פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
המערכת ישבה לי באוטו בדיוק כמו לפני הבנייה, אותם רכיבים אותם כבלים, פרקתי אותה להרכיב את הבניה ושהחזרתי הכל התחילו לשמוע את הטורים ברמקולים אומנם באופן חלש אבל זה דבר שלא היה לפני שפרקתי אותה? מה זה יכול להיות? פרקתי את ההד יוניט וגם את המגברים אבל לא נגעתי בחיווט. בבקשה תעזרו לי הצליל של המנוע בווליום נמוך יכול להוציא אותי מדעתי (אחרי שהמון המון כסף הושעה במערכת וחבל לי להוציא עוד ללכת לבעל מקצוע לסדר את זה במיוחד שזה היה בסדר לפני הבניה)
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
אחרי בערך 1000 תקלות ועיקובים ומה לא שנפרסו על גבי 3 חודשים שהיו תלואים במיליון גורמים חוץ ממני, יצאתי היום לראשונה עם מערכת SQL פחות או יותר לפי התכנון. 2 אנשים שלהם נתונה התודה והקרדיט. ניר (GREEN MONSTER) בילעדיו שום דבר לא היה קורה נקודה! וכמובן עופר רותם מא.ד.י מערכות שלקח על עצמו את ההתקנה ועשה זאת בצורה הכי מקצועית בעזרת הידע והניסיון העצום של האיש הזה. פשוא לקנא. העבודה מושלמת. מה הותקן: HU: Alpine IVA-D310 Component Amp: Rockford Fosgate Power T15004 הוחלף ל Phase Evolution OPUS 150.4 מבאס קצת אבל החילוף מוכיח את עצמו. SUB AMP: JL Audio 1000/1 SUB: JL Audio 12W7 בנוי בתיבה מקורית אטומה. Front Doors Component : Morel Elate 2 WAY Rear Door…
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול קיבלתי את הקומפוננט הנל מארצות הברית ואני מחפש מגבר טוב שיוכל להרים אותו בכבוד המגבר יחובר לקופוננט הנל בלבד בלי סאב וופר ואובלים שיש לי כבר מגבר בשבילם התקציב הוא עד 1500שקל לקנייה בארץ תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 796 צפיות
בשבוע האחרון שאלתי אתכם שאלות על הPIONEER 880PRS ועל הALPINE 9855 שמעתי הרבה תגובות ושמתי לב שלאף אחד אין את הדגם של פיוניר אבל הדעות עליו טובות בקיצור נישארתי עדיין עם ההתלבטות של איזה מכשיר כדאי לרכוש אם תוכלו לעזור לי התשבות החלטיות וחד צדדיות אודה לכם מאוד בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר מקום באזור המרכז (בעיקר ראשון) שאני אוכל לשמוע סאבים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בכוונתי לרכוש הונדה אקורד 2004 שבאה עם רדיו דיסק מובנה (לצערי)ולא נראה לי שאפשר להחליף. לאחר גלישה מרובה בפורום, ועל פי התקציב שאני מעמיד לעניין מערכת השמע החלטתי כך : 1.מגבר-jbl 75.4 מהדיוטי פרי או mac audio 4200 . 2.רמקולים אחוריים morel pulse 6.5 קומפוננט(קדמיים כבר יש לי פיוניר קומפוננט) *על איזה כבל rca איכותי אתם ממליצים +חיווט לרמקולים ? *האם יש השגות או הצעות טובות יותר לגבי מה שבחרתי במסגרת התקציב שהוצע? תודה מראש לכל העוזרים
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה היה מאוד משמעותי בשבילי אז לא לזלזל (= איפה שהתקנתי את המגבר הוא ממש לא השקיע בכיוון וכיוון לי רק את הגיין וגם זה בחיפוף נראה לי (אני מקווה שמישהו ממכם יעזור לי ביום שבת עם זה!), אז בגלל שהוא לא כיוון את הHPF (ועכשיו מסתבר שהוא אפילו לא הדליק אותו) אז הפעלתי את הHPF שקיים בHU חתוך על 125 הרץ. יש לי רמקולים אחוריים שהם "סתם" לא חברה או משהו, פשוט גנבו לי פעם את הפיוניר שהיו לי במגש אז שמתי את הישנים של אבא שלי בשביל לסגור תחורים.. בגלל שהHU חתוך על 125 הרץ יש מספר ליקויים: 1. הקומפ' מן הסתם לא מכוון למה שהוא יכול. 2. האחוריים שמחוברים רק לHU חתוכים על 125 הרץ, ולכן הם משמיעים רק צלילים גבוהים, ההפך ממה שהם אמורים לעשות. ה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המליצו לי על רמקול 6.5 לדלתות קדמיות ברכב בלי מגבר. ואמרו לי שזה הרמקול שהכי ישמע טוב. אין כל כך מידע עליו באינטרנט \ זה הכי הרבה שמצאתי http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170009422725&fromMakeTrack=true אם מישהו מכיר או שמע או יכול להמליץ לי משהו על הרמקול, אב בבקשה.. או שמישהו יכול להציע משהו יותר טוב בסכום הזה. הוא עולה 350 ש"ח.
- 5 תגובות
- 744 צפיות
יש לי מזדה 323 2004 ויש לי 6 רמקולים אבל 2 שעל הדלתות האחוריות לא עובדים? למה זה ? האם זה בגלל שהם לא מחוברים ולרדיו_דיסק אין מספיק כוח? או שהם שבורים?? קניתי אותה באוטו סנטר
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את המערכת שלי , כרגע יש לי מערכת KDCW7531 Kenwood ואני לא מרוצה ממנה בכלל !!! היא לא נוחה ועושה בעיות ... אני רווצה מערכת באותה הרמה לפחות במחיר עד 2000 ש"ח .... ומאוד מאוד מאוד רצוי שיהיה לה או זכרון פנימי מסוג כלשהו או קריאה של USB מאחר ונמאס לי כבר לצרוב דיסקים ... תודה
הודעה אחרונה מאת treo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
להלן קישור שקבלתי מאת חבר הפורום הטכני, מר' רפי לין, ונראה לי שאמור ויכול לעניין את חובבי מערכות הסטריאו לרכב... שתקציבם אינו מוגבל... כאמור, להלן הקישור ליצרן שחושב על סאונד קדמי (במה קדמית) וקומפוננטים (3 יח' בכל דלת..) ועוד... המחיר? ללא תחרות..... :biglaugh: :turn-l: :wave: הקישור: ** הקישור המקורי נמחק, עד כמה שהנושא מעניין אנו איננו מעוניינים בקישור ו/או קשרים כלשהם עם האתר הנדון. הנה הקישור שממנו המאמר תורגם: http://www.edmunds.com/insideline/do/News/articleId=116406** תהנו.., ...דני
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
אוקי הבעיה העיקרית שלי היא כזו.. יש לי מערכת ברכב בילד אין ואני לא מעוניין לשנות אותה .. בקיצור מה אני יכול לעשות בכדי לחבר סאב 2 קופננטים מקדימה 2 רמקולים אחורים ושתהיה הפרדה של צלילים וישמעו טוב ושתהיה שליטה לסאב (כפי שהיה לי במערכת הקודמת pioneer premier ) תודה על הזמן וההקשבה (הכל מחובר למגבר כמובן..) **שלום לך, אנא קרא את כללי הפורום, הודע לאחד ממנהלי האודיו על כותרת עניינית והשרשור יפתח בשנית.**
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
מגבר שעבר תיקון
מאת ROEE7- 3 תגובות
- 876 צפיות
יש לי מגבר של KICKER650.4, בעבר העלתי פה את הבעיה שעלתה לי לגבי זה שהמגבר היה מעוות בווליום גבוה ומתחמם ברמות שאפשר לטגן עליו ביצה. לקחתי את עצתכם והלכתי לאפריל טקליין ושלחתי אותו לתיקון. היום חזרו אליי עם תשובה שהלך הספק כוח והתיקון עולה 340 שקל, רציתי לדעת מזה אומר שהלך ספק כוח?האם המחיר סביר? מה יכול לגרום לכזאת תקלה במגבר? האם זה שהחליפו עכשיו ספק כוח ובעיקרון "שיחקו" במגבר זה יכול להפחית מהיכולות שלו? תודה.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
מורל פלוס במזאדה
מאת SQL-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מזאדה 323 שנת 98 ואיך שאני יודע המידות בדלתות 6.5 איך אני יכול להרכיב מיד 5.25? ואיפה להרכיב את הטוטייר בדלת איפה המראה או על הדש בורד? **משתמש כפול: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125718**
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצטער אם הכותרת לא מספיק טובה זה הכי קרוב שיכולתי לחשוב. אני רוצה לקנות סאב, עכשיו תכננתי ללכת על C12 ששמעתי שהוא מצויין בתיבה אטומה, מדויק, חזק וסבבה.. עכשיו התחלתי לחשוב גם על הכיוון של P2 אפילו ששמעתי שהוא חלש יחסית אבל אחרי הכל יש לי אוטו פיצי (פונטו) אז זה עדיין בא בחשבון כי שמעתי שהוא מדויק מאוד. בקיצר אני לא אעמיק בשטויות. פשוט רציתי לדעת אם קיימת איזשהי חנות באיזור המרכז - ת"א, רעננה, הרצליה.. ששם ניתן להאזין לסאבים בפעולה. תודה, רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מגבר Sierra 4075 חו''ד, מחיר מומלץ..? (לא מצאתי תמונה... אם יש למישהו קישור...)
הודעה אחרונה מאת tct, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 993 צפיות
התקנתי מערכת ברכב בשעה טובה. רדיו דיסק 9851 של אלפיין, מגבר של בלאופונקט, קומפוננט קידמי פוקל 165V1 וסאב 10' של MBQUART. אבל הקול של הסאב נשמע ממוקד מידי דופק חזק מידי, האם עדיף לעבור לסאב 12' שבו הסאונד יותר מפוזר או לוותר על הסאב ולשים זוג רמקולים אחוריים של פוקל או מורל? אישתי שנוהגת באוטו לא אוהבת את המכות שהסאב מכניס, ואם אני מבין, אם אני אכוון את הסאב יש סיכוי שבעצם לא נרגיש אותו כלל. אז האם לא כדאי לוותר עליו לטובת שני רמקולים אחוריים איכותיים כמו פוקל בנוסף לסט הקידמי (קומפוננט) של פוקל?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
יש לי מזאדה לאנטיס 323 98, יש לי קומפ' מורל פלוס 5.25 שאני הולך להתקין אז רציתי לדעת איזה מידה יש בדלתות?ואיפה לשים את הטווטיר? **משתמש כפול http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125719**
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות מגבר חדש הציאו לי b52 מה אתם אומרים על החברה הזאת שווה לקנות אותה ? ואם לא אזז מה אתם מציאים לי ב5סביבות ה500-600
הודעה אחרונה מאת bub, -
הגברה של סאב
מאת srool- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי דאבל סאב 300 RMS כל אלמנט וכל הדאבל מוגבר ע"י גישור ממגבר crunch שנותן לו 250 RMS אני רוצה להפיק יותר מהסאב ואני מחפש דרך להגביר אותו בכל מקרה אני אצטרך מגבר נוסף, השאלה היא האם כדאי לשקיע הרבה במונובלוק עוצמתי ביותר או אולי זה אפשרי להגביר גם עם הגישור מהמגבר הנוכחי בתוספת עוד מגבר סביר או מונובלוק סביר ? וד"א, האם כדאי לי להשקיע במורל דוטק על פני הפולס כשהמגבר שלי הוא 75 RMS לערוץ ?
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 4 תגובות
- 804 צפיות
מחפש לחבר שלי מגבר 4 ערוצים שיגביר: סאב מגנאט 300 RMS ואחוריים 6X9 מורל פולס תקציב 600-800 שקל יד שניה בא בחשבון.
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 25 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם ובוקר טוב. יש לי קומפוננט של מורל פולס 6X9 של מורל פולס גם כן וסאב של פיור אקוסטיק עם הניאון הכחול רציתי לדעת איך יעבוד איתם מגבר JBL 75.4 ואיזה 4 אלמנטים עדיף לי לחבר למגבר? תודה
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה . אני ואלי elik0 עובדים זמן מה על האוטו שלי ונתקלתי בבעיה והיא העיטוף של הדלת , מאחר והפוד בעל זוית בעיתית הסקאי מתעקש לא להצמד ולכן נוצרים המון ניפוחים וקפלים משמע עבודה עזה .. לכן הודה עם מישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה טיפה לחוץ מאחר ואין לי מוזיקה באוטו כבר הרבה זמן ואני משתגע ( עובד עם האוטו בלי מזגן ובלי מוזיקה ,פשוט כדור בראש) בתודה רוני נ.ב תמונות מצב
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אני חדש בתחום מנסה לבחור מערכת חדשה לרכב אני מחפס רדיו דיסק + מגבר + רמקולים, ברדיו דיסק יש נתון שנקרא מספר יציאות למגבר 1,2 או 3 כנ"ל יש במגבר, מה שה אומר? אם אני רוצה לחבר רדיו דיסק עם מגבר שני ערוצים לסט קומפוננט ללא סאב למשל, מספיק לי רדיו דיסק עם יציאה אחת למגבר ? ואם אני רוצה עוד זוג רמקולים אז אני צריך עוד ערוץ מהרדיו דיסק? איך זה הולך? תודה.
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמתי לב שיש למגבר Kicker 650.4 כמה סוגים..אשמח אם מישהו יכול להסביר לי ולהמליץ לי על הטוב ביותר.. אז ככה..מה שאני תיכננתי לקנות עד עכשיו : Kicker 04KX650.4 ואז ראיתי Kicker 06KX650.4 ואזזז ראיתי גם : Kicker 06ZX650.4 מישהו יכול לפרט לי ולהמליץ לי על ההכי טוב ? תודה רבה
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחרונה אני שוקל להחליף את הHU שלי (פיוניר פרימייר 860). הכיוון הוא או פיוניר חדיש עד 2K ש"ח או אלפיין 9855 או 9853. מה שמוזר לי הוא לאחרונה אני מבחין כי לא מעט בעלי אלפיין 9855 מוציאים את המכשירים החדישים שלהם למכירה.... השאלה היא,האם המכשיר לא מוצלח כמו שחשבו? האם המכשיר נמכר לטובת מכשיר טוב יותר?איזה? והאם בכלל כדאי להישאר בפיוניר? דודו
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היפוניקס 800 שקל הדראגסטר 900 http://www.fulldesign.net/product.asp?productID=8 http://www.hifilabor.de/Dragster,DAB,4075,4x,135,Watt,rms::::2657::::cd7406be.html יש גם את: PHOENIX Gold OCTANE R http://www.euroenclosures.com/phoenix-gold-octane-r-501-amp.php (לא מתכוון לחפור או משו..פשוט אני צריך המלצה על מה לקנות בשביל זה באתי לפורום הזה) תודה!
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
מערכת החדשה!
מאת XtremeIL-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תגובות יתקבלו בברכה-הערות והארות!! מערכת- PIONEER DEH 6750 קומפוננט ALPHASONIC PCZ65 אחוריים PIONEER 430 W SUB KICKER ES מגבר לרמקולים AUDIO BAHN 75RMS *4 דגם A6004T מגבר לסאב LIGHTNING AUDIO B300.2 מחובר בגישור לסאב
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 970 צפיות
שלום, רציתי לדעת אם אני יכול להפיק צלילים יותר חדים מהסאב שיש לי, הבנתי שרוקפורד טובים בעניין הזה אבל המצב הוא כזה: יש לי Kicker C12 ומגבר Dalco 1400 עם פנל של פיוניר(לא זוכר את הדגם אבל הוא ממש חדש, עם שלוש יציאות למגבר), ויש לי קומפוננטים של JBL מקדימה. אני רציתי לדעת איך מכוונים את הצליל של הסאב שיהיה יותר חד ו"דופק" מאשר באסי ועמום. ועוד שאלה, האם אתם חושבים שהמגבר Dalco 1400 נותן לסאב שלי 150 RMS או שהוא לא מגיע לזה? עם גישור כמובן של שני ערוצים ביחד. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברה, במזל טוב התקנתי את המערכת באוטו שזה כולל: PIONEER 7750 - HU AMP - JBL 75.4 Speakers - Morel DOTECH + MT22. עכשיו אני מתבלט לגבי סאב - חיפשתי משהו מדוייק ונעים ולא מרוח, השמיעו לי INFINITY REFERENCE והוא היה נשמע לי אחלה לחלוטין, השמיעו לי JBL לא זוכר איזה דגם ולא אהבתי איך שהוא נשמע (די מרוח). עוד לא שמעתי את הC12 שהמליצו לי עליו - אבל הC12 הוא לפי מה שראיתי 150RMS לעומת האינפיניטי ששמעתי שהוא 250RMS. יש למישהו המלצה? דרך אגב - האינפיניטי רוצים עליו בחנות 900 עם תיבה.
הודעה אחרונה מאת QUATRO,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)