Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה . אני ואלי elik0 עובדים זמן מה על האוטו שלי

ונתקלתי בבעיה והיא העיטוף של הדלת , מאחר והפוד בעל זוית בעיתית הסקאי מתעקש לא להצמד ולכן נוצרים המון ניפוחים וקפלים משמע עבודה עזה ..

לכן הודה עם מישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה

טיפה לחוץ מאחר ואין לי מוזיקה באוטו כבר הרבה זמן ואני משתגע ( עובד עם האוטו בלי מזגן ובלי מוזיקה ,פשוט כדור בראש)

בתודה רוני

נ.ב תמונות מצב

DSCF0639.JPG

DSCF0643.JPG

פורסם

אם בשום צורה אתם לא מצליחים למתוח את הסקאיי על הפאנל, לא עזר לכם שימוש בפן, קילוף של הבד שמתחת לסקאיי עצמו ואז שימוש בפן... אתם חייבים לעשות נגזרות.

כלומר שימוש בתפרים - וכשעושים את זה נכון זה נראה מאוד יפה.

אתם צריכים לגזור את הצורה שמסביב לפוד הקטן שנוצר על הפאנל - מדביקים במכה אחת את כל המשטח היישר - ואז אתם יוצרים מעטפת לפוד ואותה אתם תופרים על הבד שיהיה מודבק על הפאנל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת היא שלא כל כך הבנתי את ההצעה שלך ...

אתה מתכוון אחרי הדבקה לתפור ?? זה יתכן ?

וגם הבעיה היא בפוד שכאשר אני מנסה למתוח את הסקאי עליו בשביל שהסקאי יתלבש יפה (יקבל את הצורה שלו ) זה לא כך כל עובד ..

אולי עוד אפשרויות ?

פורסם

תגזור פס של סקאי קצת יותר רחב מפוד ותעטוף רק את הפוד עצמו.

אחר זה תעטוף את שאר הדלת כאשר יש חור בגודל של הפוד ובחור תעשה מכפלת קטנה עם תפירה תשמתח את זה על הדלת זה יכסה את הקצה של הפוד בקלות ויתן לזה מראה יפה..

אם תהיה במפגש בשבת אני אשמח להראות לך..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

פונטו רשם פחות או יותר את ההסבר הכי קרוב שאני יכול לתת לטכניקה הזאת שנקראת נגזרת.

היתרון בתפרים הם שהם מאפשרים לך לשבור צורה של בד ישר ואז זה מתלבש כמו כפפה על הצורה שלפיה גזרת את הבד. אתה פשוט תופר אחד לשני את האזורים שבהם הבד לא יכול כבר להתמתח בצורה יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או שהכי גרוע תלך לרפד ייקח לך בערך 150-200 על שתיהם ותוכל גם לשלב צבעים ולעשות תפירות מיוחדות ועוד ויישב הכי יפה שיש.

• תוכן חדש...