כדאי שבפעם השלישית תפנים כבר שהכותרת שלך לא תקנית**
הודעה אחרונה מאת treo, -
kenwood 4029
מאת ronenvvv- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אנשים, אני מחפש מערכת סבירה MP3 , שעושה את העבודה בתקציב יחסית נמוך הקנווד הנ"ל 4029 , ראיתי שמעתי ועולה חדש 700 ש"ח (אני יכול להשיג אותו מיד שניה בפחות) מה אתם אומרים? מכירים? בעיות? בעיקרון אני מחפש אמינות וצליל(לא עוצמה). נשמע סבבה!? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ronenvvv, -
- 1 תגובות
- 800 צפיות
מה שונה ההודעה שלי מהבוקר שנעלתם להודעה של the-dragon גם מהיום שלא נעלתם אשמח לתשובה עיניינית
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
ALPINE 9855
מאת ROEE7- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה אולי קצת דבילית, אבל אני קונה מחר או מחרתיים את המכשיר ואני תוהה אם התפריט הוא צבעוני או בשחור לבן. והנה התמונות שהעלו בי את השאלה הזאת.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
שאלה בקשר לסאב
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 790 צפיות
לחבר שלי יש סאב פיוניר 800 וואט ומגבר רוקפורד אבל לא זוכר את הדגם השאלה היא למה שהסאב עובד אז הוא מנגן גם את הקול של הזמר ? מה לא נכון בכיוונים ? ועוד שאלה שקשורה לנושא אם מעבירים מגבר וסאב מאוטו אחד לאוטו אחר אז צריך לכוון את התדרים מחדש ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 763 צפיות
שלום! יש לי מערכת שמורכבת מקומפוננט של מורל פולס מקדימה, ועגולים של מורל מאחורה מגבר JBL 75.4 שמגביר רק את הקומפוננט בינתיים אני מבסוט מהמערכת אבל בכל זאת חסר לי מאוד הסאב כרגע אני לא מתכוון להביא מונו שיגביר את הסאב אז אני אחבר אותו פשוט למגבר הקיים עם הקומפוננט הציעו לי hifonics zs 12 יחד עם תיבה במחיר של 700 ש"ח מה דעתכם על המחיר ואם הסאב יתאים למערכת? תודה מראש. עריכה: מה לגבי ה cerwin vega hed12?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
אהלן, סיימתי את הבנייה והחלטתי להציג לכם תמונות בשלבים, מקווה שיעזור למי שקצת לא מכיר את הנושא ורוצה להכיר בנייה פשוטה ולא קשה יחסית. ישנם תמונות רבות אז חכו שאסיים להעלות את הכל למי שיש תגובות. את הפירוט אני אכתוב בסוף. גל
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רדיו דיסק : Alpine CDA-9855 http://akamaipix.crutchfield.com/products/2004/500/h500CDA9855-f.jpeg יש לי שאלה לגביי הרדיו דיסק, אין לו את המספרים האלה שאיתם מעברים תחנות רדיו ? ( מ-1 עד 6) (כמו שיש בדגם 9856!!) מגבר 4 ערוצים : Kicker KX650.4 http://akamaipix.crutchfield.com/products/2003/206/h206kx6504-f.jpeg כאשר הוא מוציא 120W נקי (Rms) לכל ערוץ, הוא יגביר את הקומפוננט והסאב בייחד, אני יעשה גישורים. סאב : Kicker CVR12 http://akamaipix.crutchfield.com/products/2005/206/h2065c12vr2-f.jpeg http://akamaipix.crutchfield.com/products/2005/206/h2065c12vr2-o_cone.jpeg והקטע המסובך ביותר אצלי .. זה הקומפוננט !! בסוף כנראה שאנ…
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחרונה רכשתי פאנל של פיוניר, וכידוע לכם חסר בו כפתור השקטה. שמעתי שאפשר לחבר לאחד הפלוסים של הפאנל את הדיבורית, כך שבכל שיחת טלפון המערכת תושקט. השאלה שלי היא: האם אפשר לחבר את הפאנל למתג חיצוני (במקום דיבורית), וכך בעצם לאלתר כפתור השקטה? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת אייל,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)