Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן, מקריאה זריזה...אחלה פורום :mm_yeah:

יש לי ניסאן אלמרה 2005 שמגיע עם רמקולים אחוריים מקוריים של "6 שעוברים דרך הפח של האוטו.

יש לי 6X9 שאני רוצה להתקין שם במקום המקוריים.

הבעייה היא שכמובן צריך לחתוך בפח ואני דיי רוצה להימנע מזה, זה פשוט ניראה לי עבודה מטורפת שאין לי זמן וכוח בשבילה.

יש למישהוא רעיון אחר מה לעשות ? איך להכניס שם את ה 6X9 ?

תודה.

פורסם

גם לי היתה פעם ניסן אלמרה ולא רציתי לחתוך את הפח אהי לא יודע אם הפיתרון שלי היה אופטימלי אבל אני תליתי את הרמקולים עם ברגים ארוכים מתחת לחורים של ה6 אינטש' ועקרונית שמעו ממש טוב ונמנעתי מלעשות שינויים בפח.

פורסם

אתה יכול לקנות/לעשות הגבהות ל6*9 ולשים עליהן את הרמקול מעל החור שכבר קיים אצלך... קח בחשבון שהתקנה כזו תיפגע באיכות הצליל... הפיתרון הטוב ביותר הוא רמקולים 6.5" או ניסור הפח.

SUZUKI Ignis Sport

×
×
  • תוכן חדש...