Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם למישהו יש נסיון עם התקנת רמקולים בדלת של טנדר איסוזו? (שנת 95) כרגע מותקנים שם שני רמקולים יחסית קטנים, איזה גודל רמקולים ניתן להכניס? הבעיה היא יותר מבחינת עומק, שאר הבעיות ניתנות לפתרון.

והאם יש רמקולים חזקים בצורה מספקת שניתן להחליף בעזרתם את הרמקולים המקוריים שנמצאים בדשבורד?

האם מישהו יודע את גודל הרמקולים שנמצאים בדשבורד בטנדר איסוזו?

תודה רבה, ארז.

פורסם

הרמקולים בדש הם 5.4''

בדלת אם אני לא טועה אפשר עד 6.5 '' עם בניה קצת גבוהה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

עופר בטנדר שלי התקינו רמקולים אחרי שקנו את הרכב, אין מקום יעודי בדלתות האחוריות, פשוט חתכו עיגול, ככה זה נראה, הרמקול יושב על הפאנל של הדלת, בפנים, התקנה בסדר, אבל אני דואג בקשר לעומק הרמקול שניתן להכניס שם, במקום הרמקולים שינם כרגע.

השאלה היא איזה עומק ניתן להכנס עם הרמקולים שאני אתקין שם.

• תוכן חדש...