Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דוטק שקניתי אותו לפני כחצי שנה ואז פעל על מגבר JBL GTO4000 שנתן לו50RMS ואז על ההתחלה אחד הטויטרים היה כניראה פגום והבעיה שלו היתה שלאחר כמה שניות בווליום קצת גבוה הוא מתחיל להתחמם ומשמיע עיוותים ולאח מכן מתנתק ולא עובד ולאחר זמן מה שהוא לא עובד ומתקרר הוא חוזר לעבוד ושוב אותו דבר, הטויטר הוחלף לי והכל עבד יפה ללא בעיות.

במשך הזמן המגבר הוחלף למגבר של היפוניקס שנתן לו 55RMS וכרגע המגבר השדרג לJBL180.2 שנותן לו 90RMS ושוב אותה בעיה חזרה ושוב אותו טויטר שהוחלף עושה בעיות והשני בסדר גמור, יש לצין שהחלפתי בין שני הטויטרים והבעיה היא רק באותו הטיוטר מה שמעיד שזה לא בקרוס ומה שלא מובן לי זה שאיך עד עכשיו הטויטר עבד טוב ועכשיו שהחלפתי מגבר אומנם ליותר חזק אבל רק הטויטר הזה עושה בעיות והשני בסדר...?

פורסם

כידוע...

אם אתה לא זוכר בעבר היה דיבורים רבים על הסטים של מורל שיש להם פגם בטיוויטר ובמיוחד בדוטק

זה התחיל מזה שבחנות מוכרת מכרו סט של דוטק אם טוויטר מדגם של החברה פשוט יותר...

(אני החלפתי פעמיים את אותו הטוויטר בחברה של מורל ברחובות)

אך לעיניין למורל מדגם הדוטק ישנה בעיה בטוייטר וגם לי היה את זה בעבר ...

הוא עבד יפה שבוע שבועיים ולאחר מכן התחיל לעבוד בקטעים כלומר הסליל היה מתחמם או בעיה אם המגעים שלו....

הקיצר הסט חייב שדרוג לטוויטר..

פורסם

ברוכים הבאים ל MT11 וורלד אוף פרובלמס!. :splat:

טויטר גרוע , נשרף בקלות, לעשרות אנשים כאן בפורום. דווקא בשילוב עם מגבר GTO75.4 של JBL .

אני ממליץ להיפתר מהם ולשדרג לMT22.

בברכה.

פורסם
במקרה הימני ?
LOLמממ..תלוי במצב רוח-פעם שמאלי אבל אז הימני מקבל קריזה ו...למה עכשיו תגידו שזה מחלה אבל בצד ימין..אין קשר ישיר בין הצדדים.

זה לא שבצד ימין מותקן טויטר עם סלילים של חלודה ובצד שמאל 24קראט..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חח סתם קטע שקלטנו אני וחבר שלי

יש לי מושג, ואני יודע שזה פאקינג לא קשור לכלום

התערבתי עם חבר שזה הימני, סתם ככה בשביל הקטע.

פורסם

אולי תעשו "דביק" על mt-11 ?

אין אחד כאן שלא שרף/פיחם/הרס/התנתק לו מוליך/ הפעיל אחריות .

והקטע החזק, ממשיכים לרכוש את הטויטר הדפוק הזה.

ZZR

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכן לתרום לך טוויטר אחד ,השני שלי נשרף לי גם :].

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

יש לי MT11 כבר כמה חודשים ברכב והוא פועל בלי שום בעייה, ואפילו הוא היה מחובר בבי-אמפינג בלי שום קרוס או קבל שיגן עליו.

מה זה אומר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שקנית שני טוויטרים משני סטים שונים?

מזל שלא נפלת על הצד השני :) [שניהם מקולקלים:D]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
חח ראסמי גם לחבר שלי נשרף הימני..

אל תיקח את זה אישית - אני מצוטט אותך רק להדגיש חלק קטן מהכמות

הגדולה של השטויות שאנשים רושמים כאן... :roll:

אנשים נסחפים כאן בטירוף עם הדבקת הסטיגמה שה MT11 נשרפים או הולכים

לעולמם בצורה כזו או אחרת...

יש לי דוטק כבר זמן רב (מעל לשנה) עם הגברה בריאה ועוד לא יצא לי "לשרוף את הטוויטר הימני"...

או את השמאלי...

לא שאני מתכוון גם לשבח את חברת מורל, כן?

אלא רק להראות לכם שיש גם כאלו שניהנים מהסט הזה והטוויטרים האלו.

• תוכן חדש...