Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BALENO,

מכיוון שאתה כותב שהרמקולים הקדמיים יהיו של מורל, אני ממליץ לך שגם האחוריים יהיו מורל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
אז זה אומר שאם יש לי מגבר 75X4 RMS ויש לי פיוניר כמו אלה שצוינו פה אז אני יכול לשים את המגבר על פול ?

אם אתה מתכוון למגבר JBL GTO 75.4 אז בפועל הוא מוציא 104ואם תכוון אותו לפול גיין כעבור זמן קצר מאוד תתחיל להריח משהו מתבשל ולפני שתספיק להבין מה קורה הטוויטר שלך יהיה ''וואל דאן''

תכוון כמו שצריך תשים את הווליום במערכת על 3/4 ותרים את הגיין לאט שתתחיל לשמוע עיווט תוריד קצת וזה הכל.

נתונים תשאיר רשומים על הנייר, תכוון לפי איך שזה נשמע.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
אם אתה מתכוון למגבר JBL GTO 75.4 אז בפועל הוא מוציא 104ואם תכוון אותו לפול גיין כעבור זמן קצר מאוד תתחיל להריח משהו מתבשל ולפני שתספיק להבין מה קורה הטוויטר שלך יהיה ''וואל דאן''

תכוון כמו שצריך תשים את הווליום במערכת על 3/4 ותרים את הגיין לאט שתתחיל לשמוע עיווט תוריד קצת וזה הכל.

נתונים תשאיר רשומים על הנייר, תכוון לפי איך שזה נשמע.

ממ......המגבר שלי הוא Crunch V-3004se

עכשיו זה מכוון לא על פול, אבל על די הרבה, אפשר להוסיף עוד ועדיין לא יהיו עיוותים, אבל עד הסוף לא שומעים טוב

אז אני יכול להוסיף עוד כל עוד שומעים טוב בלי שום חשש ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המלצה שלי על תגע בגיין כל עוד אתה לא ממש מבין בכיוונים תלך למתקין מקצועי שיעשה לך אותם

יש כאלה שלא יקחו לך כסף על זה וגם אם יקחו זה שווה את זה שלא ישרף לך כלום.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...