Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי את המגבר הזה בבית והוא במצב טוב רק שאני לא יודע עליו כלום

ניסיתי לפי המספר דגם שלו בפיוניר אבל לא מצאתי האומנם הוא קצת ישן אבל מקווה

שמישהוא פה יוכל לעזור... הנה התמונות... אני מעוניין למכור אותו פשוט לכן אני רוצה פרטים עליו...

אלו הפרטים שכתובים מאחורה בשבילי זה סינית עזרתכם תודה

שחר

norm_3DACAA3FE3164CAFB10BDDE9E74CFE74.JPG

פורסם

שוב שמתי את זה כדאי לדעת מה אפשר לגלות עליו? אם אני רוצה להריץ עליו

סאב *סאב 800 וואט של PIONEER הוא יצליח?

שחר

פורסם

איפה ראית את זה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על המדבקה רשום 200X2 MAX או 400X1 MAX

מתחת לשתי אלו רשום 100X2 בלי נתון MAX והכי הגיוני שזה נתון הRMS כי גם מצויין שם אחוז העיוות והתדרים.

פורסם

בהנחה שזה נכון - לא רשומה ההתנגדות שההספק נמדד בה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מניח שההספקים מתייחסים להתנגדות הכי נמוכה שהמגבר יודע לעבוד בה= 2 אוהם.(ככה זה היה נהוג אז וגם היום).

כלומר 50 וואט RMS ב2 אוהם.

100 וואט RMS ב4 אוהם.

200 וואט RMS בגישור (אני מהמר על 4 אוהם מונו בלבד).

סה"כ מגבר פשוט, רק שים לב לכיוונים כי הINPUT SENSETIVITY שלו הוא 0.2-2V, כלומר עם מכשיר שמוציא 2V ומעלה צריך להזהר עם כייונים.

under construction..

פורסם

התבלבלת...

100 ב 2 אוהם, 50 ב 4 אוהם.

איתמר.

פורסם
התבלבלת...

100 ב 2 אוהם, 50 ב 4 אוהם.

איתמר.

לא כתוב בכמה אוהם, והכי הגיוני שנתון המקסימום מתקבל בהתנגדות מינימלית של 2 אוהם, מה שמשאיר אותנו עם נתון של 4 אוהם

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...