Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי את המגבר והקומפוננט (פולס 6.5) לא נכנס כי החור שם זה 5.25. שמנו רמקול 5 ורבע על הפלסטיק של הרמקול (לא על הפח, כמה הגבהה עוד אני צריך בשביל שה6.5 יכנס ולא יפריע לחלון?

יעני כמה ס"מ של טבעת עץ/פלסטיק אני צריך? ואם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג טבעות עץ כאלה בזול כי ראיתי ב120 באוטו דיפו שזה יקר אש.

תודה.

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

צריך הגבהה אחת של ס"מ אחד והרמקול ייכנס, תתקין אותו על הפח.

כמו כן אתה יכול להכניס גם קומפוננט בדלתות מאחורה = יש מקום בדיוק בלי שום הגבהה,מאחורה זה לא מפריע לחלון היות והוא לא יורד עד הסוף,חיצונית אתה לא רואה אך אם תוציא את הדיפון של הדלת ,יש שם עיגול מקווקיו בדיוק בגודל 6.5 אינץ, שמחכה שישלפו אותו החוצה ....:)

פורסם

תראה יש לי כרגע זוג 6X9 סבירים של איזה חברה בשם DHD שומעים בהם טוב. כרגע הם מוגברים ע"י המגבר ואני מעוניין שהמגבר יהיה על הקומפוננטים.

יש לי 2 רמקולים 5 ורבע מקדימה עם טוייטרים אז אם אני אשים את המורל בדלתות מאחורה איזה אפקט זה יתן לי? לא עדיף שאני אעיף את מה שיש מקדימה (למרות ששומעים סביר זה עלה לי 100 שקל אז זה מצביע על מה זה באמת) ושים שם את הקומפוננטים?

ומה זאת אומרת להתקין על הפח? מתחת לפלסטיק שיש מעל? כי עכשיו הגריל של הרמקולים מקדימה יושב על הפלסטיק (העפנו את הגריל מהפלסטיק שהיה המקורי). אתה יכול בבקשה להסביר איך זה הולך?

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

מתחת לפלסטיק שיש מעל.

תוציא את הדיפון כולו, שים הגבהה אחת,תתפוס את הרמקול, ותחזיר את הדיפון עליו.

מקדימה שים את ה 6.5 עם מגבר, הבעייה היא שהאחוריים יהרסו לך את כל הסאונד.

פורסם

את האחוריים אני אחליף בבוא הזמן. ההגבהה של ה1 ס"מ לא תיצור בעיות בלהחזיר את הדיפון הזה עליו? ואת הרמקול לשים עם הגריל או בלי?

ו100 אחוז שאין בעיה לסגור את החלון עם הגבהה כזאת?

פורסם

האמת, לי יש דיפונים שונים לגמריי משל סובארו DL סטנדרטית , אצלי זה יושב ישירות על הדיפון עם הגבהה, ואין את הפלסטיק(תא) לכל האורך של הדלת.

ב DL סטנדרטית, ניתן לשים הן על הפלסטיק(תא ארוך) והן מתחתיו, אם אתה שם מתחתיו,לא צריך את הרשת שלו, אם אתה שם על הפלסטיק, צריך את הרשת שלו , נתון לשיקולך, בשני המקרים זה מאוד פשוט להתקין אותם,הכל מתפרק וחוזר כמו לגו בקלי קלות.

פורסם

טוב תודה.

ד"א כמה טבעות הגבהה כאלה אומורות לעלות?

נגיד הטבעות+התקנה של הקומפוננטים והחיבור למגבר

?

פורסם

תגידו אם אני מתקין את המורל על הדיפון עצמו הוא לא יהיה בסדר? אני מתכוון לזה שהדיפון עצמו הוא כבר הגבהה בפני עצמה..

פורסם

תכין טבעת מ MDF או כל עץ אחר בעובי 2 ס"מ וסגור עניין. נגר לא יקח יותר מכמה עשרות שקלים בודדים לעבודה של חמש דקות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...