פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
HU:פיוניר 7750 קומפוננט קדמי: VIBE AUDIO SE-K SERRIES 5.25 90RMS קומפוננט אחורי: VIBE AUDIO SE-K SERRIES 6.5 115RMS (הסדרה הכי גבוה של החברה ) מגבר 1:JBL GTO 75.4 ''המפורסם'' מגבר 2:JBL GTO 300.1 מונו סאב1:תיבה כפולה של רוקפורד פאנץ' קלאסיק 200 RMS לאלמנט סאב 2:סאס בזוקה ''נייטרו'' קבל יבוא בהמשך... כל ההתקנה נעשתה על ידי כולל הטוויטרים בקורה ,המגש האחורי עם ההגבהות למרכז הרכב והקרוסים בקיק פאנלים. המוצרים נרכשו אצל ברק מרדיו השרון והכיוון נעשה על ידו.וגם הרבה עזרה וסובלנות על שאלות מציקות. אני רוצה להמליץ לכם בהזדמנות הזאת על החברה של הקומפוננטים VIBE AUDIO הבריטית שלא ממש מוכרים פה בארץ , אחד הסטים הטובים שיצא לי לשמוע סאונד מדוייק מאוד ואני …
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אבקש עזרה מהמקצוענים בלבד !!! יש לי בעיה ברימוט הבעיה היא במגבר הישן שלי ברגע שהייתי סוגר את HU המגבר גם היה נכבה במגבר החדש שלי הוא לא נכבה גם שהאוטו סגור זאת אומרת שהוא מחסל את המצבר בלילה הייתי אצל מתקין והמגבר החדש תקין לחלוטין בדקנו אותו השאלה שלי היא כזאת העם הגיוני שבמגבר הישן הוא נכבה ובמגבר החדש הוא לא נכבה בגלל שיש לו הגנות וכאלה והבעיה היא ברימוט של הHU אז איך זה שהמגבר הישן היה נכבה והחדש לא אני שוב מציין בדקנו את המגבר החדש גם ברכב אחר ושאני מחבר שוב את המגבר הישן הוא נכבה המגבר הישן היה תורצת איפדנס מגבר סיני פשוט המגבר החדש הוא מאק אודיו Z4200 ה HU הוא פנסוניק C7401 בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אולי מישהו יודע מי מוכר סבים של CERWIN VEGA בסביבת קריות או חיפה ??? אני מחפש את V-Max 10 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות חומרים לעבודת פיבר ומה כל החומרים הדרושים? מהשלד ועד הציפוי ואיזה כלים אני צריך
הודעה אחרונה מאת zaza20, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אני לא מבין כל כך במערכות אז רציתי להתייעץ איתכם. אני מעוניין ראשית כל ,לפחות לחודש הקרוב לקנות קומפקט רמקולים אחוריים וקידמיים, סאב ומגבר יגיעו בהמשך. אני לא מוצא את הדף כרגע עם הנתונים אבל ממה שאני זוכר חשבתי לקנות קומפקט של סוני רמקולים קידמיים של קנווד ואחוריים של פיוניר בסה"כ 1400 ש"ח. אני צריך קצת המלצות אם אפשר למערכת שמע טובה שתגיע לעד 1600 ש"ח גג לפחות לעכשיו. יעזור לי ויזרז את התהליך בתודה 991.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 3 תגובות
- 738 צפיות
כפי שרשום בכותרת אני מחפש סאב ומונו תואמים מבחינת עוצמה, שניהם הולכים להיות מורכבים בטנדר, שזה אומר שאין הרבה מקום והגודל המקסימלי של הסאב הוא 10". אני מחפש סאב שידפוק חזק ומגבר שיפיק מימנו את המיטב. התקציב הוא 2000 שקל לשניהם ביחד. הסאב ללא תיבה.
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
יש לי סט קומפוננט של מורל פולס הסט כולל רמקולים , טויטרים וקרוס אוברים השאלה היא אם אני לא מחבר הטויטרים יש צורך בקרוס אובר ? אם כן מה התפקיד שלו ?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אבקש מפרט למערכת קומפלט, שתיהיה איכותית ביותר בתקציב של 5 אלף ש"ח, אפשר טיפה יותר. דרישות: HU רק של פיוניר (מתחבר עליו צ'יינגר) מגבר מונו מגבר 4 ערוצים קומפוננט רמקולים אחוריים סאב וופר הרכבה חיוט אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה , אני לא רוצה מערכת "מפוצצת" , אני רוצה משהו שיתן לי את האיכות המקסימלית תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש מונו בלוק שיתן מקסימום תמורה למחיר. הוא יתחבר לסאב Hifonics Atlas AS12 שיש לו שני סלילים של 2 אום כל אחד.. הסכום של ההשקעה הוא בערך 1000 ש"ח. 200$ בחו"ל.. אחרי שהרבה זמן חיפשתי מונו בלוק עוד לא הגעתי למסקנה מה הכי כדאי..
הודעה אחרונה מאת focalist, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מעונין ללמוד על מערכות שמע!!!! האם מישהו מכיר מקום טוב שהוא יכול להמליץ עליו אני מת ללמוד את הכל. מאיך להרכיב מערכת ועד איך לבנות את כל הדברים המטורפים שקשורים בנושא!!! אם יש המלצות או כיוון אנא עזרו לי!!
הודעה אחרונה מאת פינקי, -
קודם כל זה ידיד שלי קנה ולא אני . המפרט שלו : רדיו דיסק - KENWOOD KDC2020 רדיו דיסק דיי ישן. אין לו מגבר ואין לו כלום.. אז כהתחלה הוא הלך וקנה רמקולים 6X9 של KENWOOD שהם 250 WATT ו50RMS נקי. אז לפני שהוא יקנה הוא שמע אותם אצל אחד ידיד שלו והידיד הזה שלו גם השמיע לי ולמרבה הפתעתי הרמקולים פשוט מאוד נשמעו כל כך חזק משהו לא ייאמן.. אני חייב לציין לידיד הזה יש רדיו דיסק של SONY תומך MP3 שסביר להניח שהוא 4V. אז לאחר שהוא קנה הוא הופתע לשמוע שהרמקולים לא מוציאים באסים כמו אצל הידיד שלו ואלה חלשים מאוד ורק הרבה סאונד גבוה מאוד. אז ככה הסתכלתי אצל החבר על המגנט ראיתי שהוא ענק והסתכלתי על מה שנקנה וראיתי שיחסית בסדר.. אז אני תוהה זה משנה ? או מה שק…
הודעה אחרונה מאת erangiladi, -
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לגביי הרמקול הנ''ל מישהו מכיר יודע לאיזה מוזיקה הוא מתאים? מה המחיר שלו בארץ ? האם המגבר Z4200 מתאים לרמקול כזה ? מה העוצמה של רמקול כזה ? עם הוא נחשב לרמקול עוצמתי עם הוא אמין לטווח ארוך ? והכי הכי חשוב הרכב אצלי יושב כל היום בשמש ואני יודע שיש רמקולים שהשמש מפוררת אותם העם במקרה הזה הוא רמקול מתאים עבורי הרמקולים האלה הולכים להיות בשברולט אופטרה 5 דלדות מאחורה במגש האחורי אשמח לתשובות בתודה מראש משה
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי מגבר crunch v-3004se הוא נותן 4*75 RMS או 2*250RMS בגישור מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו ? יש לי מאחור פיוניר 6*9 35 RMS, רדיו דיסק קצת ישן של קלריון ואני רוצה לשפר את הסאונד מקדימה ולהוסיף קומפוננט מה יותר כדאי? לקנות מאגנאט, או להשקיע עוד 150-200 שקל ולקנות מורל פולס ?האם ההבדל באמת כ"כ משמעותי בשביל להוסיף את הכסף ? ובנוסף: יש לי דאבל סאב של רד סאונד עם תיבה, אבל אני אצטרך להחזיר אותו (או לרכוש אותו ב- 1000 שקל פחות או יותר) אז אני מחפש סאב לרכב, לא נראה לי שאני צריך ממש להשקיע כי המגבר ייתן לי 250 RMS לסאב על איזה סאב אתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי היום יש לי באוטו HU של JVC יחד עם זוג 6X9 וזוג קומפוננט של Dragstar. זרוק לי בבית מגבר 2 ערוצים, לא משהו איכותי מדי אני מניח, אבל כבר קיים. כדאי לחבר אותו למערכת? אם כן, לאיזה רמקולים? האם החיבור הוא פשוט ואפשר לעשות לבד או שכדאי ללכת למתקין שיעשה את העבודה? תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 3 תגובות
- 842 צפיות
יש לי את הסאב הנ''ל ואני רוצה לדעת אם הוא יורד ל2 אום. איך אני בודק את זה ? ואיך אני צריך לחבר אותו למנובלוק כדי שינוצל הכי טוב (המונו זה ג'י בי אל GTO יש לו 2 יציאות למרות שהוא מונו האם זה קשור לאומים?)
הודעה אחרונה מאת rueven, -
זיוף של מורל 1 2
מאת קראסטי-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו נתקל ברמקולים מזוייפים של מורל? יש כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שאלה שלי האם זה שימושי לשים טויטר/זוג טויטרים ביחד באמצע של הדשבורד? מה היתרונות/חסרונות של הדבר? באיזה מקרים זה שימושי? יש לי MT22 בקורות (פולו 2006) ונשארו לי TW1 של פולס ללא שימוש, מה אני יכול לעשות איתם ברכב שלי? יש לי גם מקום בדלתות אחוריות למטה לרמקולים. או שאני סתם משתגע ולא יודע מה כבר לשנות/להוסיף ? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.carstereo.com/installs/photo_gallery_album.cfm?galleryid=2419 לכל מי שרצה לראות תהליך בניה של פיבר ברכב, על קצה המזלג ת'רד מדהים - אתם תראו שם המון רכיבים של אדיובהאן - מהרמות היותר גבוהות שלהם וגם לא כל כך מוכר... תהנו
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. כידוע לכם הפיאט בראבה מגיעה עם רדיו מובנה, וכדי לשדרג למערכת יש להחליף את הרדיו במין מתאם פלסטיק. אני צריך להתקין ברכב כזה נגן DVD ויחידה של מסך מהתקפל, כלומר שני יחידות שונות, מעולם לא נתקלתי במתאם "כפול" לבראבה, ואין לי מושג איך לבצע את ההתקנה הנ"ל. האם מישהו פה יודע על קיומו של מתאם כפול? האם מישהו ביצע התקנה כזאת ללא מתאם? אשמח לעזרה תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
המלצה לטוויטר נעים שיכול לעבוד טוב בכיוון של שמשה קידמי, מותקן על הדשבורד. תקציב עד 800-1000 שקל. תודה!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לי דוטק שקניתי אותו לפני כחצי שנה ואז פעל על מגבר JBL GTO4000 שנתן לו50RMS ואז על ההתחלה אחד הטויטרים היה כניראה פגום והבעיה שלו היתה שלאחר כמה שניות בווליום קצת גבוה הוא מתחיל להתחמם ומשמיע עיוותים ולאח מכן מתנתק ולא עובד ולאחר זמן מה שהוא לא עובד ומתקרר הוא חוזר לעבוד ושוב אותו דבר, הטויטר הוחלף לי והכל עבד יפה ללא בעיות. במשך הזמן המגבר הוחלף למגבר של היפוניקס שנתן לו 55RMS וכרגע המגבר השדרג לJBL180.2 שנותן לו 90RMS ושוב אותה בעיה חזרה ושוב אותו טויטר שהוחלף עושה בעיות והשני בסדר גמור, יש לצין שהחלפתי בין שני הטויטרים והבעיה היא רק באותו הטיוטר מה שמעיד שזה לא בקרוס ומה שלא מובן לי זה שאיך עד עכשיו הטויטר עבד טוב ועכשיו שהחלפתי מגבר אומנם ליותר חזק אבל רק הט…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי את המגבר הזה בבית והוא במצב טוב רק שאני לא יודע עליו כלום ניסיתי לפי המספר דגם שלו בפיוניר אבל לא מצאתי האומנם הוא קצת ישן אבל מקווה שמישהוא פה יוכל לעזור... הנה התמונות... אני מעוניין למכור אותו פשוט לכן אני רוצה פרטים עליו... אלו הפרטים שכתובים מאחורה בשבילי זה סינית עזרתכם תודה שחר
הודעה אחרונה מאת srool, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, מידי פעם קורה שהמכשיר נכנס לכמו שמירת אנרגיה או משו כזה חח והמסך מחליט להתכבות אחרי כמה שניות וחוזר לפעולה בנגיעה קלה... כשזה קורה לי אני לוחץ על ריסט וזה חוזר אבל נהרסים לי ההגדרות =[ למישהו יש מושג איך מורידים אותו מהמצב הזה? עוד משהו.. מדוע המכשיר לא מצליח לזהות את שם התחנה? כמו במאזדה 3 ששם הוא מזהה אצלנו כמו כלום? והשאלה האחרונה.. הקוביה הזאת שרשום עליה DC-DC נדמה לי או משו כזה שיוצאת מאחורה יחד עם החוטים ורשום שצריך להרחיק אותה מהמערכת.. למה היא משמשת?! תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
התלבטות בין מגברים 1 2
מאת idanw-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתלבט בין מגבר אחד 4 ערוצים חזק לסאב וקומפוננט לבין מגבר 4 ערוצים סביר שיריץ קומפוננט (בגישור) ומונובלוק. מצד אחד הPPI 1000.4 מצד שני JBL GTO 75.4 + מונו שעוד לא בחרתי. אני חייב לציין שהמונו והJBL יצאו יותר זול.. השאלה היא מבחינת איכות האם אני אשמע הבדל עם הסט : Diamond Audio s600s הוא מוצהר 175W RMS והPPI מוציא 125W, לעומת זאת עם הJBL אני יוכל לספק לו 175W בלי בעיה (בגישור) .. אבל יש את הקטע של אחוז עיוות. האם לדעתכם אני אשמע הבדל בין הJBL לPPI עם הסט הנ"ל ?? תודה.
הודעה אחרונה מאת idanw, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לשלב סאב יחד עם קומפוננט של הרץ(הדגם250אם אינני טועה). הוצע לי סאב בשילוב עם מגבר של קונקורד אבל אחרי קריאה בפורום הבנתי שאלו מוצרים inoxpro סינים נחותים מבקש המלצות לסאב ומגבר שיתאימו לסט. הרכב הוא פוקוס 5 דלתות.. ר"ד של פיוניר קיים. תקציב לקומפוננט סאב ומגבר 3000 שח נקודה חשובה תיבת הסאב צריכה להיות קטנה ככל האפשר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ren2, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. ברצוני לקבל חוות דעת על המגבר הבא ZL4240 B52 http://www.adisound.co.il/Product.asp?Pid=4240&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=50&aff=Zap&lang=he והאם שווה לקנות אותו במחיר של 1300. תודה על העזרה בברכה דוד.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
kdc-ps987r תראו אני ראיתי אותו אצל חבר שלי והוא צבעוני פשוט מאוד צבעוני!!! הוא רדיו טייפ והוא צבעוני מישהו יודע מה הוא שווה ? והוא גם 2 יציאות של 4V מישהו פעם היה לו את הרדיו טייפ (כשאני אומר טייפ אני מתכוון לקלטות לא דיסקים!) ?? מעל לכל כשמכבים אותו פשוט מאוד הפאנל שלו מסתובב והוא נהיה כאילו חתיכת עץ משהו משובח הרדיו הזה! עוד דבר שאהבתי כשרוצים להדליק את הרדיו הזה צריך סיסמה כדי להשתמש בו ולא סתם לרשום סיסמה צריך מין שלט קטן כזה שלוחצים עליו לחיצה ממושכת והוא ממלא את הסיסמה ואי אפשר להששתמש ברדיו הזה ללא הכפתור הזה! הרדיו יחסית ישן .. אם היו שואלים אותכם מה אתם מעדיפים מבחינת הכל מבחינת עוצמת היציאות(הRMS ) והוולט ומבחינת הכל מה הייתם מעדיפים אות…
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ikesound.com/product-product_id/2734 איך המכשיר הנ"ל ? רשום שהוא מוציא 85 וואט אפשר לסמוך על זה? הוא נראה מרשים אבל האם הוא באמת שווה? boss חברה טובה בכלל? בכלל איך המוצרים של boss? איך המגבר שלהם c600 שווה משהו ?
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
איך הרוקפורד 3269FRC? רמקול 6*9
מאת Guest asafdery7280- 3 תגובות
- 793 צפיות
אני מעוניין לקנות את האובלים של רוקפורד איך הם? מבחינת עוצמה ומבחינת איכות? הם שווים 250 שקל יד שנייה? ואיך הם לעומת ה6*9 של פיוניר ו7*10 של הקנווד???
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ראיתי את המגבר הנ"ל של היפוניקס: http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=265 האם הנתון של הגישור הוא הגיוני??? 340x2 ב4 אום???? זאת אומרת שאני יכול להרים איתו בכיף קיקר L5?? אשמח לתגובות כי אני ממש לא מבין איך זה הגיוני.. בדקתי גם באתרים בחול את הנתונים של המגבר וזה מה שכתוב.. למישהו יש ניסיון איתו?? תודה.
הודעה אחרונה מאת yoniko, -