Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם כולם

בעוד חודש אני קונה רכב לרוב פג'ו 106/205 (אחד משני הדגמים)

ואני רוצה מערכת טובה שאשים בו.

חשבתי על:

רדיו דיסק של פיוניר( או שלא!) בסביבות ה 1000 שקלים שיעשה את העבודה

עכשו יש 2 יציאות ו 3 יציאות ..האם "באמת" אני צריך את היציאה השלישית..האם היא שימושית?

אגב אל תמליצו לי על קלריון או משו כי הוא פשוט מכוער חח..אני יודע שהוא שווה אבל קצת יופי לא יזיק.

קומפוננט של מורל דוטק ..בנוגע לטוויטרים האם שווה להחליף אותם ל-MT22?

מגבר לרוב הגיביאל מהדיוטי פרי .. האם יש לו מתחרים במחיר זה??( בערך 900 שח)

סאב תאמת אני פשוט מתקשה לבחור סאב שיתאים לי ושיתאים למגבר כמובן. כלומר שלא יהיה בעל 2 סלילים של 4 אוהם כמו הCVR כי הוא לא ינוצל על ידי המגבר הנ"ל..אז על איזה סאב אתם ממליצים עד 1000 שקל גג כולל תיבה ? שיהיה סאב חזק אבל לא "מעלים" את הסאונד של הקומפוננט כאילו שהבאס שלו לא יהיה מרוח יותר מדי וקצת איכות לא תזיק :wink:. אני חשבתי לכיוון הסרווין וגה וימקס 10 אינטש נראה סאב נחמד..מה אתם אומרים?

תודה רבה על העזרה.

פורסם

אז ככה : HU - הכיוון שלך נכון , פיוניר סידרה 7 יעשה את העבודה

סט קידמי - לדעתי אין מה להשוות בכלל בין ה MT-11 ל MT-22 , שווה את ההשרעה (מניסיון עם 2 הסוגים)

מגבר - אם יש לך גישה לדיוטי פרי , אין עיסקה יותר משתלמת מה JBL ב 200 $ .

סאב - תנסה לשמוע את ה וי מקס , פיניקס גולד אוקטן , P2 .

פורסם

לפי דעתי הJBL לא ינצל לך טוב את הסאבים שנאמרו למעלה תלך על הקיקר C12 לי יש את המגבר הזה ולא נראה לי שהוא יוכל להחזיק סאב יותר חזק ממנו אם תרצה אתה מוזמן לבוא לשמוע את המערכת שלי סך הכול המערכת שלי תואמת את מה שאתה רוצה לקנות,ראה פירוט למטה

דרך אגב אני לא מאמין שהוא מוציא 280 RMS בגישור במצב שהוא מגביר גם קומפוננט ובעומס עבודה גבוה אבל עזוב את מה שאני אומר כי אני לא רוצה להדליק את משתמשי הפורום שמתים להגיד עכשיו "איך הגעת למסקנה הזאת? עשית ניסוי או שסתם אתה אומר?" LOL:-)

ודבר נוסף תתרחק מהטויטרים של הדוטק כי הם ישרפו לך הסליל שלהם דק יותר משערה, לאחר שפתחתי את הטויטר (אחרי שהוא נשרף כמובן ) נדהמתי איזה דק הסליל שמקשר

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

פורסם

שאל את עצמך את השאלה הבאה.

אם אתה מתכוון להוסיף עוד זוג רמקולים?

אם כן אז התשובה היא 3 יציאות RCA אחד לקדמי אחד לאחורי ואחד לסאב וזה כל התלבטות שצריכה להיות לך בעניין

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...