Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמתתת אובד עצות, בדך כלל אני מסתדר בעצמי אבל עכשיו אני באמת לא יודע מה לעשות.

עד עכשיו הצלחתי איכשהו להבין שבכל מה שקשור לכיוון הסאונד צריך להתעסק עם הCROSSOVER

וPEQ.

הדרישות שלי מהסאונד באוטו הן כאלה-אני לא רוצה שהקומפוננטים יוציאו בכלל באס, וכמו כן גם שהסאב לא יוציא יותר מדיי באס לדוגמא בפיוניר 650 שהיה לי הוא הוא היה מכוון על +1, שזה לא חזק ולא חלש.

אני אוהב שהטרבל הוא יחסית גבוה אבל עדיין לא צורם לאוזן.

אני מנסה לכוון את המערכת לפי הפיוניר שהיה לי אבל זה פשוט לא תופס.

בפיוניר זה היה ככה: LOW-0, MID-2\3,HIGH-3\4

אני יודע שיש גם אפשרות לכוון את האקולייזר דרך האתר של אלפיין ולהורידו בתור קובץ למחשב,לצרוב ואז להעביר למכשיר-אם מישהו יוכל לעשות זאת למעני אני מאודדד אודה לו(לשלוח לי את הקובץ שהוא הכין)

צירפתי מן ציור לא מובן של מה שמופיע לי בערך ברדיו דיסק, אולי תוכלו לעזור לי ככה.

תודה רבה לכל העוזרים.

9855.JPG

פורסם

קודם כל לפי הציור יש לך אקולייזר גרפי. תשנה לפרמטרי - תפריט - הגדרות - אודיו - אקולייזר -->תשנה לפרמטרי.אם אני זוכר בדיוק.

אחר כך פשוט תכנס לאקולייזר ועם כפתור הBAND אתה מעביר ערוצים, 1- שזה באס עד 5- שזה תדר גבוה.

אתה משחק עם הכפתור של הווליום להעלות או להוריד ועם כפתור הSOURCE - אתה תבחין בגרף.

כדי שהקומפוננט לא יוציא באס - תכוון בקרוסאובר לתדר "גבוה" 125HZ בערך - עם הגיילד טאץ' וסלופ של12-24 - לפי האוזן, את הסלופ אתה משנה עם SOURCE, אם אתה רוצה אז טיפה יותר גבוה (ה-FRONT זה הקומפוננט). כדי לשנות אתה פשוט לוחץ על BAND וזה משנה לך (סאב, אחוריים - אם יש והקומפוננט)

כדי שהסאב לא יוציא יותר מידי באס, פשוט תלחץ על הכפתור של הווליום וזה יראה לך את העוצמה של הסאב 1-15 ותשחק עם זה לפי השמיעה שלך.

שים לב שכל הכיוון הזה דורש המון סבלנות כדי להגיע לתוצאות.

עריכה - שחכתי לציין את הטיים קורקשיין (שזה הדיליי של כל רמקול) - תשחק איתו עד שתאהב את הסאונד .

מקווה שעזרתי מספיק.

ניב

לא חותם

פורסם

תודה על העזרה.

יש כמה דברים אבל שאני עדיין לא מבין- מה השוני בסאונד כאשר אני משחק עם הסלופים?

כמו -כן למה לשנות בין פרמטרי לגרפי?

אם ערוץ אחד באקולייזר זה באס וערוץ 5 זה טרבל אז אני מניח שערוץ 3 זה MID

מהם הערוצים 2 ו4?

אני יודע שדרוש המון סבלנות אבל פשוט בשיר מסויים הכל נשמע לי מעולה ואז למשל אני שומע HOUSE

וזה פשוט לא נשמע טוב לאוזן.

שאלה אחרונה-בקרוסאובר יש אפשרות להוריד ולהעלות את הDB, על כמה זה אמור להיות?

ושוב אני נתקל פה בבעיה של סוג השיר- בשיר מסויים כשאני מוריד את הDB שומעים טוב ובשיר אחר אני צריך להעלות אותו כדי שישמעו את השיר טוב, ואי אפשר בכל שיר להתחיל לשחק בהדרות האלה כי זה פשוט סרט.

פורסם

שלום.

זה בידיוק הבעיה שכל הזמן יושבים ומכוונים. :lol:

אם אתה שומע HOUSE ו עוד בווליום גבוה אז אתה לא תישמע הבדל בסלופ.

הסלום הזה הוא בעצם חדות הפינה של הפחתת תדר מסויים. ההבדל הוא מאוד מאוד קטן אבל הוא ישנו.

אנחנו מדברים על קרוס לא על אקוולייזר באקוולייזר אין לנו סלום או שאני טועה במשהו?

בקשר ל 2 ו 4.

1 זה לא "באס" ו 3 זה לא טרבל. זה עובד כך ה 1 זה פשוט תווך מסויים של תדרים נגיד מ 20 עד 300 הרץ לדוגמה. השתיים זה נגיד מ 300 עד 1000 הרץ ה 3 זה מ1KHZ עד נגיד 3KHZ ו כך הלאה. הDB באקוולייזר פשוט מרים או מוריד לפי הצורך שלך, חלק מהתדרים הנמצאים תחת סיפרה 1 למשל. זה לא באלפיין זה העיקרון בכל המכשירים.

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שעכשיו כל שיר שאני אשמע אני אתחיל לשחק בהגדות?

פעם אני זוכר שמישהו בפורום העלה הגדרות מוכנות לאלפיין-אני לא מצליח למצוא אותן

מישהו זוכר אולי על מה אני מדבר?

פורסם
יש כזה דבר

באתר של אלפיין ניתן ליצור אקולייזר בצורה ברורה ולהוריד אותו למכשיר באמצעות דיסק

קוראים לזה IPERSO... משהו כזה

לא הבנתי אותי!

בקשר ל I PERSONALIZE אני יודע מזמן כבר...

אני מדבר שלא מכוונים ככה את המערכת.

אתה ניסיתה לעשות את זה? אתה יודע על מה מדובר שם?

פורסם

אני חושב שאני לעולם לא אצליח לכוון את הרדיודיסק הזה, כל פעם שאני חושב שהגעתי לסאונד שהכי טוב בשבילי אני עובר שיר ואז מגלה שעל אותו ווליום זה נשמע פשוט גרוע-אני באמת לא יודע מה לעשות.

אם למישהו יש המלצה לכיוונים אופטימליים אני אשמח מאוד אם הוא יגיד לי מהם, משמע איך לכוון כל BAND

תודה ROMANX על העזרה.

פורסם

איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע?

אם יש לך כמה סוגים, תכוון כל סוג מוזיקה לסאונד הכי טוב ותשמור, אל תשכח שיש לך אופציה לשמור כל כיוון..

ככה שלכל סוג מוזיקה, יהיה כיוון..

לא חותם

פורסם

רומן,

התכונה הזו מאפשרת לך ללכת לאתר של אלפיין ויצור שם איפיון לאקולייזר ונתוני חיתוך בצורה מאוד ברורה בעזרת גרפים ועקומות, ועוזרת למשתמש המתחיל להבין בצורה ויזואלית איך המכשיר חותך צליל .

בסוף אחרי שהמשתמש כיוון את המערכת באינטרנט כרצונו, ניתן לשמור זאת על דיסק ולהכניס אותו למערכת ברכב.

ואז ישנה אופציית DOWNLOAD במכשיר ואז המכשיר שומר את ההגדרות שסידרת באינטרנט

קאפיש?

• תוכן חדש...