Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כל ההודעות האחרונות בפורום כאן כרגע רוב הצעירים קיבלו משכורות מהחופש ...הגיעה הזמן לבזבוזים..:lol:

רק שהסכום של פותח ההתר"ד הנ"ל נראה לי קצת לא הגיוני ביחס לחודשיים הקצרים של החופש...:roll:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מסכים לחלוטין עם דעתו של ניר. מקינטוש ב 16,000$??? עדיף לקנות פנטיום 4 באלפית מחיר.

עריכה: לאחר קריאת הת'רד הנ"ל + שני הת'רדים הנוספים של מר בחור, נעילת הת'רד תתקבל בשמחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי..

יש לי מערכת יחסית טובה למערכות היוקרה. SQ & SPL

תודה מראש..

אחי, מאיפה קנית את המגבר של MCINTOSH ? מחיר טוב!

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

טוב חברה, קשקשתם די מספיק. כל מה שרציתי זה עיצה חכמה לגבי מה אני עושה בציוד שיש לי והאם כדי לקנות X162S או משהו אחר שיותר טוב..

אתחיל במגבר המקנטוש. קניתי את המגבר (שנוצר ב-1999) ב- 2001 ב- 4500$ בנוסף למעבד צלילים שעובד על מנורות (ישן) שהוא קשור למגבר + זוג רמקולים נקמטשי, לצערי ריקנו לי את האוטו ואת המגבר לא הצליחו לשלוף. ועכשיו אני יכול לקנות את המגבר שלי משופץ מחו"ל ב- 2000$ ואין פחות מזה חוץ מאלה שמוצעים באתרי מכירות שבכלל לא שופץ כלום במגבר. לגבי ה-JVC קניתי אותו לפני ה- ALPINE ועכשיו הוא מורכב באוטו שלי שאני מחפש לו קונה.

יש 2 סיטים של דיינמט שעוד לא הורכב ואני מביא עוד אחד (סט לדלתות)

עכשיו.. אני לא מומחה סאונד ואני לא חכם במערכות, ואני לא מתפלצן בציוד שלי. אז לאלה שמיהרו תקראו את המודעה טוב לפני שתגיבו! כל מה שאני צריך תעזרו לי בעיצה אחת טובה. איך אני יכול להפיק סאונד מעולה בציוד שיש לי. ואיזה זוג קומפוננטים אני צריך לקנות 6" כי יש לי 4" .. בתקציב של 4000ש"ח

וכאן תמונה לציוד שפרקתי מהאוטו עד עכשיו.. את המקנטוש אני אצרף בתמונה מחר לאלה שרוצים לראות.

DSC02111.JPG

פורסם

מגבר המקנטוש קניתי מבחור ממשפחת קדמני (מפעלי מתכת), שהיה לו מערכת שעלתה 12000ש"ח קנה אותה ב-99 . ומכר את המערכת חלקים במקרה אני חבר של אח שלו וסידר לי מחיר טוב. מי שרוצה להאמין למחיר המקורי בשנת 99 אז שיכנס לאתי מקנטוש הרשמי ויתפלא.

פורסם

1. מורל סופרימו (הסט המלא).

2.מורל אילייט 2 חלקים.

3.אטון דיסקברי (קצת יותר יקר).

4.אטון אדבנצ'ר.

5.פוקאל K2P.

6.פוקאל אוטופיה(הישן).

7.JLAUDIO ZR.

8.הרץ ספייס.

9.MBQUART Q216.

10.DLS ULTIMATE.

11. ריינבאו גרמניום .

בהצלחה... יש לך הרבה מה לשמוע.

under construction..

פורסם

אנחנו קשקשנים...

אבל אתה תרכיב על מגבר של MCINTOSH - תיבה עם שני סאבים אומללים של רוקפורד (וזה באמת מחמאה בשבילם)...מציע לך לנקוט בגישה אחרת כי אנשים כאן לא יעזרו לך אם תכנה אותם קשקשנים. אבל בגלל שאנחנו אנשים בוגרים אז בכל זאת:

אם באמת יש לך את הציוד הזה, תשקיע על מונובלוק וסאב רציני אחרת הכל ישמע בית שימוש בגלל הסאב הזה. זה פשוט לא קשור לכלום.

אפשר להשקיע על מערכת גם 100K אבל אם אין שום התאמה וקשר בין הרכיבים, פשוט ישמעו כמו במערכת של 5K.

מציע לך ללכת על סט רציני של מורל - סופרימו או עלית. הכי פשוט בשביל מישהו שלא מבין ומכיר.

אני אישית הייתי עושה דברים אחרים עם המגבר הזה, אבל אתה צריך לצבור קצת ידע ונסיון בשביל להבין מה באמת אפשר לעשות עם מגבר כזה.

פורסם

אני יודע שהמגבר הוא תותחי בגלל זה אני שואל איזה סט רמקולים אני יכול להתאים לו. ואני רוצה שתי דקות מהידע שלך, מה אני יכול לעשות עם מגבר כזה? מה אני יכול לשים עליו..? אגב אני לא מקצועי ואין לי שום ידע וניסיון אז תעזור לי!

אז אתה ממליץ על מורל סופרימו בגלל שאני אהבל ולא מבין או בגלל שהם טובים טובים ולא סתם טובים.?

פורסם
אני יודע שהמגבר הוא תותחי בגלל זה אני שואל איזה סט רמקולים אני יכול להתאים לו. ואני רוצה שתי דקות מהידע שלך, מה אני יכול לעשות עם מגבר כזה? מה אני יכול לשים עליו..? אגב אני לא מקצועי ואין לי שום ידע וניסיון אז תעזור לי!

אז אתה ממליץ על מורל סופרימו בגלל שאני אהבל ולא מבין או בגלל שהם טובים טובים ולא סתם טובים.?

1. אתה יכול להתאים למגבר הזה, ההכל! תלוי מה אתה מחפש ומהו הסט-אפ הכולל שלך (אני מייד מפרט)

2. אני ממליץ לך על מורל סופרימו, כן - כי הם "טובים טובים". שמע אני לא שמעתי את המיד-באס אבל אני מניח שהוא לא שונה בהרבה, אם בכלל, מהעלית. הטוויטרים - חלומיים. אין לך מה לדאוג. אני שמעתי כל סט של מורל על הרבה הגברות. מלבד ההמיד-באס "so called" סופרימו, פשוט כי הוא רק יצא לפני חודשיים שלושה. בכל אופן לפי הנתונים שלו, הוא ככל הנראה זהה לעלית. אולי שונה במעט. לא מאמין שיש שם הבדל משמעותי כי פשוט אין שינוי בטכנולוגיה או בסוג הסליל וגודלו וכו'. אפילו הקאסט שלו זהה. בקיצור, זה סט מעולה עם קבלות!

יש תמיד גם יותר יקרים...אבל אני לא יודע מה התקציב שלך לקומפוננט. סתם דוגמא, יש את הסט-אפ של ALPINE F1STATUS שאני מניח שעולה בסביבות ה 10000 ש"ח....או הסט של BRAX הסדרה GRAPHI PRO. לא מאמין שמישהו שמע אותו בכלל בארץ... וכו' וכו' לא בטוח שאתה צריך את זה...אלא אם כן יש לך כוונות להתחרות ב EMMA בשנה הבאה.

לגבי השאר - שמע. ע"י מגבר כזה אתה יכול להגביר כל סט 3 חלקים. השאלה אם יש לך יכולות חיתוך מתאימות במערכת שלך (ואני לא מכיר את הקרוס של המגבר הזה). אני כבר אומר לך שאין טעם להתקין סט של BRAX 3 חלקים GRAPHIC PRO בלי איזה פאנל רציני 24 BIT ופרוססור ברמת ה PIONEER ODR. וכדי להמליץ לך על סט כזה אתה צריך לבנות תכנית שלמה לגבי כל המערכת, מתחיל מהפאנל, מעבד, אקולייזר, קרוס, הגברה, סאב (שלא התייחסת עדיין בכלל לעניין הזה מבחינת הסאב וההגברה...תסלח לי אבל הרוקפורד שיש לך כרגע מביישים את המגבר של MCINTOSH ולא ראויים להיות לידו בכלל...) ובסוף רמקולים וטוויטרים.

אתה צריך ייעוץ רציני מקצועי לגבי הכל...זה לא כל כך ניתן לעשות על רגל אחת.

נניח ואתה שואל אותי, מה אני הייתי עושה לו קיבלתי כזה מגבר אז ברמה הכללית:

פאנל CLARION 955 (כי אני שומע גם MP3 ואני לא מוכן לוותר מה לעשות...ויש לי מגבלה מסויימת בתקציב)

אקולייזר גרפי של ARC AUDIO או משהו ברמה הזו.

מגבר MCINTOSH שלך

סט 3 חלקים: סופרימו + מיד כלשהו (לא יודע איזה) אולי גם מוותר כי בסוף הטוויטר הזה מנגן את כל התחום...(תכיר - WIDE RANGE TWEETER) או סט המורכב מאלמנטים של SCAN SPEAK.

סאב - מונובלוק+סאב כמו IDMAX, 10W7, 12W6 וכו'

ת'אמת אני לא הייתי קונה את ה6 ערוצים. הייתי מסתפק ב 4. סט 3 חלקים צריך לדעת לכוון. זה לא פשוט בכלל. זהו הסיבה שאני ממליץ לך על סט 2 חלקים.

בהצלחה רבה

פורסם

לפותח הת'רד תשמע לעצות של האנשים כאן חבל להוסיף. זה באמת יהיה ביזבוז לשים את הרוקפורד הללו(שאגב הם טובים והיה לי אותם אבל יש הרבה יותר טוב) כדי לממש את הפונציאל.סט עד 4K טוב יהיה לדעתי ללא ספק האליט. אבל בכול אופן תשמע לפני שאתה קונה.

פורסם

דבר ראשון - תעיף את הסאבים האלה לכל הרוחות! חבל - הם ממש ממש ממש החוליה החלשה של המערכת שלך - הם מרוחים, חסרי דיוק בעליל וחסרי כוח.

מישהו כאן בפורום מוכר IDMAX 12 אינטש - המלצה ראשונה שלי... (לך על משהו בסגנון... אינפיניטי קאפא פרפקט או רוקפורד P2 או W7 של ג'יי אל)

דבר שני - תשתמש בDVD בתור הHU שלך ותמכור את ה9855

שלישי - על המקינטוש הייתי הולך על אחד מהאופציות הבאות:

1. סט שני חלקים מקדימה + 2 אחוריים 4 אינטש רק להשלמה מאחורה.

2. סט שלושה חלקים בהגברה אקטיבית.

3. סט שני חלקים + רמקול סנטר וערוץ אחד לא מנוצל במגבר...

לגבי איזה רמקולים - ניר נתן לך הצעות פשוט מעולות אבל אתה חייב ללכת ולשמוע כי רמקולים זה עניין של טעם אישי בלבד - שלא תגיד שלא אמרנו לך...

רביעי - במקום שני HU הייתי מביא פרוססור חיצוני בין אם מה שאתה צריך זה אקולייזר או קרוס אובר או שניהם...

בהצלחה!

אחרי עריכה - את הסאב רצוי על מונו בלוק - אבל אתה יכול אם אין ברירה לחבר אותו בגישור על ערוצים 5 ו 6 במקינטוש - עדיין יעשה עבודה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ואללה חברה תודה..

אני יודע שהסאב הוא ג'אנק ואין לו רפרופים טובים.

אני חושב שאני אלך על Focal 2kp .

אני לא יודע מה יותר טוב ה- FOCAL או ה- MOREL הסט המלא!

אחי אתה גאון! הרסת אותי עם הרפרופים :-D

לגבי העניין השני.

וואי קשה להירגע עם הריפרוף....

שמע. FOCAL ו-MOREL בעלי צביון סאונד שונה אחד מהשני. וכל חיפוש שתעשה כאן בפורום, תגלה שכל מי שאוהב פוקאל, לא אוהב מורל ולהיפך.

לדעתי האישית (ואני ממחנה MOREL...) המורל עדיפים והטוויטר, מה קוראים אותו "סופרימו", ברמה אחת מעל הדרק המתכתי של פוקאל.

לכן, לך שמע במערכות שונות את שני הסטים.

אתה יכול להגיע למפגשי האודיו, וכך תהיה לך הזדמנות לשמוע הרבה סטים שונים. זה מאוד חשוב לפני קניה. כמו שאמרתי לך מקודם, תשקיע זמן בתכנון המערכת, כולל שמיעת סטים שונים, לפני קניית הרכיבים - זה ישתלם לך כספית ותועלתית.

שוב, בהצלחה רבה.

• תוכן חדש...