Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

ברצוני לשדרג את המגבר הקיים ברכבי

יש לי כרגע מגבר של פיורי, חיקוי של אלפיין וי 12 מגבר מעולה עובד כרגע על סאב של סאונדסטריים 300 רמס כרגע הסאב מוגבר רק על סליל אחד מתוך ה-2 של 4 אום.

וביציאות השניות כרגע מוגברים הרמקולים האחוריים..

השאלה שלי מה עדיף להביא..

מגבר מונובלוק שיספק 300 רמס ב-2 אום ולהוסיף להגברה הקיימת שיגביר רק את הסאב, ובמגבר השני להגביר את הרמקולים?

או לקנות מגבר 4 ערוצים עם יכולת לרדת ל-2 אום בסביבות ה-300 רמס בגישור ולחבר לסאב ובעתיד גם לקומפוננט מקדימה?

תודה מראש, אביתר!

פורסם

במידה ותקנה מגבר 4 ערוצים שיורד ל2 אום ועוד בגישור (ואם אני לא טועה אי אפשר לעבוד עם מגבר 4 ערוצים במונו על גישור והורדה ל2 אום - תקנו אותי אם אני טועה) תצטרך לקנות אחד מאודדד איכותי או לצפות להתחממויות פרוטקשינים וכולי ...

לך על המובנולוק היעודי

ומה עם קומפ' לקדימה ?

פורסם

בקשר לחיבור הרמקולים האחוריים להד יוניט זה יבוצע אחרי שיהיה לי קומפוננט כרגע הם יושבים על המגבר זמנית..

אז אתה אומר בעצם שאין מגבר 4 ערוצים שיכול לרדת ל-2 אום בגישור ולהפעיל ב-2 הנותרים קומפוננט?

פורסם

יש מגברים שיורדים ל-2 אוהם

אבל הם או ממש יקרים או יתחממו ויהיה עליהם עומס גדול ואז הם יכנסו לפרוטקשן...

עדיף לקנות מגבר ייעודי לעבודה הנ"ל (מונובלוק) וזהו...

יחסוף לך הרבה כאבי ראש

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...