Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DEHP7750MP VS DEHP6850 פיוניר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כמעט שום מכשיר רדיו דיסק איכותי שוקרה די וי די במחיר שקרוב לזה.

היחידי שיש וזה חברה סינית זה פרימייר ולא פיוניר פרמייר להם יש רדיו דיסקים שקוראים די וי די .

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לשניהם אין RDS שניהם אמריקאים ולא אירופיים ההבדל בינהם חוץ מהטיונר הוא העיצוב אם תשים לב מקרוב, וזה שב-6850 יש פאנל נופל חשמלי וב-7750 יש פאנל נופל גרביטציוני.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

מכשיר ארופיאי מותאם לרדיו בארץ והוא מזהה את שמות התחנות ויודע לקפוץ לתחנו חלופית אם הקליטה יורדת, וגם יש לו קפיצות של מיאית הרץ לדוגמא אתה יכול לכוון בו את התחנה 88.01 אם אתה רוצה ובמכשיר אמריקאי לא תראה את שם התחנה (GALGALAZ לדוגמא) והמכשיר קופץ בחצי עשירית כל פעם לדוגמא 88.1 התחנה הבאה היא 88.15 אין משהו באמצע.

אגב לשאלה של הDVD לנזר זו חברה אמריקאית טובה, אבל היא גם מייצרת לין מוצרים ברמה הכי בסיסית ואני חושב שהדיוידי הזה הוא מהסדרה הכי ירודה שלה. אבל עדיין יעבוד טוב... אל תשכח שאתה צריך גם מסך וכו'.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

לגבי שמות של תחנה , זה קיים במכשירים עם RDS !

כל מכשיר אחר שאין לו RDS לא מזהה ולא רושם שם של תחנת רדיו

:shock2::snipersmi
פורסם

טוב.....תודה על התגובות!

הרעיון של ה די וי די היה שיכנסו לי הרבה שירים MP3 בדיסק אחד.

אבל ניראה לי עדיף לי לקנות מכשיר רדיו דיסק איכותי..מאשר די וי די בינוני.

ההחלטה היא על-DEHP6850 ניראה לי נותן תמורה הכי גדולה לכסף!

תקנו אותי אם אני טועה!?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

רק דבר אחד לא הבנתי...

הוא יקלוט לי תחנות ברדיו ישראלי?

גלגלצ 103 וכ"ו

לא מענין אותי אם הוא רושם ת'שם או לא. העיקר שיקלוט!

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

בחירה נבונה.

אתה לא תצטער, ואני מדבר בתור אחד שיש לו את המכשיר הזה - בטווח מחירים הזה לא קיים מכשיר יותר טוב בשוק.

• תוכן חדש...