Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קנייהRockford Fosgate Power T1693C "6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני בדקתי לפני כארבעה חודשים המחיר היה 2.5 מעניין מאוד איך המחיר הגיע לממדים כאלו בטח שלא אני קובע אותם והיתי שמח לקנות בפחות. אני קניתי ב 2 כך שאם המחיר החליט "פתאום" לרדת זה לא משהו שאני אמור לדעת עליו במיוחד שאת הרמקול הזה לא ראיתי שהנוהגים לשווקים בכמויות.

אני יבדוק את המחיר בהתאם ואם כן תהיה הורדה, אין לי כל כוונה לשדוד אף אחד למרות שלי כמובן הדבר לא יהיה משתלם (כפי שציינתי קניתי בכפול וזהו רמקול חדש). בנוסף,כמו שכבר ציינתי אני זה שדרשתי ממשה שיבדוק את המחיר לפני הקנייה ולא לחינם פשוט כדי לאמת את הדברים. לכול המפקפקים ביושר הדברים.

התרד הזה באמת מיותר אם הוא לא דן בטיב ברמקולים, זהו לא פורום מכירה. המחיר יסגר בין שתי הצדדים ויהיה הוגן וזהו לעניין ההמוניות.

יום טוב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבריי פורום יקרים כל מה שאני בקשתי לדעת איך הרמקול הזה אני עדיין רוצה לרכוש אותו

שוב אני מציין י מבקש רק מאנשים שמכירים את הרמוקלים האלה הוא סדרה פחות נא לעזור לי

פורסם
כשאני בדקתי לפני כארבעה חודשים המחיר היה 2.5 מעניין מאוד איך המחיר הגיע לממדים כאלו בטח שלא אני קובע אותם והיתי שמח לקנות בפחות. .

ידידי היקר,

אני שמח שאתה מנסה למכור,

אבל תסתכל כאן:

http://cgi.ebay.com/NEW-Rockford-Fosgate-Power-T1693C-6-x-9-Speakers_W0QQitemZ190014161526QQcmdZViewItem

אולי שוקל לקנות בחו"ל,

להביא לארץ, ןלפרסם מודעת מכירה בפורום ב900 ש"ח (ועוד להרוויח קצת:wink: ).

זה לא תרד מכירה,

אבל ממש חבל לראות מישהו קונה רמקול 6*9 בכזה מחיר.

ZZR

פורסם

הדבר היחיד שחבל כאן הוא לראות אנשים כמוך בכלל מגיבים לת'רד כזה!

אם אתה לא מבין באיזה עניין עדיף שלא תגיב. אין לך כלל ניסיון לא עם הרמקול הללו ,לא עם יבוא ואפילו לא בסאונד שונה מימה שאתה מכיר(קומפוננט+סאב) לפי כל השטויות שאתה לא מפסיק להכתיב פה! אז למה אתה קופץ בכלל?

תראה את כל מה שרשמתי לך בפוסט הארוך ותלמד דבר או שתים לחיים.סיג לחוכמה שתיקה!

לגבי EBAY זה אפילו בדיחה שאתה מציג את זה כמדד להשוואה. אני יכול למצוא כל דבר ב EBAY באיזה מחיר שרק תבחר. אנחנו בארץ ולא בארה"ב אדון "מבין" חכמולוג שלא נדבר על EBAY ואין ספור ההונאות שמתרחשות שם,בו ניראה אותך ללא כל קשר למחיר. מיבא, משלם בפועל,מוסיף מישלוח מע"מ+מס ותלוי באיזה מוכר שנמצא 12 שעות טיסה מימך ועדיין בטוח שתקבל מוצר זהה ובמחיר שהוצהר. במקרה גם נפלת על מישהו שנוהג ליבא באופן קבוע תוך כדי הקפדה על כללים וחוקים קבועים ותנחש מה? ישנם סיכונים רבים ,זה לא כזה פשוט ולא כזה בטוח. ואם אין לך ניסיון בזה עדיף שלא תיגש לבצע את העיסקה כי הנפילות קשות ומגוונות.

אני נוהג לקרוא הרבה בפורומים של EBAY והינה.

רק בשביל לאמת איתך את העובדות בשטח. כך קישור לסוג אחד מבין רבים להונאה ב EBAY. שמוכרת היטב גם למנהלי האתר ומזהירים בפניה רישמית (אך לא ניתן לחסלה מסיבות מסויימות שאם תרצה נפרט) אם תבדוק טוב בתמיכה שלהם גם תגלה ספרות נרחבת בנושא:

http://cgi.ebay.com/Alpine-IVA-D310-with-IPOD-acc-Sirius-acc-Navigation_W0QQitemZ230013933011QQihZ013QQcategoryZ41375QQrdZ1QQcmdZViewItem

קצת הסבר: זאתי מערכת שמכירה בארץ 14K ש"ח ובחו"ל מכירה 1300$ ותראה שהיא נמכרת ב 250$ חדשה. הכל על פניו ניראה מעולה ואמין. מוכר בעל פידבקים חיוביים (קיימים גם כאלה עם אלפים חיובים)

אבל זאתי בעצם הונאה מסוג חטיפת חשבון. משתמש פורץ לחשבון מפרסם בשמו הודעת מכירה.

משתמש בכול הנתונים של הנפרץ ורק דרך התשולם משתנה שהפורץ יקבל את הכסף כמובן שאתה לא תקבל נעלים.המתוחכמים יותר נותנים מחירים הגיוניים יותר ופורצים לחשבונות בעלי כמות גדולה יותר של פידבקים. יש דרכים ברורות לזיהוי כזאתי הונאה ולא נכנס לזה אבל זאתי רק דוגמא שתבין שאפשר למצוא כל דבר בכול מחיר ב EBAY תלוי כמה אתה מכיר את המערכת כדי להימנע מסיכונים על מנת לקנות בא בביטחה. במקרה ספציפית,גם אני מחזיק במערכת כזאת למקרה שאתה חולק.

שוב פעם זהו לא פורום מכירה .אם כועב לך הלב ויש לך צרות עין תשאיר אותה לעצמך. המחיר אכן ירד בשוק ולכן גם אני התעדכני. יותר בסדר מימה שאני לגבי המכירה הזאת לא יכול להיות. תשאיר את הביקורות לעצמך וקצת לכבד את החברים בפורום לא יזיק לך!

נ.ב

כרגיל אתה אוהב לסלף את העובדות. אני חמוד שלי קניתי ב 2K לכן המחיר שהצעתי מהתחלה היה הוגן.

יום טוב

פורסם

אויי כמה שטויות אתה מדבר....אני לפני שנתיים וחצי יביאתי בעזרת חברת מישלוחים מארה"ב לארץ מגבר של רוקפורד 501X אשר ניקנה באייבי במחיר זנות והגיעה אלי תוך שבועיים אחרי שדיברתי בטלפון עם המוכר אשר נימצא יותר מ12 שעות טיסה והכול סוכם באנגלית...וכן אפשר לעשות היום הכול אפילו ליביא דברים מארה"ב דרך אייבי פשוט צריך לדעת איך לעשות את זה...

המגבר כבר בין שנתיים וחצי והוא עובד כמו סוס עבודה ואני מרוצה חבל"ז מימנו:-P

ידידי אני מנסה להבין את הראש שלך איך אתה שילמת על רמקולים אחוריים 2000שקלים??!! זה ביזבוז כסף הכי גדול שאפשר לעשות לדעתי:puzzled:

והמערכת של אלפיין נימכרת במכירה פומבית והצעות מתחילות ב250 דולר זה לא אומר שמערכת תימכר במחיר כזה...:idea:

פורסם

עוד חכמולוג..

תקרא שוב אולי כדאי שתשפר את הבנת הנקרא.

טענתי שכל דבר שתיבא מ EBAY הוא הונאה? לא!

טענתי בפרוש שיש להיזהר ולא כל מחיר שמפורסם על מוצר מסויים הוא אפשרות פוטנציאלית לקנייה.

וכן אני מיבא קצת בשביל להבין בנושא.

זה שיבאת פעם אחת והכל היה תקין לא מעיד על דבר! שתיבא עשרות ומאות פריטים ותכיר את השוק בארה"ב תדבר אחרת.

פורסם

שמע אולי כדי שתיצא מסרט האיימה שאתה נימצא בוא שכול הונאה ולא בטוח ליקנות בחול אלה עדיף ליקנות מורל אלייט בארץ...

גבר לפעמיים מי שלא מיסתכן לא מרוויח(מסרט הקולנוע-מתחת לאף) ומשלם 2000 שקל על רקולים אחוריים..

לפני שיבאתי את הדברים דיברתי עם אנשים שמביאים דברים ומכירים את שוק המכירות בארה"ב ואייבי וספקים רבים שם ניחשבים אמינים ביותר לכן אין שום סיבה ליפסול אותם..עובדה שקיימת חברת משלוחים מיוחדת שעובדת עם אתרים כמו אייבי וכו' כי אם השוק לא היה כול כך מוצלח ישראלים לא היו מעוניינים בו לכן חברות המישלוחים היו עוברות למשהוא אחר לא ככה?

פשוט לא הרבה אנשים עושים את זה כאן בפורום בגלל שרבם לא יודעים עלה אופצית המישלוח לארץ ועבודה עם הספק בחו"ל..

פורסם

טוב אני מרגיש שאני מדבר לקיר או לילד.

מה לא הבנת מי זה שאני מיבא וכן עושה ונהנה מהיתרונות של זה מתי שצריך ונכון.

לפעמים זה משתלם לפעמים לא! לפעמים יש הונאה ולפעמים לא!

מי שאין לא ניסיון בזה עדיף שלא יבצע את זה כי בקלות כמו שציינתי בדוגמא למעלה..ניתן ליפול...

אולי באמת כדאי שתמשיך להזמין שם על עיוור עד שפעם אחת תיפול ותבין שיש הונאות בעולם תמים.

ושוב אני טיפה מכיר וכמות ההזמנות שלי מחו"ל היא עצומה. ואני בכלל לא מדבר על מערכות לרכב.

לגבי המחיר הוא ירד ושוב פעם נחזור על אותם הדברים כמו תקליט שבור. בזמן שהם ניקנו 2K היה מחיר טוב מאוד.

פורסם

שמע בנתיים לא ראיתי מישהוא שעבדו עליו באייבי אבל אתה צודק שיש דברים שקוראים אבל לא בהגזמת התיאור שלך...

אני לא רוצה להיות ילד קטן אבל אני רואה מישהוא שעבדו עליו בארץ :?

פורסם

אני מכיר ולא חסרים אנשים. שהגיע להם פריט לא חדש או לא כפי שצויין(לא תקין או משהו אחר)..לפעמים הנפילות קטנות ולא מורגשות ולפעמים זה נגמר אחרת..סטיסטית אם הזמנת 5 פריטים מ EBAY (שאני בטוח שגם לזה לא הגעת) הסיכוי שתיפול קטן יותר ממישהו שמזמין 100 פריטים. ואצלי זה כבר עבר את ה 100 אז האמן לי שחוויתי נפילה כבר בעבר ולמדתי לעתיד.

נקודה נוספת. טענת שזה לא כזה נפוץ ההונאות, לא? אז בו תראה איך כל זה קישקוש.

כנס ל EBAY ותעשה חיפוש IVA-D310

תנחש מה? 75% מהתוצאות שיצאו למערכות שמוגדרות חדשות באריזה תהיה הונאה מיסוג חטיפת משתמש. איך אני יודע? בדיקה ראשונית למכירות פוטנציאליות כהונאה מחירם יהיה פחות מ 800$ ואימיל שונה ינתן בגוף ההודעה ליצירת קשר. בנוסף סוג התשלום יהיה העברה בנקאית או Western Union (לאחר שתצור קשר באי מייל)שידועה כחברה להעברת מזומן ללא הגנת צרכן.

זה לא נדיר זה נהוג עכשיו אצל כל פרטי האלק' היקרים כי אין ל EBAY בקרה על סוג זה של הונאה.

חוץ מי זה ששוב פעם אנחנו סוטים מהנושא ומביאים את הת'רד הזה למה שהוא לא!

העניין היה שאנחנו בארץ ולא בחו"ל ולכן אין מקום להשוואה לחו"ל. מי שהולך על דרך היבוא שיבושם לו.

אני מבחינתי היתי יותר מהוגן וזה מה שחשוב לי.

יש לך מה לחדש על הרמקולים מבחינה מקצועית? אם לא זה מיותר הדיון הזה..

פורסם

שלום לכולם

לידיעתכם זה אותו dj-uri

ששפך הרבה זבל על שמעון מ - soundstorm

חומר למחשבה

HU: ADDZEST DRX9255, AMP: AUDISON VRX 250.2EX

AMP:Helix HXA-1000 QX ,FRONT: Custom made Morel Renaissance WR-W6,Custom made Morel Renaissance CR-101,SUB: ID MAX12

פורסם
שלום לכולם

לידיעתכם זה אותו dj-uri

ששפך הרבה זבל על שמעון מ - soundstorm

חומר למחשבה

איזה כיף לראות מפעם לפעם חברים של שימעון מבצבצים כך מעל לפני השטח בתור משתמשים חדשים המחפשים כל דרך להחפיש אותי או לסרוגים לשבח את "המסטר", פשוט ילדותי ולא רציני (לא היתי רוצה לשתף את כולם כמו מה זה נראה) ,ולכם היח"צנים (עובדים/שימעון) חוות הדעת שנתתי בזמנו היתה עניינית היות ואינני קשור לאף בעל עסק ,תלמדו לקבל ביקורת. זה רק מוריד מערכו של העסק פוסטים מסוג זה .

אבקש את ההתיחסות הנהלת הפורום לפוסט זה. היות וזה לא פעם ראשונה שאנשי שימעון מסתובבים בפורום אך ורק במטרה ליחצ"ן ועל מנת לחפיש כל אחד אחר שטוען מנגד.מעבר לכח שההודעות האלו הם ברמת האישית וזה לא במקום!

בתודה

פורסם

הדבר היחיד שחבל כאן הוא לראות אנשים כמוך בכלל מגיבים לת'רד כזה!

.... יותר בסדר מימה שאני לגבי המכירה הזאת לא יכול להיות. תשאיר את הביקורות לעצמך וקצת לכבד את החברים בפורום לא יזיק לך!

נ.ב

כרגיל אתה אוהב לסלף את העובדות. אני את שלי קניתי ב 2K ,

לכן המחיר שהצעתי מהתחלה היה הוגן.

יום טוב

למה אתה נעלב מביקורת?

אין לי מטרה לפגוע, רשמתי את זה בתחילת הת'רד.

אני מצטער מראש אם מישהו נפגע, אבל זה לא אישי.

אני מבין את הרצון שלך למכור את המשקולת הזו שיושבת לך בבית.

עשית טעות, רכשת רמקול במחיר מטורף .

ועכשיו מצאת מישהו שיציל אותך מהטעות הזו.

לדעתי זו עסקה גרועה,

בשביל לקבל באס מרמקול, אפשר לקנות JBL של 70 ואט רמס ,

cs369 במחיר של 340 ש"ח.

נ.ב.

כדאי שתפרסם באי-בי ,

לא חושב שיש בפורום מישהו מספיק טיפש, כדי לרכוש את זה .

בידידות , מידן.

ו

ZZR

פורסם
שמע בנתיים לא ראיתי מישהוא שעבדו עליו באייבי אבל אתה צודק שיש דברים שקוראים אבל לא בהגזמת התיאור שלך...

אני לא רוצה להיות ילד קטן אבל אני רואה מישהוא שעבדו עליו בארץ :?

אתה טועה, ישנם הרבה הונאות באיביי.

אני אישית נתקלתי בשלושה מקרים בהם פעלתי יחד עם יחידת הבטחון של איביי.

על אחד זה היה אקולייזר גרפי, שאחרי שהמוכר קיבל את הכסף הוא לא הסכים לשלוח לישראל, למרות שזה היה מלווה גם עם שיחות טלפון ואימיילים.

ובסוף איימתי עליו דרך הבטחון של איביי וגבו ממנו את הכסף חזרה דרך החשבון של פייפאל שלו והעיפו אותו מאיביי.

השני היה חכמולוג שניסה למכור לי מכשיר DVD של אלפיין במחיר נמוך יחסית, ואחרי קבלת התשלום הוא פשוט נעלם, ושוב בעזרת יחידת הבטחון של איביי החזירו לי את הכסף דרך הביטוח של פייפאל.

המקרה השלישי היה רכישה מחנות מאוד גדולה באיביי בשם INDOAUDIO שרכשתי מהם 2 מגברים של היפוניקס BX1205D, שמשום מה לא התייחסו אליי כללל ולקח להם חודש וחצי להוציא את המשלוח וזה אחרי עשרה ויותר טלפונים, ולבסוף אפילו אחרי חודש וחצי המשלוח היה משלוח אווירי רגיל ולא אקספרס כפי ששילמתי מראש.

וההבדל היה כ100 דולר, וזה היה אז מעל 460 ש"ח וזה ידידי לא בא ברגל.

ולבסוף הפיצוי שלהם היה זיכויי כספי בחנות שלהם ורחשתי איתו עוד סאב SPL של אודיובאן, שהגיע עם דאסט-קאפ לא מודבק כמו שצריך, והמוביל הפנימי של גליל הסליל היה עקום.

מיותר לציין שכבר לא טרחתי יותר מידי ומיד הרמתי טלפון,איומים על תביעות וכו', ולבסוף שימוש שוב בביטוח של פייפאל.

, אבל זה אני ולא כל אחד מכיר את רשת הבטחון של איביי ואת כל הפרוצדורה והבירוקרטיה שלהם.

אתה יודע מה? אני אוסיף עוד מקרה ואחד מעצבן.

שהזמתי מאיזה מוכר שיחסית ותיק באיביי(משנת 2001), עם פידבק של כמה מאות ב100 אחוז.

סה"כ מוכר אמין ואין שום בעיה.

הזמנתי את הפריט,(מגבר לצורך העניין).

שילמתי על משלוח אקספרס(עם חתימה- מסירה ביד).

מכיוון שמדובר על רכיב עדין, ויקר.

קיבלתי את המגבר לאחר חודשיים וחצי , אחרי שעבר משלוח של דואר ים.

הוא ארוז בפנים בצורה נוראית, וכל הפינות של המגבר היו דפוקות מכל הכיוונים,הטרמינל חיבורים של הכבלי רמקולים היה שבור, והפיוזים נשברו שהם תקועים בתוך בית הפיוז.

אחרי שקיבלתי את המגבר רציתי להתלונן למוכר והוא פשוט נעלם מאיביי, כבר לא היה רשום יותר, עשה את המכה שלו עליי ועל עוד כמה והלך.

תבין, אילו רק כמה מקרים בודדים, ויש לי עוד סיפורים מעצבנים, כמו רכיבים שהוגדרו כחדשים והסתבר לאחר הרכישה שהם ריפבריש, או אחרי שהם הגיעו לארץ.

יש גם כאלו שלא הגיעו לארץ בכלל וביטלתי את הרכישה באותו רגע הקנייה.

בקיצור לא הכל ורוד, וככל שאתה מתעסק עם זה יותר אתה מגלה יותר ויותר את הדרע'ק שיש בעניין.

אבל לבוא ולהגיד שאין הונאות באיביי זה בדיוק כמו להגיד שאין עשן בלי אש.

ניר

under construction..

• תוכן חדש...