פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 968 צפיות
ערב טוב. האם הספק המגבר יורד ככול שעובר הזמן ,או שהוא נשאר תמיד אותו הספק? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
קודם כל אשמח אם מישהו יחווה דעה על המכשיר הנ"ל ואני רוצה להתחבר אליו ולא מצליח להפעיל את ה aux גם לא רואים את האופציה בfunction, האם חייבים את הכבל בשביל זה ואם כן מאיפה ובכמה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת unix, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי לכולם! לפני קמה ימים התקנתי סאב באותו JBL CS1200 ואני מרגיש איחור של הסאב . במה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.. ברצוני לשדרג את המגבר הקיים ברכבי יש לי כרגע מגבר של פיורי, חיקוי של אלפיין וי 12 מגבר מעולה עובד כרגע על סאב של סאונדסטריים 300 רמס כרגע הסאב מוגבר רק על סליל אחד מתוך ה-2 של 4 אום. וביציאות השניות כרגע מוגברים הרמקולים האחוריים.. השאלה שלי מה עדיף להביא.. מגבר מונובלוק שיספק 300 רמס ב-2 אום ולהוסיף להגברה הקיימת שיגביר רק את הסאב, ובמגבר השני להגביר את הרמקולים? או לקנות מגבר 4 ערוצים עם יכולת לרדת ל-2 אום בסביבות ה-300 רמס בגישור ולחבר לסאב ובעתיד גם לקומפוננט מקדימה? תודה מראש, אביתר!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש מגבר שיגביר לי את המורל פולס... כרגע אין לי תקציב גדול להשקיע ואני מחפש משהו זמני אבל שיעשה את העבודה... חיפשתי פה בלוח יד שניה ומצאתי כמה אפשרויות...אחת מהם היתה מגבר 2 ערוצים של אינפנטי אבל מה שמפחיד אותי הוא שהמגבר הוא בן 3 וחצי שנים... השאלה שלי היא אם כדאי לקנות מגבר שעבד יותר מ3 שנים? האם זה סיכון שלא שווה לקחת?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז כמו שכתוב בכותרת אתמול קצת הינו שיכורים בהרצליה השארתי תאוטו דולק על ווליום גבוהה כמו שאני נוהג לשמוע בדרך כלל ואחרי איזה חצי שעה הופ גיביאל הפסיק לתת בראש ונשארו לנו רק באסים מהמונו הוא מגביר INFINITY REFERENCE 6.5 CS 90W וסט AUDIOBAHANN 3 חלקים 320 ואט על גיין חצי לא הורגשה התחממות של ממש הפורטים בקיקרים דואגים לקרר אותו כל בום חח כנראה שהגיע הזמן לשדרג אה? סך הכל עשה עבודה לא רעה בכלל עד עכשיו קצת מבאס להפרד מהבחור בכל מקרה אני חשבתי להוסיף עוד סט INFINITY KAPPA PERFECT 6/5 בנוסף לכל מה שיש כרגע כן ככ ה זה עם 3 קיקרים בתיבות פתוחות מה אתם ממליצים על מגבר להרים 3 זוגות קומפוננטים כאלה.?
- 0 תגובות
- 971 צפיות
יש לי PBX לצורך העניין..
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של פיוניר DHEP 5650MP מי שמכיר [ למי שלא יש פה לינק http://www.pioneernz.co.nz/Site/Pronto/Files/LARGE_IMAGES/DEHP5650MP.JPG ] אני הולך לחבר אליו רמקולים קידמיים קומפוננט של לייטינינג אודיו 75 rms 6.5" ...בלי הגברה ישר לרדיו דיסק... רמקולים אחוריים אני מתלבט בין: 1)PIONEER דגם TS-A6981S 2)KENWOOD KFCM6903IE 3) משו אחר בטווח מחירים שאתם תציעו לי. האחוריים גם לא יחוברו בינתיים להגברה אלא לרדיו דיסק עצמו... בהמשך מתכוון לקנות מגבר 501bd רוקפורד לסאב של סרווין ווגה 600 rms ועוד מגבר 4ערוצים לקומפוננט ולאחוריים...בינתיים רציתי לדעת את חוות דעתכם או על מה אתם ממליצים לרמקולים לשנות משו או להשאיר ככה...ואיך נראה לכם שישמעו לבינתיים בלי הג…
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי סאב עם תיבה אטומה שמתי לב עכשיו שבורח לי טיפה אויר מאזור הברגים שמחוברים בין הסאב לתיבה. זה מזיק לשמיעה? מזיק לסאב? מה עושים?
הודעה אחרונה מאת motorishta, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום! רכשנו לאחרונה פז'ו 406 מודל 2001. הרכב מצוייד עם רדיו טייפ ושלט הגה, רציתי לדעת אם ניתן להחליף את הרדיו טייפ ברדיו דיסק ואם כן אז עדין יפעל השלט הגה? תודה.
הודעה אחרונה מאת dimon, -
-
מגש אחורי MDF!
מאת Albert- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש המלצה על מקום שיודע להתקין כמו שצריך מגש אחורי MDF!
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 7 תגובות
- 744 צפיות
שלום אני מעוניין לדעת איזה רמקולים יתאימו לאדם אשר שומע רק סלסה תקציב לרמקולים 9\6 הוא 500-600 שקל ותקציב לקומפוננט הוא 700 שקל בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת Albert, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. יש לי מערכת המורכבת מרדיו דיסק MP3 של חברת POWER 2 טוויטרים 250 ואט של חברה לא ידועה 2 רמקולים קדמיים 250 ואט של SAGAT 2 רמקולים אחוריים 450 ואט של CALIFORNIA BOOM בקיצור, המערכת הזאת מותקנת על וולבו 144. אני מעוניין להעביר אותה למיצובישי סופר לנסר, השאלות שלי הן כאלו: אני מניח שהחיווט שישנו בוולבו אינו מתאים לסופר לנסר, מבחינת אורכים וכו, לכן האם יש לשמור את החוטים , או שאבקש חוטים חדשים כבר בהתקנה? האם אוכל לפרק את המערכת לבד, בהתחשב בכך שלא אשמור את החוטים, והאם יש לשמור את הצמה \ כל החיווט של הרדיו דיסק עצמו (אני מניח שכן, אך עדיין אני רוצה להיות בטוח בתשובה), או שגם החוטים הללו זולים ולא בעיה להשיגם. תודה מראש לעוני…
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני באמתתת אובד עצות, בדך כלל אני מסתדר בעצמי אבל עכשיו אני באמת לא יודע מה לעשות. עד עכשיו הצלחתי איכשהו להבין שבכל מה שקשור לכיוון הסאונד צריך להתעסק עם הCROSSOVER וPEQ. הדרישות שלי מהסאונד באוטו הן כאלה-אני לא רוצה שהקומפוננטים יוציאו בכלל באס, וכמו כן גם שהסאב לא יוציא יותר מדיי באס לדוגמא בפיוניר 650 שהיה לי הוא הוא היה מכוון על +1, שזה לא חזק ולא חלש. אני אוהב שהטרבל הוא יחסית גבוה אבל עדיין לא צורם לאוזן. אני מנסה לכוון את המערכת לפי הפיוניר שהיה לי אבל זה פשוט לא תופס. בפיוניר זה היה ככה: LOW-0, MID-2\3,HIGH-3\4 אני יודע שיש גם אפשרות לכוון את האקולייזר דרך האתר של אלפיין ולהורידו בתור קובץ למחשב,לצרוב ואז להעביר למכשיר-אם מישהו יוכל לעשות זאת למעני …
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 4 תגובות
- 828 צפיות
שלום בשעה טובה ומוצלחת אחותי קנה לי לי פאנל של פיוניר בדיוטי פרי. היא שכחה כמובן לשאול בקשר לאחריות . ולכן אני שואל אתכם, יש אחריות על מוצרי אודיו ועל הפיוניר בפרט? אם כן, למה זמן וממי אני מקבל את האחריות?
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
- 3 תגובות
- 686 צפיות
אם אני מגשר בין 2 יציאות של 2 אום , אז גישרתי אותם ליציאה אחת של 4 אום? צריך תשובה דחוף! תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הדגם הוא xircuit X6.2 E http://www.xetec.de/main/?cms_seite_id=195&cms_menu_id=264&popup=yes מדובר בקומפוננט ברמה? ואם כן אז מה הטווח מחירים שאפשר למצוא אותו??
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשעה טובה קיבלתי היום את הAUDISON VRX 6.420 ההתקנה תתבצע בימים הקרובים
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://today.reuters.com/news/articlehybrid.aspx?type=comktNews&storyid=URI:2006-08-21T203349Z_01_WNAS5960_RTRIDST_0_TECH-DIRECTEDELECTRONICS-URGENT.XML&rpc=11 דירקטד (הקבוצה שבבעלותה בין היתר; אוריון, PPI, A/D/S, אזעקות קליפורד ועוד) החליטה לרכוש את פולק אודיו תמורת 136 מיליון דולר. השאלה המעניינת עם צעד זה יועיל לנו הצרכנים שמקבלים היום בד"כ מוצרים דומים דומים מחברות כאשר ההבדל העיקרי הוא שהם נמכרים במעטפת שיוויקית שונה.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש מצב שיהיה מפגש מרכז או מפגש דרום והם יהיו ביום שישי או כל יום פרט לשבת ? אני די חדש בפורום וכל המפגשים שהיו בינתיים הם יום שבת, ואני מאוד מחפש את הקפיצת מדרגה הזו בתחום ואני חושב שלפגוש אנשים שמבינים ולשמוע מערכות שונות מאוד יעזור לי, אבל אני שומר שבת אז יש מצב שיהיו מפגשים לא בשבת ?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
אני רוצה להחליף את הסאב שלי לסאב יותר מדוייק ויותר חזק (עכשיו יש לי דאבל סאב של רד סאונד) כמו שכתבתי אני מחפש משהו מזק ומדוייק בתקציב נמוך מ- 2000 שקלים אם יש משהו טוב בסביבות ה- 1500-1600, תציעו בבקשה, אם יש משהו הרבה יותר חזק בתקציב בסביבות ה- 2000, גם אשמח לשמוע. תודה !
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא חדש פה פשוט הרבה זמן לא רשמתי. יש לי קרע בגדול של בערך חצי עיגול של עיפרון שממש בקושי רואים. מה כדי לעשות.
- 2 תגובות
- 993 צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן, מקריאה זריזה...אחלה פורום יש לי ניסאן אלמרה 2005 שמגיע עם רמקולים אחוריים מקוריים של "6 שעוברים דרך הפח של האוטו. יש לי 6X9 שאני רוצה להתקין שם במקום המקוריים. הבעייה היא שכמובן צריך לחתוך בפח ואני דיי רוצה להימנע מזה, זה פשוט ניראה לי עבודה מטורפת שאין לי זמן וכוח בשבילה. יש למישהוא רעיון אחר מה לעשות ? איך להכניס שם את ה 6X9 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אנשים המלחמה נגמרה! ולצערי גם המפגשים של איזור הצפון נגמרו איתה... לכן אני רוצה לבדוק האם יש מועמדים לחידוש המפגש באיזור חיפה??? נגיד שבת הבאה?! השני לספטמבר...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
שלום. אצלי באוטו מורכבים זוג רמקולים 6*9 לא רציניים מאחור+2 רמקולים פשוטים מקדימה. הרדיו דיסק הינו סביר עולה חדש כ- 550 ש"ח. במידה ואני מרכיב מגבר טוב האם יהיה שיפור משמעותי עם רדיו דיסק פשוט? או שמא עדיף להחליף רדיו דיסק ורמקולים? תודה אורן
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 1 תגובות
- 783 צפיות
מה אתם אומרים על הסאב הזה, והאם הוא יהיה מספיק חזק עם 200 RMS.
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
שאלה על red sound 1 2
מאת srool- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
פעם שאלתי פה שאלה על טיבם של מוצרי החברה ונאמר לי שזו חברה סינית יש לי דאבל סאב שלהם ברכב ואתמול ראיתי שכתוב על הוופרים: red sound usa ורציתי לשאול: סיני או לא ?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי חיפוש בפורום, הבנתי שיש בעיה עם הזווית של ה-HU בטווינגו. אני מתעתד לרכוש רדיו MP3 בדיוטי פרי, אבל אין לי מושג איזה יתאים מבחינת הזווית. ובכלל, כדאי לקנות בדיוטי, או שהמחירים שם לא נמוכים בהשוואה לאינטרנט? בגלל שמדובר בטווינגו עם 2 רמקולים קדמיים בלבד ("4?) ואין לי כוונה להוסיף כרגע רמקולים, מה שחשוב ברדיו שתהיה קליטה סבירה +, ושקריאת MP3 תהיה מהירה וחלקה. איכות שמע מקצועית חשובה פחות... ובמילים אחרות, תקציב מוגבל מאוד. המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם למישהו יש נסיון עם התקנת רמקולים בדלת של טנדר איסוזו? (שנת 95) כרגע מותקנים שם שני רמקולים יחסית קטנים, איזה גודל רמקולים ניתן להכניס? הבעיה היא יותר מבחינת עומק, שאר הבעיות ניתנות לפתרון. והאם יש רמקולים חזקים בצורה מספקת שניתן להחליף בעזרתם את הרמקולים המקוריים שנמצאים בדשבורד? האם מישהו יודע את גודל הרמקולים שנמצאים בדשבורד בטנדר איסוזו? תודה רבה, ארז.
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
הקומפוננט המדובר הוא לייטניג מסדרת STRIKE הבנתי מכמה אנשים שהBOLT הוא קומפוננט לא רע בכלל רק שהטוייטרים שלו מזעזעים. והסטרייק זה אותם מידים רק טוויטרים ברמה גבוהה יותר.
הודעה אחרונה מאת dt50r,
-
מי מחובר 23 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,686 אורחים (הצג רשימה מלאה)