Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

קניתי הונדה סיויוק 98 לפני יומיים ואני רוצה להתקין בה אזעקה.יש למישהו המלצות לאזעקה בסביבות 800 ש"ח?

אני צריך שהאזעקה תסגור את החלונות ושיהיה נעילה מרכזית.

בתודה

ש.

פורסם

עכשיו אמרתה

אזעקה, מרים חלונות, ונעילה מרכזית

אם אתה מתכוון לאזעקה שמתחברת לכל זה אז אפשר למצוא את הביפר MVP של רב בריח במחיר הזה לא כולל התקנה.

פורסם

כל עזקה חדשה יש לה חיבור לנעילה מרכזית השאלה זה באיזה לוגיקת מינוס/מינוס פלוס/מינוס.... היא עובדת (גם פה אפשר להסתדר). בקשר לסגירת חלונות זה יותר מורכב כיוון שאתה חייב מנגנון מיוחד של הונדה שעובד על מתחים נמוכים(כרוב מכוניות חדשות) שעלותו אם אני לא טועה כ150-200 ש"ח ורק אז אתה יכול לחבר את העזקה למרים חלונות(אני לא ממש ממליץ על זה).

המלצה שלי זה MUL-T-LOCK דו צדדית (עובדת בשיטת RF) הכוללת את כל הדרישות עם חיישן MICROWAVE ו SHOCKSENSOR,ועוד המון שטויות מסביב ועלותה בשוק מאוד יקר אבל אני יכול להשיג לך כמעת בחצי מחיר שוק (לא כולל התקנה)

צור איתי קשר בהודע פרטית

DROZD

פורסם
היי לכולם

קניתי הונדה סיויוק 98 לפני יומיים ואני רוצה להתקין בה אזעקה.יש למישהו המלצות לאזעקה בסביבות 800 ש"ח?

אני צריך שהאזעקה תסגור את החלונות ושיהיה נעילה מרכזית.

בתודה

ש.

תגיד לי מה אתה מסטלבת על כל הפורום?

תסתכל כמה תגובות והמלצות קיבלת פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126284

אתה חורג מנהלי הפורום,צפה פגיעה!!!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...