Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יש ניסיון עם האמינות של הרדיו דיסקים מהסדרה הנמוכה 3XX

תודה?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

יש לי קלריון 646 לא הרבה זמן אבל גם אני חקרתי הרבה עליהם והבנתי שהם אחת החברות המובילות בשוק למערכות לרכב...זו חברה יפנית(שכבר מצלצל אמינות) שמייצרת אך ורק מערכות לרכב כבר 40 שנה(שוב מצלצל אמינות) רוב כלי השייט רכבות מטוסים וכו' משתמשים בקלריון..

בקיצור אחת החברות האמינות והטובות שיש! דרך אגב בארץ היא נמכרת בפחות מחו"ל ((אין לי מושג למה)ארה"ב ומדינות באירופה למניהם) והיא לא ברמה של פיונר סוני וקנווד....היא הרבה מעל!!

פורסם

נ.ב הסידרה שאתה מחפש היא גם נגד גנבים כי היא נראת כמו סתם רדיו דיסק וזאת חברה שלא הרבה מכירים בארץ..וגנבים "שמבינים" מחפשים רק פיונר קנווד וכו'...

פורסם

קלריון דגם 356 שהוא מהסדרות הפשוטות שלהם ועולה בסביבות ה 800 ש"ח הוא פשוט מכשיר מעולה

עם איכות צליל שפשוט חבל על הזמן , מכשיר אמין מאוד מגיע גם עם שלט עם זה מעניין אותך ו 3 שנים אחריות , פשוט אין מילים .....

פורסם

כל הקלריונים מעולים.

לגבי גנבה לי גנבו אחד .

סדרת ה 3XX שזה 346,356,366 שזה אותו מכשיר בשנים שונות הם מכשירים נהדרים

את 3 הדגמים נתתי לחברים טובים וכולם מודים לי עד היום בכל פעם .

מומלץ בחום.

בברכה, קורווין.

נ.ב.

בעלים גאה של DXZ925 של קלריון.

• תוכן חדש...