Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גריז מערכות
הייתי שם...שמעתי INFINITY REFERENCE וJBL אני רוצה לשמוע גם קיקר C12 וCERWIN VEGA שלא היו שם...עוד מקומות טובים?
פורסם

אני דווקא לא הייתי ממליץ לך לשמוע סאבים בחנויות, בעיקר בגלל האקוסטיקה.

בוא למפגש הקרוב \ אחד הבאים ותוכל לשמוע מבחר גדול של סאבים, מגברים ורמקולים.

אל תדאג, אנחנו חברותיים (רובנו, רובנו).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש את ח מערכות יוני מיקצועי מחזיק ים חברות באזור התעשיה החדש ליד אדי מערכות

ממליץ על יוני בתור חנות ובתור בנאדם

אבל לשמוע סאבים לא יצא לי

את האמת שיש לו שם כמה סאבים בתיבות(לא זוכר איזה) ולדעתי הוא יהיה מוכן לחבר אצלך בשביל שתשמע(אם יהיה מה שתצטרך)

אבל כל זה רק אם יש לך מגבר

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
ממליץ על יוני בתור חנות ובתור בנאדם

אבל לשמוע סאבים לא יצא לי

את האמת שיש לו שם כמה סאבים בתיבות(לא זוכר איזה) ולדעתי הוא יהיה מוכן לחבר אצלך בשביל שתשמע(אם יהיה מה שתצטרך)

אבל כל זה רק אם יש לך מגבר

HU - PIONEER 7750

COMP. - MOREL DOTECH +MT22

AMP. - JBL 75.4

פורסם
יש את ח מערכות יוני מיקצועי מחזיק ים חברות באזור התעשיה החדש ליד אדי מערכות
הייתי שם באזור תעשייה פעם אצל אדי ובעוד מקום שיש שם עלייה לאיזה מקום ואז מגיעים לחנות קטנה אולי זה ח מערכות?
  • תוכן חדש...