Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר את המגבר הזה ספציפית אבל רוקפורד חברה טובה, הם אנדררייטד, ככה שהוא יחזיק לך בקלות את הפולס לדעתי.

אבל מה שאר חלקי המערכת? אם אתה מתכנן להביא סאב בעתיד ולא משהו רצחני מדי תוכל להביא מגבר 4 ערוצים כבר במקום 2 מגברים נפרדים. אני הייתי עוצר עכשיו וחושב קצת על העתיד.

תהנה בכל מקרה,

רותם

רותם

פורסם

אנדררייטד?

אני לא מתכוון להביא סאב...אני צריך מגבר בשביל הקומפוננט שישמעו מהם מצוין וזהו..

אולי אני יוסיף עוד מעט גם את ה6X9 של מורל פולס..שהוא יתן את הסאב שאני צריך..

HU של פיוניר עוד לא סגור על הדגם..

אתה יכול להמליץ לי על מגבר בבקשה שיעשה את העבודה?

מחיר סביבות ה600 700 800 גג..

פורסם

יש לאנזר סדרת וייב

http://zap.co.il/model.asp?model_id=21706

יש גם שתי ערוצים של לייטיינג האודיו..

לא המגברים הכי איכותיים שיש אבל הם יעשו את העבודה יפה..

תחשוב גם על מה ש-rreiss אמר להביא 4 ערוצים.. אפילו אם אתה לא רוצה סאב אז אתה יכול לחבר את האחוריים למגבר וזה עדיף הרבה יותר מאשר לפאנל.

בהצלחה.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

אם בא בחשבון יד שניה אז ראיתי בפורום פה ביד שניה מישהו מוכר JBL 75.4 ב800 ש"ח לך על זה לדעתי.. אלא אם יש לך גישה לדיוטי פרי ואז תביא חדש לבד בסביבות 900 ש"ח שזה יותר משתלם לדעתי. כמובן שזה מגבר 4 ערוצים, אני הייתי מגביר איתו את הקומפ' ואת המורל פולס 6*9, בלי הגברה לדעתי ה6*9 לא יעבדו כמו שצריך.. הם עובדים מצויין עם המגבר הזה.

רותם

רותם

פורסם
אתה יכול להמליץ לי על מגבר בבקשה שיעשה את העבודה?

מחיר סביבות ה600 700 800 גג..

ברמת המחירים האלה אני אמליץ לך על מגבר 4 ערוצים משומש. תחפש בלוח המכירה של הפורום, יש שם מגברים שיכולים להתאים לתקציב שלך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה רבה על העזרה..

אני יכול להביא את הJBL אבל זה יהיה רק בסוף ספטמבר..שווה לחכות? הוא באמת כל כך טוב?

ראיתי באתר אחר את המגברים האלה אם אפשר חוות דעת(מניסיון אישי איתם אם אפשר)

מגבר לנזר דגם HTG414 יד שניה..מחיר עוד לא ידוע צריך להחזיר לי תשובה אזור צפון

Lightning Audio B2.300.4 יד שניה..700 שקל..אזור דרום

JBL GTO 75.4 יד שניה..700 שקל אזור דרום עוד יותר קרוב אליי אפילו..(אני מבאר שבע..)

פורסם

זה לא כל כך אובייקטיבי כי אני מוכר מגבר זה, אבל מה עם אוריון 4004?

הוא מתאים מבחינת כל הפרמטרים. אמליץ לקחת גם אותו בחשבון.

בברכה, שי.

פורסם

לדעתי מהאפשרויות שציינת הJBL מצויין על הלאנזר שמעתי דברים לא משהו, גם אני שקלתי פעם לקנות את הלאנזר והורידו אותי מהרעיון הזה..

האוריון יישב מצויין על קומפ' קדמי ואחוריים, אבל הוא יחסית יקר.

רותם

• תוכן חדש...