Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שזה נשמע מפגר אבל זה היה מאוד משמעותי בשבילי אז לא לזלזל (=

איפה שהתקנתי את המגבר הוא ממש לא השקיע בכיוון וכיוון לי רק את הגיין וגם זה בחיפוף נראה לי (אני מקווה שמישהו ממכם יעזור לי ביום שבת עם זה!), אז בגלל שהוא לא כיוון את הHPF (ועכשיו מסתבר שהוא אפילו לא הדליק אותו) אז הפעלתי את הHPF שקיים בHU חתוך על 125 הרץ. יש לי רמקולים אחוריים שהם "סתם" לא חברה או משהו, פשוט גנבו לי פעם את הפיוניר שהיו לי במגש אז שמתי את הישנים של אבא שלי בשביל לסגור תחורים..

בגלל שהHU חתוך על 125 הרץ יש מספר ליקויים:

1. הקומפ' מן הסתם לא מכוון למה שהוא יכול.

2. האחוריים שמחוברים רק לHU חתוכים על 125 הרץ, ולכן הם משמיעים רק צלילים גבוהים, ההפך ממה שהם אמורים לעשות.

הפתרון:

הלכתי למגבר לבדוק על כמה הקומפ' חתוך בHPF שם ושמתי לב שזה בכלל על מצב OFF, ישבתי וחשבתי "לחכות ליום שבת שיעזרו לי או לעזור לעצמי?" בסוף הגעתי למסקנה שאני אוריד את הHPF עד למינ' (40 הרץ), אשאיר בHU עדיין חתוך על 125HZ ובעצם כלום לא נשתנה ואז לאט לאט נעלה עד שנראה שאפשר להוריד את החיתוך בHU, כל פעם העלתי קצת במגבר ועברתי קדימה לכבות את הHPF ולראות אם זה בסדר, בסופו של דבר אחרי שכיוונתי את הקומפ' (והתוצאה מדהימה בעיניי, אפילו שבטוח שאפשר להשקיע יותר) עברתי למושב האחורי, הפעלתי רק את האחוריים, לקחתי את השלט של הHU והורדתי את הHPF בהתחלה ל80HZ ראיתי שזה סבבה הורדתי אפילו ל50 והרמקול עדיין לא עשה רעשים או בעיות, בסופו של דבר עכשיו יש לי אחלה באס מהאחוריים כשהם חתוכים על 80 כדי לא להזיק להם, והקדמיים חתוכים על קצת יותר מ80 להערכתי..

מצטער שז**נתי לכם תשכל והמשך ערב מהנה,

רותם (=

רותם

פורסם

חח למה לא.......

גם אני בפעם הראשונה שכיוונתי לא הייתי בטוח במה שעשיתי וכל דבר החזרתי בחזרה עד ששמעתי מה יוצא הכי יפה והתייעצתי שזה אכן בטוח

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איך האיזון שלך הולך?

או יותר נכון לשאול

כמה fader נתת לקידמיים?

דרך אגב

זוהי השיטה שלי לכוון להתחיל ממינימום על המגבר בכל הדברים ולאט לאט לעלות...

(קודם גיין ואחרי זה כיוונים, ואז שוב לגיין אולי לסחוט עוד טיפה אחרי הכיוונים...)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

בגיין לא נגעתי אני מפחד מדי בשביל זה..

ונתתי 2 יותר לאחורה, עדיין אתה כמעט ולא שומע את הסאונד מאחורה אתה מרגיש את הרוב מקדימה, לדעתי זה סבבה ככה, עוצמתי ואיכותי יחסית (=

רותם

פורסם

לי כשהרכיבו לי את המערכת הHPF כרגע על 125, ואין לי אחוריים רק קדמיים (דוטק), המתקין אמר לי לא לגעת בזה, כי זה יכול לשרוף את הקומפוננטים. מה אתם אומרים?

פורסם

נחמד ביותר..

:)

אני מחכה ליום שיהיה לי מגבר עם קרוסים שאני אוכל גם לכוון קצת..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

reiss - סמלון חינוכי ביותר :-D

תכוון לפי שמיעה! אל תפחד לרדת יותר נמוך באחוריים - בשניה שיהיו לך עיוותים - תעלה קצת למעלה את החיתוך...

רק ככה לומדים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...