Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן קישור שקבלתי מאת חבר הפורום הטכני, מר' רפי לין, ונראה לי שאמור ויכול לעניין את חובבי מערכות הסטריאו לרכב... שתקציבם אינו מוגבל...:biglaugh:

כאמור, להלן הקישור ליצרן שחושב על סאונד קדמי (במה קדמית) וקומפוננטים (3 יח' בכל דלת..)

ועוד...

המחיר? ללא:nono: תחרות..... :biglaugh: :biglaugh: :turn-l: :turn-l: :wave: :wave:

הקישור:

** הקישור המקורי נמחק, עד כמה שהנושא מעניין אנו איננו מעוניינים בקישור ו/או קשרים כלשהם עם האתר הנדון.

הנה הקישור שממנו המאמר תורגם: http://www.edmunds.com/insideline/do/News/articleId=116406**

תהנו.., ...דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
:shock::cry::roll::puppydoge:mm_cry::mm_shocke:evil:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם זה האינפיניטי שטח - זאת חתיכת דלת...

והתשובה באנגלית לשאלות מהסוג הזה היא תמיד

practice practice

יותר מעניין הנתונים הטכניים של הרכיבים עצמם!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה חודשיים לא קראתי בפורום... מחו"ל ישר לצו-8.

בכל מקרה, בחזרה לעיקר.

איך הכניסו סאב וופר 10" לדלת?

עם קצת יצירתיות והרבה משאבים (או בכיוון ההפוך, הרבה יצירתיות וקצת משאבים) ניתן לעשות הרבה מאוד.

פה אתה יכול לראות כיצד הכניסו סאב 10" לפנל אחורי של אסטרה קופה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101965

אני בסוף ירדתי מהרעיון אך אין זה בלתי אפשרי להכניס סאב 10" או 12" לתוך דלת. היום קיימים מספר דגמים של סאבים דקים מתוצרת פיוניר, EARTHQUAKE, פייז ועוד.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

יפה.. ויקר להחריד.

במחיר הזה (המקסימלי). אפשר להרכיב מערכת ברמה ממש גבוהה וחלקים מצויינים. והתקנה לפנים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

באמת יפה שיצרני רכב מתחילים לחשוב עלינו כקהל אודיופילי

פג'ו עכשיו מנסים לעשות איזה גימיק

ועכשיו אינפיניטי(חברת בת של ניסן).

יפה

אולי סוף סוף יתחיל לתפוס הענף הזה קצת יותר...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם
אם זה האינפיניטי שטח - זאת חתיכת דלת...

G35 שטח? :)

הכל חוץ משטח אתה מתכוון..

זאת מכונית שיוצרה בעקבות ה350Z אם אני לא טועה יש לא מעט דימיון ביניהן והעובדה שאינפיניטי זאת חברת בת של ניסאן תורמת..

ממש כמו טויוטה - לקסוס...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
G35 שטח? :)

הכל חוץ משטח אתה מתכוון..

זאת מכונית שיוצרה בעקבות ה350Z אם אני לא טועה יש לא מעט דימיון ביניהן והעובדה שאינפיניטי זאת חברת בת של ניסאן תורמת..

ממש כמו טויוטה - לקסוס...

לא בדיוק.

ה-G35 הוא הכלאה בין ה-350Z לבין ה-Maxima.

בברכה, שי שנמצא בארה"ב וכל כך התלהב מה-350Z שהלך לסוכנות הרכב הקרובה רק כדי לראות אותה מקרוב.

• תוכן חדש...