Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את הרמקולים המקוריים שיש לי ברכב, פונטו ספייס 2001.

רציתי לדעת מנסיון שלכם אילו רמקולים יכולים להיכנס בדלתות הקדמיות? דגמים ספציפיים מאוד יעזרו.

הבנתי שלגבי טוויטרים, אין טעם לנסות להרכיב אותם במיקום המקורי. האם המרווח פשוט לא מספיק לקומפוננט טוב?

התקציב שאני מוכן להשקיע הוא מקסימום 700 ש"ח (ההרכבה תתבצע על ידי).

תודה,

שי.

פורסם

6.5 אינץ'.

פולס (שהם רמקולים עמוקים מדי) נכנסים בלי בעיות מיוחדות ב-5 דלת' (ב-3 דלת' יש בעית עומק).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כרגע מותקן לי בפונטו ספייס קומפוננט קדמי של מורל פולס 6.5 אינצ' מוגבר ע"י JBL to 75.4 ושומעים מעולה .

עידן.

ואיפה התקנת את הטוויטרים? במיקום המקורי ליד המראות?

פורסם

מבין 2 הקומפוננטים הבאים, מי מהם יהיה עדיף יותר לחיבור ללא מגבר?

בנוסף, האם למישהו יש ניסיון עם הדגמים הללו?

האם יש אפשרות להרכיב אותם בדלתות של הספייס?

Magat:

http://www.sge.co.il/item.asp?mnfSel=4&itemID=706&mnfName=MAGNAT&scName=%F7%E5%EE%F4%E5%F0%F0%E8+6.5&classID=3&className=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+%E5%EE%E5%EC%E8%E9%EE%E3%E9%E4+%EC%F8%EB%E1

Phase Evolution:

http://www.sge.co.il/item.asp?mnfSel=9&itemID=655&mnfName=PHASE+EVOLUTION&scName=%F7%E5%EE%F4%E5%F0%F0%E8+6.5&classID=3&className=%F1%E8%F8%E9%E0%E5+%E5%EE%E5%EC%E8%E9%EE%E3%E9%E4+%EC%F8%EB%E1

תודה.

פורסם

השבוע התקנתי קומפוננט של SPL. לפונטו ספייס 2001 5 דלתות.

המידים נכנסו בול. (עוד טיפה ולא היו נכנסים.) והטוויטרים במקום המקורי!

תפרק את התושבת המקורית של הטוויטר. ותדביק בסיליקון (לא דבק וכו) את הטוויטר למקום. בזהירות לא להדביק את החזית.

עם אתה לא הולך לחבר מגבר בעתיד. לחשוב על סטים פחות חזקים ויקרים בגלל שהם לא יתנו תוצע שונה במיוחד מסט טיפה פחות טוב לא מוגבר. (הרדיו נותן בין 15 ל 23 RMS לכל רמקול)

ולרוב זה לא מספיק לפתוח סט קומפוננט. ולכן תחשוב לפחות על מגבר 2 יציאות קטן לחבר רק לקומפוננט לבד. בשביל לנצל אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...