Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קנייהRockford Fosgate Power T1693C "6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם השלישית אני פתחתי את השאלה ועדדין אף אחד לא ענה לי איך אתם קופצים נושא מתוך השאלה שלי בבקשה להתייחס וזה לא משנה מאיפה אני קונה את הרמקול הזה אני רוצה לדעת קצת חוות דעת מקצועית על הרמקול ובמקום זה אתם בווכיח על איי ביי איזה מין פורום זה חשבתי שהוא אמור לעזור

ובמקום זה אני כבר קורא שלושה עמודים כמעט על איי ביי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה אתה נעלב מביקורת?

אין לי מטרה לפגוע, רשמתי את זה בתחילת הת'רד.

אני מבין את הרצון שלך למכור את המשקולת הזו שיושבת לך בבית.

עשית טעות, רכשת רמקול במחיר מטורף .

ועכשיו מצאת מישהו שיציל אותך מהטעות הזו.

לדעתי זו עסקה גרועה,

בשביל לקבל באס מרמקול, אפשר לקנות JBL של 70 ואט רמס ,

cs369 במחיר של 340 ש"ח.

נ.ב.

כדאי שתפרסם באי-בי ,

לא חושב שיש בפורום מישהו מספיק טיפש, כדי לרכוש את זה .

בידידות , מידן.

ו

א. לא דיי בלהצהיר שהדברים הם בידידות ועל פניו לזרוע שרשרת של סילופי עובדות ודברים פוגעים. אם היתה נמנע לא היתי אפילו נכנס לת'רד הזה האמן לי.

ב. עוד עובדה רכשתי את הרמקול ולא בטעות. הסיבה היחידה למכירה הינה עקב אי התאמה של הרמקול למגש האחורי של פורד פוקוס 4 דלתות 05 שלי. מה לא ניסיתי אצל SOUNDSTORM בזמנו להתקין אותם ופשוט לא הצלחנו. בסוף התעצבנתי והשקעתי במערכת "קצת" יותר מורכבת.

שיש לה אופי שונה ולכן גם הצפיה השתנת. אבל מלכתחילה לא היתה לי כוונה ללכת על מערכת HI-END. למרות שגם הרכיבים הקודמים לא היו מביישים אף אחד.

ג.בקשר לאם העסקה גרוע או לא זאת זכותך לחשוב אבל שוב פעם זה לא נושא הת'רד. הנושא הוא ביקורת ספציפית על הרמקולים הספציפים האלו. אני יודע שיש וויכוח 6X9 מסורתי אבל בו ננסה להתעלות עליו לרגע גם כדי לכבד מי שלא מעונייין בסאב ורוצה משהו HI END בתחום ה 6X9 אל תשכח שגם אני כמו משה היתי אמור להיות היום עם 6X9 מאחורה ללא סאב אז אני אומר את הדברים מנקודת הבנה. ואם SONDSTORM ושות' יצאו יום אחד מהסרט של העלבות האישיות בנינו אז אולי גם תצליח להבין ממנו כמה היתי מאוכזב שאותם 6X9 לא הותקנו בסופו של דבר.האמן לי שלא היתי סס להוציא כמה עשרות אלפי שקלים על שידרוג.

שיהיה לנו בכיף ובו ננסה לענות על נושא פותח.הת'רד.

• תוכן חדש...