Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה של סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דאבל סאב 300 RMS כל אלמנט

וכל הדאבל מוגבר ע"י גישור ממגבר crunch שנותן לו 250 RMS

אני רוצה להפיק יותר מהסאב ואני מחפש דרך להגביר אותו

בכל מקרה אני אצטרך מגבר נוסף, השאלה היא האם כדאי לשקיע הרבה במונובלוק עוצמתי ביותר

או אולי זה אפשרי להגביר גם עם הגישור מהמגבר הנוכחי בתוספת עוד מגבר סביר או מונובלוק סביר ?

וד"א, האם כדאי לי להשקיע במורל דוטק על פני הפולס כשהמגבר שלי הוא 75 RMS לערוץ ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

א. איזה סאב זה?

ב. תקציב?

ג. לא שמעתי את הדוטק אבל רוב חברי הפורום אומרים שההבדל בצליל הוא משמעותי מאוד וממליצים על הדוטק.

ד. שוב הכל עיניין של תקציב.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

הסאב הזה הוא דאבל סאב של red souned כשכל אלמנט הוא 800 וואט (לא מצויינים RMSים, אבל אני משער שכ"א הוא 250-300 RMS מינימום)

עכשיו אני יודע שכולם יגידו שזה זבל סיני ושזה סתם סאב- זה לא, סאב מאוד חזק, מאוד עוצמתי, אבל יש מקום לשיפור בדיוק שלו.

הסאב הזה הוא בכל מקרה לא בטוח שימשיך איתי, יכול להיות שזה יהיה דאבל של פיוניר או שאני אקנה אחד אחר

לגבי התקציב: אם אני מוסיף מונו אני צריך לקנות גם קבל ורצוי כבר שיהיה קרוסאובר ברמה, ככה שכמה שיותר זול יותר טוב, שיהיה של חברה איכותית (לא חייב HI-END) ושיהיה כמה שיותר חזק, אני רוצה שהוא יהיה בסביבות 800 שקל, אבל אם יש לכם הצעות ממש טובות שעוברות את המחיר הזה, אז תציעו

ואם אתם יכולים להציע לי גם סאב (למקרה שלא יילך לי עם שני הדאבלים האלו) אז אני מחפש סאב ב-1000 שקל כולל תיבה (אפשר לחרוג קצת אם זה ממש כדאי)

פורסם

אם שיהם ביחד יכולים לקבל 300 אר אם אס אני בספק...

תגיד מה שתגיד זה זבל סיני.

בכל מקרה חיה כמו שאתה מחפשת תמצא רק ביד שניה אין מונו חדש במחיר שאתה רוצה.

תחפש בפורום יד שניה יש הרבה מגברים למכירה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אם אני רוצה לקבל הספק גבוה, אני יכול לחבר גם מונו בינוני וגם את ה crunch בגישור וככה לקבל יותר RMS ??

ומה לגבי סאב ?

פורסם

רד סאונד זה לא זבל סיני זאת חברה טובה של מערכות הגברה למועדונים אבל בכל הקשור לסטריאו לרכב הם לא משהו למרות ששמעתי פעם סאב שלהם שהיה ממש טוב!

פורסם

בכל מקרה, אפשר לחבר גם מונו וגם מגבר בגישור על סאב אחד או דאבל סאב ?

• תוכן חדש...