Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי סאב בלי תיבה בארצות הברית

P112S4 הדגם הזה

עכשיו אני לא יודע איזה סוג של תיבה תתאים לי וגם מאיפה לקנות

אולי למישהו יש את הסאב הזה ויוכל להגיד לי מה הוא ממליץ

פורסם

מה זה בדיוק לא מדובר שם על הסאב שלך, סה"כ מדובר על P1 של רוקפורד 12 אינטש מסדרת פאנץ'.

זה הסאב הכי פשוט של רוקפורד.

תרים טלפון לאוטופרט ותשאל אותם לגבי תיבה לP1 בגודל 12 אינטש.

אני מאמין שהמחיר יהיה באיזור ה250-300 ש"ח.

סע לשלום המפתחות בפנים...

under construction..

פורסם

כנס לאתר המקורי של רוקפורד שם תיהיה לך תשובה וודאית

http://www.rockfordfosgate.com/

אגב למה לעזאזעל לשלם על תיבה 300-250 שקל שאפשר ליבנות לפי הוראות יצרן את אותה תיבה ב100 שקל גג ולעשות לפי הטעם שלך...זה כמובן אם יש לך ייידים לזה או יש לך חברים שיודעים עניין..

פורסם
כנס לאתר המקורי של רוקפורד שם תיהיה לך תשובה וודאית

http://www.rockfordfosgate.com/

אגב למה לעזאזעל לשלם על תיבה 300-250 שקל שאפשר ליבנות לפי הוראות יצרן את אותה תיבה ב100 שקל גג ולעשות לפי הטעם שלך...זה כמובן אם יש לך ייידים לזה או יש לך חברים שיודעים עניין..

אני יענה לך רק בגלל שזה מעצבן אותי כל פעם מחדש.

פתאום כל אחד בונה תיבה ב100 ש"ח...

פלטת עץ MDF עולה 120 ש"ח, אז נניח ואנחנו צריכים רק שליש ממנה= 40 ש"ח.

תשלום על החיתוך של נגר יהיה לפחות 40 ש"ח?= עומדים כבר על 80 ש"ח.

לבד עולה כ20 ש"ח למטר, תזדקק לפחות ל2-3 מטר? רק כדי להיות בטוח שלא יהיו חוסרים?=עוד 40-60 ש"ח= אנחנו עומדים כבר על 120-140 ש"ח.

דבק מגע עולה כ5 ש"ח לשפורפרת = 125-145 ש"ח

דבק נגרים לחיזוק התיבה עולה 35 ש"ח= 160-190 ש"ח

טרמינל לתיבה יעלה כ20-30 ש"ח(וזה הכי פשוט)= 180-210 ש"ח.

נזדקק לפחות לכ30 ברגי עץ?(מתוכם כ8-10 רק לחיבור הסאב)= עוד כ20-30 ש"ח(תלוי איפה קונים).

והנה, הגענו לסכום טוטאלי של 210-240 ש"ח עבור תיבה שהכנו במו ידנו, ועמלנו עליה קשות!.

אז אני במקום לעמול קשה ולחסוך אולי איזה 40-50 ש"ח, פשוט הולך ליבואן ורוכש ממנו תיבה מתאימה.

כולם חכמים עם שיטת עשה זאת בעצמך, אבל תכלס, לפעמים לא שווה לעבוד כלכך קשה בשביל לחסוך עוד כמה אגורות.

מוגש, כחומר למחשבה.

ניר

under construction..

פורסם

יש אנשים שקנו תמערכת הזאת בלחץ רצח..בשקלים האחרונים שלהם חח והם מעדיפים לבנות אותה בעצמם מאשר

לקנות במחיר כזה..

ואין בן אדם אחד בעולם שאין לו ברגים ודבק וכל מיני שטויות במחסן או איפשהו אצל אבא שלו..

(או שזה רק אצלי:) חחח)

קיצור אתה יכול לחסוך פה איזה 100 שקל בערך..תלוי גם איפה אתה קונה..

פורסם

סבבה........

הבנתי פחות או יותר מה אתם אומרים

קיצור בלי חפירות זה מה שמצאתי באינטרנט ( המקום הזה ליד איפה שאני גר)

מה עדיף זה או זה בשביל הסאב שקניתי?

או שיש לכם משהו אחר להציע לי?

פורסם

לא זה ולא זה.

עדיף להרים טלפון ליבואן "אוטופרט" ולבקש תיבה מתאימה לP1 בגודל 12 אינטש.

עוד לא הבנת שסאב צריך את התיבה המתאימה לו?

ופרט לכך המחירים של התיבות שהעלת הם 350 ש"ח.

מה שלדעתי יעלה לך באוטופרט לא יותר מ300 ש"ח.

אבל לפחות תהיה סגור שהתיבה מתאימה ב100 אחוז.

ניר

under construction..

פורסם

שמע החישוב הגיוני......אבל תאמין לי אפשר ליבנות תיבה גם ב100 הכול תלוי רק בך....אפשר להישתמש לא רק בMDF אלה גם בסנדוויץ ואם יש לך חומרים אחרים כמו סליקון או דבק בבית אז אין סיבה ליקנות אותם ותמיד אפשר לימצוא הרבה יותר בזול מאשר במחירים שאתה מציין אני אומר מניסיון...ועדיין אם אתה יוצר תיבה לבד אתה בונה אותה לפי הטעם שלך ולא קונה סטנדרט כמו כולם..

פורסם

לא ממולץ לבנות תיבה מעץ סאנדוויץ יש סיבה שתיבה מהיא מMDF מההיבט האקוסטי . הMDF יותר צפוף.

וחוץ מיזה הרבה יותר כיף לבנות לבד (אם יש לך ידיים ) התוצאה מספקת כי אתה הכנת את זה .

וניר אני בנתי תיבה מעץ עם דופן מפיבר (שתכנס במדיוק לדופן) וציפיתי אותה בסקיי איכותי

והכל יצא לי 400 שקל ונשאר לי מספיק עץ לבנות איתו מחסן ומספיק סקיי לרפד את כל הבאגז' אבל אם היתי הולך למתקין שיעשה לי את אותה עבודה היתי יוצא בקנס של לפחות 1500 שקל וזה מחיר טוב לעבודה כזאת.

אז בסופו של דבר אין על העבודה העצמית.

חוץ מכיוונים שזה דבר שמתקין צריך לעשות כדי שלא יהיה נזקים.

ותיבה נחמדה ואיכותית אתה יכול לבנות ב100 שקל גג.

כי MDF למידות של תיבה ממוצעת זה 40 שקל אם הוא קונה ממחסן עצים ולא מחנות כמו הום סנטר

וחיתוך בחלק מהמקומות זה חינם(לי לפחות חתכו חינם ואני לא מכיר בכלל את הבעלים של החנות עץ)

ברגים אם אתה לא קונה בהום סנטר זה פיצוחים נגזים ונגיד 10 שקל

דבק מגע 5 שקל שפורפרת

טרמינל קטן מספיק טוב ועולה בכל חנות אלקטרוניקה 10 -15

סקיי מטר על מטר וחצי עולה 40שקל או לבד 2 מטר על מטר עולה 30

ככה שאם אתה הולך למקומות נורמלים ואל שוחטים (רשתות אייס הום סנטר וכדומה)

ולוקח את חומרים הכי איכותיים אתה תגיע בלחץ ל100 שקל ואם תפריז 150 וחיסכון של 150 שקל זה הרבה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...