Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מגבר 4 ערוצים של מאק אודיו Z4200, מחובר אליו כעת רק קומפ' ובחודש הזה ב"ה יבוא גם סאב כנראה C12. רציתי לדעת אם יש מצב לחבר למגבר הזה שני מגברים בנוסף לקומפ'. אני מניח שזה יותר מדי בשבילו אבל הייתי שמח לדעת בוודאות.

תודה,

רותם

רותם

פורסם
שלום,

יש ברשותי מגבר 4 ערוצים של מאק אודיו Z4200, מחובר אליו כעת רק קומפ' ובחודש הזה ב"ה יבוא גם סאב כנראה C12. רציתי לדעת אם יש מצב לחבר למגבר הזה שני מגברים בנוסף לקומפ'. אני מניח שזה יותר מדי בשבילו אבל הייתי שמח לדעת בוודאות.

תודה,

רותם

השאלה שלך לא כ"כ ברורה, אנא נסח מחדש.

איציק.

פורסם

רותם,

אני מבין שאתה מייעד 2 ערוצים של המגבר הנ"ל שיחוברו בגישור לסאב/ים. במצב כזה ההתנגדות של הסאב/ים צריכה להיות 4 אוהם. התנגדות נמוכה יותר מ - 4 אוהם עלולה לגרום נזק למגבר והתנגדות גבוהה יותר מ - 4 אוהם לא תנצל את המגבר במקסימום.

דבר נוסף שיש לקחת בחשבון הוא ההספק שהמגבר הנ"ל מספק. המגבר הנ"ל מספק ב - 2 ערוצים בגישור בהתנגדות של 4 אוהם כ - 400Wrms, על פי נתוני הייצרן.

מסקנה: אם תוכל לשמור שההתנגדות הכוללת של 2 הסאבים שתחבר למגבר תהיה 4 אוהם, וההספק הכללי של 2 הסאבים שלך יהיו כ - 400Wrms, תוכל לחבר 2 סאבים למגבר הנ"ל, בנוסף לקומפוננט.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו תודה על התגובה, עכשיו ז"א שאם אני מביא שני C12 בהתנגדות של 8 אום (דבר שראיתי שניתן להשיג) ומחבר אותם במקביל תהיה לי התנגדות שקול של 4 אום ואז אני אוכל לעשות את זה, וזה יחזיק שני סאבים של 150 ארמס ממה שרשמת?

באם צדקתי בכל מה שרשמתי עכשיו אז, שאלה נוספת לי אליך, במידה ואני קונה סאב של 8 אום, אני מתכנן לקנות 1 ואז שיהיה לי כסף עוד אחד, האם ניתן לחבר אותו למגבר הנ"ל או שהוא לא יתאים כשהוא בודד?

שוב תודה,

רותם

רותם

פורסם

לא עדיף לקנות 2 סאבים של 2 אוהם? ואז אתה מחבר אותם שיעבדו על 4?

אף פעם לא שמעתי על סאב לרכב 8 אוהם

רק על סאב ביתי כזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

רותם,

1. אם תקנה 2 סאבים של 2 אוהם כל אחד, ותחבר אותם בחיבור טורי תקבל התנגדות של 4 אוהם וזה יהיה בסדר מבחינת המגבר. אבל עד שתקנה את 2 הסאבים האלה לא יהיה מומלץ להפעיל סאב אחד עם התנגדות של 2 אוהם על 2 ערוצים של המגבר בגישור.

2. אם אכן ה - C12 קיים בהתנגדות של 8 אוהם כאשר תקנה 2 סאבים כאלה ותחבר אותם במקביל תקבל התנגדות של 4 אוהם וכך תנצל את המגבר במלואו. בשלב הראשון כאשר יהיה לך רק סאב אחד בהתנגדות של 8 אוהם ותחבר אותו ל - 2 ערוצים של המגבר בגישור, לא תגרום נזק למגבר, אבל לא תנצל את המגבר במלוא ההספק.

שלו.

פורסם
. המגבר הנ"ל מספק ב - 2 ערוצים בגישור בהתנגדות של 4 אוהם כ - 400Wrms, על פי נתוני הייצרן.

שלו.

המגבר מספק כ280W לגישור לפי נתוני יצרן שזה 140W ב2 אום בערוץ בודד וכ110W ב4 אום בערוץ בודד.

inside1.jpg

מגבר מעולה עם טרנזיסטורים סופיים 2sc5200\2sa1943.

תמיר

פורסם
המגבר מספק כ280W לגישור לפי נתוני יצרן שזה 140W ב2 אום בערוץ בודד וכ110W ב4 אום בערוץ בודד.

צודק, כניראה שהתבלבלתי עם נתונים של מגבר אחר.

שלו.

• תוכן חדש...