Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור ipod למערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי נקודות למחשבה :

1- יש אפשרות לחבר את הiPod עם משדר FM , לא תקבל איכות, אבל תקבל שמיעה של מה שיש בiPod

2- אם בחיבור איכותי של נגן MP3 עסקינן אז הייתי רוצה להפנות את תשומת לבך לנגנים של חברת IRIVER שמצויידים ביציאות דיגיטליות ואופטיות .:borg:

IRIVER ייתנו לך בחיבור למכשיר הHU את האות הטוב ביותר ואיכות דיגיטלית , אני אישית בעל iPod אבל הוא לא מחובר לרכב למרות שהאלפיין שלי תומך בזה .

בהצלחה .

תומר.

מעניין...תודה על ההתייחסות.

אני שמעתי את ה 856, נשמע טוב מאוד. הסיבה שאני ככל הנראה אלך על הדגם מעל זה בגלל שבכל זאת חסרים למכשיר הזה כמה אופציות, כמו TIME ALIGNMENT וקרוס.

ה 955 וה 956 לפי מה שאני מכיר מכשירים זהים מלבד הצבע. תקנו אותי אם אני טועה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ברכב שבו מותקן אלפיין 9835 עם המתאם של אלפיין לאי פוד

יש הבדל בשמיעה בין שיר שהאי פוד מנגן לבין שיר שהרדיו דיסק משמיע (לא דיסק שצרוב mp3)

אבל ההבדל הוא זניח שבקושי מרגישים אם בכלל.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
ברכב שבו מותקן אלפיין 9835 עם המתאם של אלפיין לאי פוד

יש הבדל בשמיעה בין שיר שהאי פוד מנגן לבין שיר שהרדיו דיסק משמיע (לא דיסק שצרוב mp3)

אבל ההבדל הוא זניח שבקושי מרגישים אם בכלל.

זאת לא השאלה שלי. זה ברור. ולי, זה שמיע.

כתבתי בהתחלה בין מה אני רוצה להשוות.

פורסם

לפי מה שאני יודע ה 955 הוא הדגם ליבשת אמריקה וה956 הוא ליבשת אוסטרליה , מזרח תיכון וכו...

יש לקלריון כל מיני שגועים. בעיקרון את ה955 צריך לכוון לרדיו ישראלי במעבדה, וה956 לא.

תשמע אם ההבדל בין המכשירים הוא של התוספות האלו והמחיר כידוע לי הוא בערך 2000-2500 ש"ח הבדל, הייתי קונה אולי את ה 856 ומחבר מכשיר חיצוני שעושה את הדברים האלו ב 1500 שקל שיתן תוצאה טובה יותר ממה שהמכשיר ייתן .

בברכה,

קורווין.

תשאל פה בפורום איזה מכשירים כאלו יש כי אני לא מתעסק אם כיוונונים כאלו.

פורסם
לפי מה שאני יודע ה 955 הוא הדגם ליבשת אמריקה וה956 הוא ליבשת אוסטרליה , מזרח תיכון וכו...

נכון אתה צודק, שכחתי. זה ההבדלים בין כל הדגמים - הקידומת האחרונה.

יש לקלריון כל מיני שגועים. בעיקרון את ה955 צריך לכוון לרדיו ישראלי במעבדה, וה956 לא.

תשמע אם ההבדל בין המכשירים הוא של התוספות האלו והמחיר כידוע לי הוא בערך 2000-2500 ש"ח הבדל, הייתי קונה אולי את ה 856 ומחבר מכשיר חיצוני שעושה את הדברים האלו ב 1500 שקל שיתן תוצאה טובה יותר ממה שהמכשיר ייתן .

1500 ש"ח לא יספיקו בשביל מכשיר שיוכל להיות גם קרוס, גם אקולייזר וגם TIME ALIGNMENT. לצערי בברכה,

קורווין.

תשאל פה בפורום איזה מכשירים כאלו יש כי אני לא מתעסק אם כיוונונים כאלו.

מכשירים כמו ה DQXS או המכשיר החדש של רוקפורד עולים בסביבות 4000 ש"ח. זה לא עניין זול...[/QUOTE]

המחירים של המכשירים מוגזמים, זה אני יכול לומר לך. זה כאילו ש- SG לא רוצים למכור כלל ולשווק את המוצרים שלהם. מוכרים אותם במחירים כאלו, כאילו אני קונה איזה פאנל עבודת יד של MCINTOSH או של DENNON. בלי פרופורציות בכלל.

עד שהחברה האלה ב SG, ירדו ממגדל השן, ויבינו שצריך גם למכור כאלו יחידות, הם פשוט ישארו תקועים עם כל מוצרי האיכות ובסוף יוציאו שם רע ל CLARION בגלל שרק מכשירים פשוטים יסתובבו ברכבים בארץ. פשוט הגיון עסקי קלוקל במלוא מובן המילה.

שיבוסם להם, אנחנו נזמין מחו"ל.

• תוכן חדש...