Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני רוצה עוד כמה זוגות.

דבר רשאון לא אמרתי שזה בישבילי. דבר שני MT 22 לא מתאים להתקנה על הדש בורד כי כך ביכלל לא ישמוע אותו.

דבר שלישי כנרא אם אני שואל אז או שאני שואל את זה בישביל מישהוא או שאני יחליף את הMT 22 האגדי. שכולם חושבים שהוא פלא אבל זה לא כך.

בקיצור מה השאלה שלך?

תרגם לי מילה "חסר"!

פורסם

חסר-זה כש חסר משהו או מישהו. MT 22 לא חסר לי כי יש לי אותו אבל אם אני שואל אז כנרא אני צריך משהו אחר ולא את הMT22. לא סתם רשמתי "טוויטר שיהיה מכוון לשמשה הקדמית" לא חושב שאני אשמע טוב את הMT22 מכוון לשמשה אז בגלל זה אני שואל.

פורסם

שוב, יש למילה עוד משמעות.

הכוונה היא לדוגמא, אם רכב לא מספק אותך מבחינת התנהגות, אז אומרים שחסר לך משהו בהתנהגות של הרכב.

אתה יכול לקבל את השאלה שלו גם כ: "מה לא מספק אותך בMT22?".

הכוונה לא הייתה שהוא חסר מבחינת קיום.

פורסם

רומן, חשבתי זה בשבילך.

ומכיוון שלפי החתימה יש לך את המורל הנ"ל שאלתי מה לא טוב לך בהם.

אולי הם עדינים מדי, אולי לא מתאימים לסגנון של המוזיקה שלך.

אגב, אצלי הmt2 (הדגם שלפני הmt22) יושבים על הדשבורד

פורסם
חסר-זה כש חסר משהו או מישהו. MT 22 לא חסר לי כי יש לי אותו אבל אם אני שואל אז כנרא אני צריך משהו אחר ולא את הMT22. לא סתם רשמתי "טוויטר שיהיה מכוון לשמשה הקדמית" לא חושב שאני אשמע טוב את הMT22 מכוון לשמשה אז בגלל זה אני שואל.

1. אז אולי תשמע אותו מכוון לשמשה הקדמית?

2.למה בכלל אתה מחפש טוויטר שיופנה לשמשה?, עדיף מצב של מופנה בזווית אלייך .

under construction..

פורסם

אצל אחי בקנגו, יש מקום ל4 אינטש על הדש, ושם נמצאים הMT22 וזה נשמע מעולה...אין בכלל בעיה.

והאמת זה לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה וזה נשמע טוב.

פרט לכך, תשמע את המערכת של רועי (R8082) ביום שבת, אצלו בטויוטה RUNX זה במקום המקורי ליד המראה וזה נשמע מעולה.

under construction..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה עניינים ? מצתה משהו?

אני שמתי MT-22 בדשבורד של קסנטיה ושיחקתי עם כיוונים. לא יצא כלום מזה, ולא בגלל הטוויטר, אלא בגלל שמשה הקרובה.

בדשבורד MT-22 נשמע חד מדי ולא אמיתי. על הקורות הוא נשמע הרבה יותר טוב.

שאלה היא אם MT-22 חד מדי וכמעת צורם אז איזה טוויטר יהיה טוב?

פורסם

על אף שזה מקובל, אין שום הגיון בהתקנת טוויטרים כלפי השמשה. הרעיון שעומד מאחורי זה הוא להתשמש בהחזר של הצליל מהשמשה. בפועל מה שקורה הוא שחלק מגלי הקול חוזרים לטוויטר ועלולים לגרום לו נזק פיזי (נדיר מאוד), חלק עוברים את השמשה והחלק שכן מגיע לאוזניים מגיע לא מפוקס ודי מפוזר.

טוויטרים זה אולי סוג הרמקולים היחיד שישמע תמיד הכי טוב "און אקסיס" או לפחות קרוב לזה (ובבקשה לא לפתוח ת'רד של 70 עמודים בנושא הזה).

בכל מקרה רומן, הסופרימו הם בחירה מעולה. מה גם שנראה לי שהם יכנסו בדיוק במיקום המקורי. אם הם גדולים מדי יש את הסופרימו פיקולו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...