Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני לא מבין כל כך במערכות אז רציתי להתייעץ איתכם.

אני מעוניין ראשית כל ,לפחות לחודש הקרוב לקנות קומפקט רמקולים אחוריים וקידמיים, סאב ומגבר יגיעו בהמשך.

אני לא מוצא את הדף כרגע עם הנתונים אבל ממה שאני זוכר חשבתי לקנות קומפקט של סוני רמקולים קידמיים של קנווד ואחוריים של פיוניר בסה"כ 1400 ש"ח.

אני צריך קצת המלצות אם אפשר למערכת שמע טובה שתגיע לעד 1600 ש"ח גג לפחות לעכשיו.

יעזור לי ויזרז את התהליך בתודה 991.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

תישאר עם ה hu הקיים ובתקציב שיש לך תשקיע בקומפוננט ומגבר זה יתן לך את התוצאה המורגשת ביותר

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

תראה מה שאני מציע לך זה להסתדר בינתיים עם הרמקולים שיש לך ברכב.!

ולקנות סאב ומגבר ב1600 שקל.

ואז כשתוכל להגדיל את התקציב תקנה רדיו דיסק יותר טוב ורמקולים יותר טובים.

אני ממליץ לך את זה על סמך ניסוי אני ניסיתי את זה ועבד.

בהצלחה.

פורסם

אוקיי אז אני במקומך הייתי מוותר על הרמקולים האחוריים כי אתה הולך להוסיף סאב בעתיד.

שנית רמקולים קדמיים הייתי מחליף בקומפוננט מורל פולס - 500 שקל.

רדיו דיסק לא ציינת את הדרישות והתקציב בשבילו ככה שאני לא יודע מה להציע לך...

נגיד במקרה ואתה מחפש רדיו דיסק פשוט הייתי הולך על פנסוניק 1301u שמגיע עם שלט ושני יציאות RCA. מחיר - 600 שקל.

כבר הגעת ל1100 שקל

פלוס בזמנך החופשי מגבר וסאב עוד כ1100-1600 שקל ועד לשמיים תלוי מה תקח.

פורסם

שחכתם חיוט והרכבה

לפי דעתי או שתשקיע ברכיב אחד איכותי ולא בכמה שהם לא איכותיים, כי אז תרצה להתשדרג ומה שתקנה עכשיו זה בזבוז כסף

תקנה עכשיו HU ב1000 ומורל פלוס ב500 + 100 הרכבה ויש לך אחלה מערכת ואפשר לשדרג אותה בעתיד

פורסם
אהלן, אני לא מבין כל כך במערכות אז רציתי להתייעץ איתכם.

אני מעוניין ראשית כל ,לפחות לחודש הקרוב לקנות קומפקט רמקולים אחוריים וקידמיים, סאב ומגבר יגיעו בהמשך.

אני לא מוצא את הדף כרגע עם הנתונים אבל ממה שאני זוכר חשבתי לקנות קומפקט של סוני רמקולים קידמיים של קנווד ואחוריים של פיוניר בסה"כ 1400 ש"ח.

אני צריך קצת המלצות אם אפשר למערכת שמע טובה שתגיע לעד 1600 ש"ח גג לפחות לעכשיו.

יעזור לי ויזרז את התהליך בתודה 991.

אולי אפשר לקבל הסבר למה התכוונת? אין כאן כפילות במקרה?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו אני חושב שהוא התכוון המילה קומפקט לHU ולא לקומפוננט אם על זה חשבת.

לדעתי התקציב מוגבל מאוד. אני יודע שאני התחלתי גם במשהו כזה ומה שאני אישית עשיתי זה ככה:

HU שייתן בסיס טוב למערכת - פיוניר 7650 ב1000 שקל יד שניה, אני הייתי ממליץ לך ללכת על סידרה 5 אולי תמצא אותה ביד שניה בסביבות ה700 נגיד.

תביא החודש גם קומפוננט של מורל פולס 6.5 אם זה מתאים לאוטו. קשה לדעת מכיוון שלא ציינת את סוג האוטו. אני אישית לא התאים לי לאוטו ה6.5 אז הלכתי למתקין ובשביל 250 שקל אומנם זה לא הכי זול בארץ אבל הסכמתי לסכום כזה כי ידעתי שיש עבודה לא כל כך מועטה. בקיצר הוא עשה לי בדלתות חורים והגבהות כנדרש.

אז בינתיים הגענו ל:

HU: שבע-מאות שקלים (כותב במילים כי זה עושה בעיות עם היישור לימין משום מה..)

קומפ' לקדימה - מורל פולס 6.5 - 600 שקל (לא יודע איפה אתם חיים אבל זה המחיר ולא 500)

הגענו ל1300 בינתיים תתחיל ככה התקנה נגיד עוד 200 ש"ח אם אתה תצטרך בניות או משהו. אם לא אז תחסוך את ה200 האלו.

הלאה מה שצריך זה מגבר נגיד 1000 שקל בערך, יד שניה או חדש תלוי בך. אני אישית הלכתי על חדש.

סאב עוד כ700 ש"ח. וסגרנו עניין לבנתיים.

וותר על אחוריים לעת עתה.

רותם

רותם

פורסם

אוקי אז ככה...תודה זה קודם כל על הייעוץ והעזרה.

שוחחתי עם כמה חברים וקרובים והשגתי דיל של פיוניר:

- רדיו דיסק pioneer DEH-P4850

- זוג רמקולים 6.5 אינץ' 160W

- רמקולים 6X9 מהדגמים החדשים של 2006 בהספק של 350W

וכל זה ב1500 ש"ח איך זה לדעתכם?

דרך אגב האוטו הוא פיגו 206.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

מאוד בסיסי וחובבני ...

ותיקח בחשבון שכשתרצה לשדרג תמערכת תצטרך להתחיל מהתחלה לרכיבים האלה לא תהייה משמעות

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם
המורל לא ייפתחו כמו שצריך בלי מגבר....

אני לא ממליץ על מורל ללא מגבר!

אני מסכים איתך ב100%, אבל בתור התחלה זה מכובד ביותר. אני התחלתי ככה והייתי חודשיים בערך עם הפולס בלי מגבר ונהניתי מכל רגע אפילו שאי אפשר להשוות בכלל לעכשיו.

לאט לאט מתקדמים בחיים. זה עדיף מאשר להביא הרבה זבל במכה אחת.

רותם

פורסם
המורל לא ייפתחו כמו שצריך בלי מגבר....

אני לא ממליץ על מורל ללא מגבר!

טוב אז אם אתה לא ממליץ על אז הוא לא אקנה. המלצה שלך היא לא נכונה כי הבחור אמר לחודש הבא הוא מיתכוון להביא עוד משהו. אז אוקי הוא יהיה כמה זמן בלי מגבר. אבל אם הוא אקנה איזה פיונייר "160W" אז מה אחרי זה זהו נעצר? המילים של BUNG הכי נכונות ונוא צודק בכל האחוזים שיש. שאחרי כמה זמן הוא פשוט ארצה להחשתדרג אז כמה שהרכיב יהיה פשוט יותר אז כך השידרוג יהיה קרוב יותר. ובטוח ש מפיונייר 160W הוא ארצה לעשות שידרוג אחרי מקסימום חודשיים. הוא גם כן ניכנס לפורום אז זה עוד יותר מהר. בקיצור לא כדי ה דיל שלך ידידי. הייתי הולך על פולס במקרה שלו. הרבה אבל הרבה יותר טוב מה פיונייר ו גם בלי מגבר תאמין לי מניסיון.

ו ביכלל לפני כמה זמן לקחתי אוטו של אחי לנסוע לאיזה מקום ו מותקנים שם פיוניר מקדימה לרדיו דיסק של פיונייר. אין, זה אי אפשר לישמוע. זה שיש הבדל ענק זה בתוך. לבזבז עכשיו 200 או 250 שקל על רמקול כזה זה סתם ביזבוז.לא הייתי קונה שניים כאלה (פיונייר) במקום פולס.

• תוכן חדש...