Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שלי האם זה שימושי לשים טויטר/זוג טויטרים ביחד באמצע של הדשבורד?

מה היתרונות/חסרונות של הדבר? באיזה מקרים זה שימושי?

יש לי MT22 בקורות (פולו 2006) ונשארו לי TW1 של פולס ללא שימוש, מה אני יכול לעשות איתם ברכב שלי? יש לי גם מקום בדלתות אחוריות למטה לרמקולים.

או שאני סתם משתגע ולא יודע מה כבר לשנות/להוסיף :loco: ?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם
שאלה שלי האם זה שימושי לשים טויטר/זוג טויטרים ביחד באמצע של הדשבורד?

מה היתרונות/חסרונות של הדבר? באיזה מקרים זה שימושי?

יש לי MT22 בקורות (פולו 2006) ונשארו לי TW1 של פולס ללא שימוש, מה אני יכול לעשות איתם ברכב שלי? יש לי גם מקום בדלתות אחוריות למטה לרמקולים.

או שאני סתם משתגע ולא יודע מה כבר לשנות/להוסיף :loco: ?

תודה מראש לכל העונים.

ענית לעצמך על השאלה...

שאלה אליך:

בבית במערכת הקולנוע הביתי שלך היית שם במקום רמקול סנטר בריא,

שמורכב אגב משני מידים, שני טוויטרים (או אחד) ומחליפו עם זוג טוויטרים?

ו - האם יש לך בכלל מעבד ברכב (פרוססור) של 5.1 שמאפשר לך בכלל

חיבור של אלמנט נוסף ויוסיף עוד מימד?

פורסם

במקרה הזה תקף המשפט כל המוסיף גורע.

הם לא יתנו לך שום תועלת וסתם בלאגן לחבר אותם ולקבע אותם כמו שצריך.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לא נכון לגמרי

טוויטר של TW1 מתחיל לנגן מ2 קילו - למקם אותו באמצע הדש ולתת לו לנגן חלש חלש כשהוא מתחיל מ2 קילו עדיין ימשוך את הקול של הזמר למרכז הרכב ויעזור לתחושה של המירכוז של הזמר.

אין דבר יותר טוב מרמקול סנטר ליצירת מירכוז של צליל. רמקול סנטר מקצועי או שילוב של מידריינג' או מיד באס עם טוויטר יאפשר תוצאות יותר טובות כי גם יהיה אפשר להגביר את הרמקול הזה קצת יותר - אבל במקרה כזה גם רצוי מערכת שיודעת להפריד ערוצים בצורה נכונה - כלומר DTS או פרו לוג'יק וכל שיטת חלוקה 5.1 ומעלה אחרת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...