Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא אני מתכנן מערכת לאוטו שלי פיגו 206

יש לי קומפקט של מטריקס ורמקולים קידמיים של החברה...

עכשיו לעת עתה מפאת חוסר תקציב אני נאלץ לקנות רמקולים אחוריים מגבר וסאב לפחות לתקופה הקרובה כן?...

אז ככה עשיתי סקר שוק עברתי הרבה חנויות ובסופו של דבר נכנסתי לחנות גריז מערכות בראשל"צ אפשר להגיד שהם אחת החברות שמובילות לפחות בראשון...

קיבלתי הצעה סאבוופר של קיקר 9 אינץ

מגבר של בלנקפוט 800 וואט

ורמקולים 6X9 קנווד 400 וואט

מחיר בסה"כ - 2400 כולל התקנה שירות ואחריות על כל המכשירים עד 3 שנים.

עוד הצעה שקיבלתי מחנות גם בראשון באזור המגורים שלי

סאבוופר של רוקפורד פאנץ 12 אינץ לא כולל תיבה

מגבר של ג'ייביאל 900 וואט

ורמקולים 6X9 של פיוניר 260 וואט

מחיר בסה"כ - 2300 ש"ח כולל התקנה ואחריות רק על המגבר לשנה או חצי שנה לא זוכר במדוייק.

אני בעיקרון מעוניין ללכת על גריז ההצעה הראשונה הכוונה. ורציתי לדעת מה דעתכם כל הצעה תתקבל.

אגב כפי שאתם רואים התקציב הוא 2500 גג.

בתודה 991

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

תעזוב לבנתיים את ה6X9 ותחליף את הרמקול המקורי בדלת לקומפוננט פשוט כמו המורל פולס או JBL סדרה נמוכה שזה יעלה לך בין 500-700

מגבר תנסה לארגן את המגבר דיוטי של הJBL או שתנסה למצוא קראנץ' יש להם מגברים מעולים ולא יקרים. יעלה לך עד ה1100 שקל .

סאב תיקח קיקר C12 או רוקפורד P1 לא יעלה לך יותר מ600 עם תיבה

אנחנו עומדים על תקציב מוצרים של 2400 פלוס מינוס לכיוון המינוס. התקנה כזאת לא צריכה לעלות לך יותר מידי אם אתה לוקח את המוצרים באותו חנות.

אם אתה מאזור המרכז תלך לרדיו השרון בחור אמין יתן לך שרות הכי טוב שרק אפשר.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

שמע, זה מדהים כמה חנויות יכולות לפעמים להטעות לקוח. זה קרהגם לי בתחילת הדרך (לפני מספר שנים) כאשר רציתי לשדרג את המערכת (רמקולים) לרכב וניגשתי לגריז.

היו לי 6X9 של פיוניר וכמו ההצעות שאתה קיבלת גם לי הציעו הצעה מוזרה - קומפוננט של מורל פולס מקדימה ו- 6X9 של אינפיניטי מאחור.

מצטרף להמלצה של קודמי - עזוב 6X9 ותשקיע בקומפוננט מקדימה. תקבל תוצאה מרשימה בהרבה.

אני מבין שהתקציב שלך לא גבוה ולכן תשקול קניית מגבר מיד שנייה (ותחסוך כמה מאות שקלים) שאותם תוכל להשקיע בסט קומפוננט אפילו טוב יותר (באזור ה- 1000 ש"ח). ההבדל ברמת הסאונד שתקבל גבוהה בהרבה. תוכל לשאות אפילו בחנויות עצמן (אפילו בגריז) לגבי מגבר יד שניה (ישנם אנשים שעושים טרייד-אין). תשתדל לקנות מגבר סביר (תקרא פה על המלצות).

בקיצור - תמשיך לבדוק. תחסוך לעצמך עוגמת נפש שנגרמת בהשקעה לא מושכלת ברכיבים (וגם 2500 ש"ח זה הרבה כסף אז למה לא לקבל את התמורה הטובה ביותר לאוזן...)

בהצלחה

• תוכן חדש...